Notebook do 4000sk
-
Designer
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Notebook do 4000sk
take daco aby tam isiel win 2000 aby to blo tak na pisanie a take kancelarske aplication . Daco do skoly !!!
-
Designer
Light Professional
Mne to je jedno
Sak to moze byt 600 Mhz 64 Ram hdd 10 gb
-
Traktorista
Guru
-
masterdead
SysAdmin
no ja som sice pred tromi rokmi kupil Fujitsu-Siemens (400MHz, 128Ram,bla bla) za 3000Sk.- zo Siemensu Bratislava, ono taketo vacsie firmy (ak este vobec maju taketo ntb) predavaju pouzite ntb alebo popripade idu na sklad kde este lezia dalsie roky. treba sa ist niekde spytat ci nahodov taketo ntb este nemaju. sice ja som sa ku tomu ntb dostal hlavne koli tete ktora tam pracuje, ale cenu som mal rovnaku ako vsetci, len sa treba vcas niekde vsunut do poradovnika, skus googlit nieco pod "Predaj nadbytočného majetku" a podobne a hadam uspejes
-
Runes
Addict
alebo firma v likvidacii napr devin banka tamos tam kupil notas za 1000 zhruba take parametre ako si pisal nakupna cena bola 120 000 bola to toshiba satelite jedna z naj s tej doby jediny problem ma ze baterka je total v p... ze fici iba na zdroji a ze disk uz vrci dost inak celkom dobra masinka hoci je to vlastne dedusko je tenucky malicky , vsetko sa pripaja cez dokovaciu stanicu ale nato ake to je stare to ma mrteeeee doplnkov