CAVTE seci AMD fanusikovia skuste tohoto magora presvedcit ze AMD nieje shit a ze nema ziaden vykon
On je totiz chorobne zaryty INTEL magor
jeho icq:::
344422492 vola sa VLADO
diky
Skusal som sa s nim bavit na temu amd ale on ma vzdy odje*al ze AMD je shit ze mal uz 30 upecenych athlonov vo firme a preto uz to vobec nepredava :smt013
napiste mu daco pekne
No a ja som zaryty AMD fanda sam mam ATHLON XP 2000+@2300+
Vcera som kupil AMD 64 3000+ na 939 s doskou Asus A8V Deluxe... no som zvedavy co to bude za vykon. Inak v praci mam celeron 2,6 - nic moc, predtym som mal Pentium 4 3000 Mhz s HT, ten bol vcelku dobry a notebook Intel Pentium 4 2,6 bez HT a ani na to som sa nestazoval... ale zda sa mi ze AMD 64 je celkom dobra
trash napísal:Vcera som kupil AMD 64 3000+ na 939 s doskou Asus A8V Deluxe... no som zvedavy co to bude za vykon. Inak v praci mam celeron 2,6 - nic moc, predtym som mal Pentium 4 3000 Mhz s HT, ten bol vcelku dobry a notebook Intel Pentium 4 2,6 bez HT a ani na to som sa nestazoval... ale zda sa mi ze AMD 64 je celkom dobra
Tak to bola najvacsia chyba aku si mohol urobit to je myslim najdoj*banejsia doska aku asus vypustil
Asus je asšushit
Skoda ze se nevzal overenu klasiku napr MSI NEO2 s nForce3 chipsetom
trash napísal:Vcera som kupil AMD 64 3000+ na 939 s doskou Asus A8V Deluxe... no som zvedavy co to bude za vykon. Inak v praci mam celeron 2,6 - nic moc, predtym som mal Pentium 4 3000 Mhz s HT, ten bol vcelku dobry a notebook Intel Pentium 4 2,6 bez HT a ani na to som sa nestazoval... ale zda sa mi ze AMD 64 je celkom dobra
Tak to bola najvacsia chyba aku si mohol urobit to je myslim najdoj*banejsia doska aku asus vypustil
Asus je asšushit ak z nej vymackas 270 -300 htt tak to bude zazrak
jjj napísal:
Asus je asšushit ak z nej vymackas 270 -300 htt tak to bude zazrak
No vies co? Mne sa zda celkom v pohode, nic jej nechyba. Co sa ti na nej nepaci?
trash napísal:
No vies co? Mne sa zda celkom v pohode, nic jej nechyba. Co sa ti na nej nepaci?
V prvom rade ten Via chipset a po druhe slabe moznosti pretaktovania a samozrejme vseobecne znama nestabilita asusov v poslednej dobe to s nim ide dolu vodou Pocitis to napriklad tak ze si vsimnes kolisanie napatia (Vcore )
Za prve moznost pretaktovania ma absolutne netrapi proste netaktujem. Ved ajtak na co? Pre mna je dolezita hlavne stabilita systemu a nie to ci mi to pojde na 1800MHz alebo na 1810 MHz;) A so stabilitou nemam problemy, procesor zatazujem pri kompilacii mojich projektov skoro na sto percent a vydrzi mi kludne bezat aj cely den. Takze neviem o com