Neviem, ci ste videli ten isty film, ale bolo to troska prizemne. Vlastne este o kus viac. Vsetci sa tam hraju na ubercool a pritom ... No radsej to uz rovno zhodnotim - 4/10, aj to len vdaka nejakej tej akcnosti.
preboha ako mozte dat 8/10 alebo dokonca 10/10 obycajny americky cool akcny film....herecke vykony nic moc akurat ze tam hra jet li ....kvoli nemu davam 5/10 lebo ho mam velmi rad
skura3 napísal:preboha ako mozte dat 8/10 alebo dokonca 10/10 obycajny americky cool akcny film....herecke vykony nic moc akurat ze tam hra jet li ....kvoli nemu davam 5/10 lebo ho mam velmi rad
pekne, ale ja by som pridal 1 bod za dobry OST, takze rozsudok: 6/10
...Videl som ho len raz a stacilo mi...dal by som asi -7 z 10. Jet Li je dobry herec ale len v pripade, ked hra v cinskych filmoch ako bol napriklad Hero. V ostatnych pripadoch pokracuje snuru Jackieho Chana, hoci v troska vaznejsich a drsnejsich rolach. Nieco ako mix JCH a Stevena Siegala. A Cradle 2 the Grave je Bckovy film, ktory velke halo vo svete kin a kritikov nesposobil...este upozornim ze toto je moj nazor a spravil som si ho nehladiac na kadejake recenzie a clanky...