tv tuner pre notebook ASUS

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
potkan
Light Expert
Light Expert

tv tuner pre notebook ASUS

Príspevok od používateľa potkan »

cavte..chcel by som kupit tv tuner do notebooka ASUS (A6RP-AP049H) na rozhranie PCMCIA. mal som vyhliadnuty typ DVB-T/Analog FlyDVB-T Duo PCMCIA (FM/DO) Lifeview (vid link)

Kód: Vybrať všetko

http://eshop.dvcom.sk/zbozi/dvb-t-analog-flydvb-t-duo-pcmcia-fm-do-lifeview/detail.aspx?p=z:82760
Ale na tento stranke (ako na jedinej) uvadzaju ze tento typ tv tunera NIE JE doporucovany pre notebooky ASUS.
Chcem sa opytat ci niekto ma skusenosti s touto kombinaciou (ASUS + tento typ tv tunera od Lifeview) a ako mu to ide? resp. ktory typ PCMCIA tv tuner je vhodny do notebookov ASUS. vdaka
Jeremi
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jeremi »

ked by si bol ochotny trosku si priplatit odporucam ti AVerTV E506 Hybrid+FM CardBus vydel som par testov a v kazdom bol tento hodnoteny ako najlepsi alebo druhy najlepsi

PS: tie testy boli v casopise pc revue ale neviem v ako cisle
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

PC Revue nema objektivne testy, skor tam prevlada PR.
potkan
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa potkan »

Jeremi napísal:ked by si bol ochotny trosku si priplatit odporucam ti AVerTV E506 Hybrid+FM CardBus vydel som par testov a v kazdom bol tento hodnoteny ako najlepsi alebo druhy najlepsi

PS: tie testy boli v casopise pc revue ale neviem v ako cisle
ja by som len chcel vediet ze ktory typ mi bude pasovat do notebooku lebo na ASUSoch je PCMCIA slot umiestneny tak ze je o nieco vsunuty oproti bocnej strane. lebo aj samotny vyrobca priznava ze nie vsetky zariadenia tam pasuju. Lebo neviem ktory predajca by mi objednal tv tuner, ja ho doma budem skuksat zapojit a nebude to pasovat a potom mi to nezoberie spat a ja zbytocne vyhodim par tisicok.
Napísať odpoveď