tym si ich nenicis, limity su vzdy nad a to znacenie urcuje dokedy maju pneu dobre adhezne vlastnosti ...Shark NX napísal:Kedze mame GoodYear UltraGrip 7 a tie su do 210 tak max cca 190 naco si ich nicit
Vaša Top Speed
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mishenko videl som debila ktory na 190km neviem ci to je "T" alebo ktora skupina ... no ale isiel s nimi asi 230 ... po zastaveni sa mu naskytol krasny pohlad ... normalne chybaly kusky gumy a bolo vidiet len to pletivo ... (mozno ich mal Protektorovane)mishenko napísal:tym si ich nenicis, limity su vzdy nad a to znacenie urcuje dokedy maju pneu dobre adhezne vlastnosti ...
mam dva take adrenalinove zazitky:
1:>>> Seat Inca (taka biela bambucha s krabicou vzadu) sofer uplny blazon, isli sme najviac ako to dalo, PP-LM 11minut (teda 160 na 1.triedy, 175 na dialnici, viac to fakt neda)...odvedy uz s blaznami nejazdim - sme sa velmi lahko mohli na takom aute zabit, ale vtedy mi to akosi nedoslo
2:>>> Saab 9-3 2.0t Aero - nesli sme nejako uchylne rychlo predsa len na dialnici sa nedalo tak sme radsej skusali na ceste 3 triedy - v UK - ale aj tak to auto ma u mna respekt kvoli akceleracii, co dava...inac auto ma sice este len tri roky, ale akosi uz ide na odpis - dobry vodic...kedze to ma turbo, tak to pekne striela...a ten adrenalin to sa neda opisat, to treba zazit...a este ze sme sice nedostali smyk, ale ESP blikalo castejsie ako smerovky...
//takze, priznavam, bolo to uz davno...takze to nie je asi celkom presne...prave to pocitam, teda:
PP - LM 56km...pri rychlosti 56km/h je to 1 hodina...pri rychlosti 112km/h je to 30 minut, pri 224km/h je to 15 minut...168km/h je 22.5 minuty...teda bolo to asi 22-25 minut boli asi 4pm a na ceste bolo aj dost aut...a priznavam, spravil som chybu
EQ
1:>>> Seat Inca (taka biela bambucha s krabicou vzadu) sofer uplny blazon, isli sme najviac ako to dalo, PP-LM 11minut (teda 160 na 1.triedy, 175 na dialnici, viac to fakt neda)...odvedy uz s blaznami nejazdim - sme sa velmi lahko mohli na takom aute zabit, ale vtedy mi to akosi nedoslo
2:>>> Saab 9-3 2.0t Aero - nesli sme nejako uchylne rychlo predsa len na dialnici sa nedalo tak sme radsej skusali na ceste 3 triedy - v UK - ale aj tak to auto ma u mna respekt kvoli akceleracii, co dava...inac auto ma sice este len tri roky, ale akosi uz ide na odpis - dobry vodic...kedze to ma turbo, tak to pekne striela...a ten adrenalin to sa neda opisat, to treba zazit...a este ze sme sice nedostali smyk, ale ESP blikalo castejsie ako smerovky...
//takze, priznavam, bolo to uz davno...takze to nie je asi celkom presne...prave to pocitam, teda:
PP - LM 56km...pri rychlosti 56km/h je to 1 hodina...pri rychlosti 112km/h je to 30 minut, pri 224km/h je to 15 minut...168km/h je 22.5 minuty...teda bolo to asi 22-25 minut boli asi 4pm a na ceste bolo aj dost aut...a priznavam, spravil som chybu
EQ
-
ROKI49
Medium Professional
GeeKoon napísal:mam dva take adrenalinove zazitky:
1:>>> PP-LM 11minut
EQ
jj.. mne to trvá pri bežnej premávke počas dňa (dialnica 140km/h, cesta 100-120km/h) približne 30min +/- 5min. Pri takej extra rýchlosti by to Vám trvalo možno 20min (v noci prázdne cesty)..
OT.. kua, to všetci tu naháňate zločincov???
//OT2: Čo všetko môžete stretnúť na trase PP-LM.. aj košickú električku smerujúcu na Exnárovú ulicu cez žel. stanicu rýchlosťou 100km/h..

OT.. kua, to všetci tu naháňate zločincov???
//OT2: Čo všetko môžete stretnúť na trase PP-LM.. aj košickú električku smerujúcu na Exnárovú ulicu cez žel. stanicu rýchlosťou 100km/h..

-
misokgb
King
TT > NR cesta pre motorove vozidla. Alfa Romeo 75 2.0TD intercooler 95hp r.v. 1988. 170km/h a este sa splhala, na buduce berem fotak a minimalne tych 180 z nej vytlacim nech aj traktory padaju... Inak pri 160km/h mam 4000rpm na otackomeri a to mam cervene pole od 4500
Pri tych 170 to malo cca 4200-4300 otacok

-
krupica_dnb
Medium Professional
-
vendo
Guru
halfend: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=63808
// Chybicka se vloudila, musime sa este vela vela ucit... Za trest dnes nepojdem na bicykli
// Chybicka se vloudila, musime sa este vela vela ucit... Za trest dnes nepojdem na bicykli