Tak co videli ste tento serial? Skoda ze je zatial iba prva seria ktora ma len 6 casti. Ten britsky humor vie byt niekedy aj vtipny
Najlepsia bola ta cast ako im horela kancelaria...
Neviete kedy bude hotova 2ha seria?
tak toto je husty vytvor..ta herecka je niekedy trapna ale ti dvaja komedianti plus ten co frci na Cradle of Filth to je extra trieda komedie...
9,5/10 pre mna osobne
akoze konecne nie len nejaky americky sitcom, britsky humor treba pochopit a ak ho pochopite tak sa na tomto seriali fakt nehorazne nasmejete - kazdy kamarat ked to videl tak mal slzy v ociach, ja rovnako - proste genialne,,,, a ten goth - no comment
will.i.am napísal:Tak co videli ste tento serial? Skoda ze je zatial iba prva seria ktora ma len 6 casti. Ten britsky humor vie byt niekedy aj vtipny
Najlepsia bola ta cast ako im horela kancelaria...
Neviete kedy bude hotova 2ha seria?
jj, ta cast bola genialna "FIRE, exclamation mark, FIRE, exclamation mark" uz sa tesim na dalsie casti
Ja som videla len dve časti, ale bolo to celkom vtipné. Pamätám si, ako tam tá žena na pohovore vymenúvala svoje schopnosti s prácou na PC - I have experience with writing emails, sending emails, receiving emails....
-..emails..mozem pokracovat..
- pokracuj
- cd mechanika, mys, klikanie, ta vec dole..
- harddisk?
- ano harddisk!
- dakujem, vidim ze sa vyznate..
kultove rozhovory...
naozaj super serial, mozel len kazdemu odporucit,
osobne sa mi najviac pacila ta cast ked si vsetci o nej mysleli ze je mrtva... videl som ju asi tri krat
skoda ze je toho len 6 casti a nieje vobec jesne ze ci sa to este bude natacat, to za sa malo nataca znova bola udajne len mylna informacia.
jo celkom napad zaujimavy...ze suteren a parta blaznov do pc...najlepsi v prvej serii bol asi ten gothic co mal rad Cradle of Filth...inak obcas neviem no ale ten britsky humor je dost taky zvlastny...mozno lepsie by ten serial vyzeral v americkej produkcii