"Pukanie" klbov (Ako sa zbavit tejto zavislosti?)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
starone
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa starone »

Mne puka uplne cela chrbtica ... rano vstanem a praaask zratam vsetky stavce ... a potom este par krat za den ... to asi tiez nieje najzdravsie, co ? dufam ze vymyslite ako sa toho zbavit ... a to ze na to jednoducho nemysliet , to nejde ... nemyslim na to, potom ma zacne boli chrbat a praask a aj mlieko pijem poctivo :P
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Ja praskam vsetko chrbat krk prsty som uz prestal ale ten krk to je zavislost sa len zobudim a takmer si polamem vezy ked tak tocim hlavu dozadu aby nastal ten pocit uvolnenia. Ale da sa prestat ja som sa uz zbavil okusovania si nechtov pier pukania klbov na rukach dufam ze raz sa zbavim aj tohto :)
susenejablko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

eritrocit napísal:Na toto nie je liek. Musíš s tým jednoducho prestať. Troška sa premôž, keď si ideš puknúť tak sa zastav a nepukni. 2-3 dni a už si na to nespomenieš.
sa lahko hovori... :D to je zlozvyk tak ako ostatne...napriklad taki fajciari (dlllllhorocni) fajcia uz aj preto, lebo nemaju co robit s rukami...a ja si pukam hjavne prsty a krk a to mam take siiilne nutkanie (ako ked sa rano zobudime a treba sa ponatahovat...take nieco...)
Misco13
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Misco13 »

Takze chlopi aj ja mam tuto "zavislost" uz asi dva roky..jak som zacal chodit na strednu som sa to od spoluziakov naucil :-).....pred tym vobec....pukam snad vsetkymi kostami (prsty na rukach, nohach, clenky, chrbtica, krk dokonca i triesla obcas )..samozrejme najviac tie prsty, krk a chrbat. Obcas ked som casovo vytazeny na to normalne zabudam, akurat potom sa zbadam ze aha nepukol som si uz dlho tak musim uvolnit ten tlak.....a co sa tyka toho ci to skodi tak nazory sa rozchadzaju....ja co som sa ropraval a cital tak skor si myslim ze to nezapricinuje nic negativne.

Kód: Vybrať všetko

http://lesk.zoznam.sk/cl/10193/134549/Je-to-tak-ako-nas-kedysi-ucili-

Naozaj hrozí človeku, ktorému pukajú kĺby prstov, artritída?

Nie. V kĺboch prstov pukne niekedy takmer každému. Tento zvuk vzniká z toho, že sa uvoľňuje vzduch nahromadený medzi kosťami.
Potom som sa este docital ze to trasenie prstov je psychologickeho razu. Ak pozeravate Dr. House pozrite si diel 18 z 3 serie Airborne a pochopite....proste to ze sa vam budu triast prsty sa hovori, je to ista povera....vam sa to zakoduje v hlave atd...mozog je hajzel.....
Napísať odpoveď