mate mys tejto znacky? ste s nou spokojny? Ja mam od vianoc Razer diamondback a mozem povedat ze je dost good. odporucam vsetkym gamerom. Hlavne sa mi paci jej design. a tiez sa dobre drzi v ruke. .
Mam Razer DiamondBack Plasma ... 90% spokojnost ... jedine co mi vadi je ta ergonomia ... MX518 mi padla prenadherne do ruky ... na tuto som si pekne 2 tyzdne nevedel zvyknut
nemam problem zvyknut si na tvar mysi, takze co sa tyka dizajnu 1*
ale kedze som mal od Razeru zatial iba DiamondBack Magma...musim zaskrtnut, ze nie som spokojny, pretoze som ju asi 3x reklamoval, nasledne po tretej reklamacii som presiel na mx518...
taktiez diamondback plazma, mam ju asi polroka ale mozem ju len chvalit vinikajuca na kreslenie dokumentacie, programovatelne tlacitka mi uz mnoho krat pomohli
prave som si kupil R. Diamondback a nemozem sa stazovat, ide ako po masle a je velmi presna, dobra ergonomia aj ked kusok nezvyk....
a pravu dvojicu tlacidiel by som posunul kusok vyssie (aj ked by to lavakom bolo asi na <!> ale srat na nich)
uvazoval som nad Diamondbackom ale vraj je lahky. Mne vyhovuju tazke velke mysky.
Napr teraz moja Inteli Explorer 1.0, jedna z prvych optik na slovenskom trhu
ta moja je ale trocha viac battleworn od 1999 roku
taku uz nenajdem