"Pukanie" klbov (Ako sa zbavit tejto zavislosti?)
Mne puka uplne cela chrbtica ... rano vstanem a praaask zratam vsetky stavce ... a potom este par krat za den ... to asi tiez nieje najzdravsie, co ? dufam ze vymyslite ako sa toho zbavit ... a to ze na to jednoducho nemysliet , to nejde ... nemyslim na to, potom ma zacne boli chrbat a praask a aj mlieko pijem poctivo 
-
susenejablko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
sa lahko hovori...eritrocit napísal:Na toto nie je liek. Musíš s tým jednoducho prestať. Troška sa premôž, keď si ideš puknúť tak sa zastav a nepukni. 2-3 dni a už si na to nespomenieš.
-
Misco13
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Takze chlopi aj ja mam tuto "zavislost" uz asi dva roky..jak som zacal chodit na strednu som sa to od spoluziakov naucil
.....pred tym vobec....pukam snad vsetkymi kostami (prsty na rukach, nohach, clenky, chrbtica, krk dokonca i triesla obcas )..samozrejme najviac tie prsty, krk a chrbat. Obcas ked som casovo vytazeny na to normalne zabudam, akurat potom sa zbadam ze aha nepukol som si uz dlho tak musim uvolnit ten tlak.....a co sa tyka toho ci to skodi tak nazory sa rozchadzaju....ja co som sa ropraval a cital tak skor si myslim ze to nezapricinuje nic negativne.
Potom som sa este docital ze to trasenie prstov je psychologickeho razu. Ak pozeravate Dr. House pozrite si diel 18 z 3 serie Airborne a pochopite....proste to ze sa vam budu triast prsty sa hovori, je to ista povera....vam sa to zakoduje v hlave atd...mozog je hajzel.....
Kód: Vybrať všetko
http://lesk.zoznam.sk/cl/10193/134549/Je-to-tak-ako-nas-kedysi-ucili-
Naozaj hrozí človeku, ktorému pukajú kĺby prstov, artritída?
Nie. V kĺboch prstov pukne niekedy takmer každému. Tento zvuk vzniká z toho, že sa uvoľňuje vzduch nahromadený medzi kosťami.