z coho sa ucit na maturitu ? (slovensky jazyk a literatura)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

z coho sa ucit na maturitu ? (slovensky jazyk a literatura)

Príspevok od používateľa RiMMER »

Zdravim vsetkych!

Onedlho ma caka maturita, konkretne ma trapi literatura. Mohli by ste poradit nejaku dobru knihu, z ktorej sa to da fajn naucit? Alebo nejak link na nete na vypracovane otazky, alebo take nieco?
Nemam totiz ziadny zosit, tak sa to nemam prakticky z coho ucit.
Za pomoc vopred dakujem!

RiMMER
Stilo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stilo »

na stranke ktoru mam v profile najdes na stiahnutie vo worde vypracovanu slovencinu

a nieco najdes aj tu http://birdz.sk/pomocky/vypracovane-mat ... otazky.php
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja som sa ucil teoriu z knihy "Zmaturuj z literatury 1" (Didaktis).Je tam vsetko pekne a prehladne spracovane a nie je to ani drahe. Cast 2 su iba obsahy vybranych diel, co tiez treba na maturu, ale ja som sa to ucil zo zosita :) Ale s pomocou tejto knihy som mal 2ku, mohla byt aj 1ka keby som sa poriadne ucil :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

knihu co spomina gothar som pouzil aj ja ale bola skor ako doplnkova literatura najlepsie budes pripraveny ak si zozenies minulorocne vypracovane otazky pretoze tie sa z mini obmenami zasa pouziju aspon na vacsine skol je to tak dakto to bude mat urcite ja ked som maturoval mal som vypracovane 2 roky stare otazky tie knihy co tu boli spomenute (ta 2 je inak fakt dobra tie obsahy dost pomozu) a samozrejme ze trosku aj slovencinarka pomohla treba vsimat nacom baziruje lebo to bude pravdepodobne na mature kazdopadne sa nauc obsahy diel aspon strucne nech vies oco tam slo a priblizne mena hehe ked troska skomolis tak to beru :-) a nauc sa zoskupit autorov ja som napr to mal tak ze som sa ucil mena v presnom poradi proste si mi povedal jedno a ja som povedal dlasich co boli v tom obdobi ked toto zvladnes nacu sa z kazdej skupiny zaradit jedneho do obdobia teda ja som na takomto systeme zmaturoval na 3 aj to len koli tomu ze som zabudol jedneho autora a na polroku som mal 4 inak mi hovorila ze keby tam tieto 2 veci neboli tak mi daju peknu 2 a este dalsia perlicka nenavidim slovencinu bol to moj nepriatel sak 4 ale naucil som sa ju za ca 2 , 3 dni ale nato sa nespoliehaj ide aj o stastie a tak radsej priebezne uc :-)
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

Kniha: Nová maturita SJL........knihy nová maturita sú asi na každý predmet
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ja som pouzival skripta a zosity(samozrejme okopirovane od frajerky-moje neboli v najlepsom stave)..naucil som sa prvych sest tem, na mature som vytiahol taku na ktoru som doma ani nepozrel a aj tak z toho bola 1ka...
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

GothaR napísal:Ja som sa ucil teoriu z knihy "Zmaturuj z literatury 1" (Didaktis).Je tam vsetko pekne a prehladne spracovane a nie je to ani drahe. Cast 2 su iba obsahy vybranych diel, co tiez treba na maturu, ale ja som sa to ucil zo zosita :) Ale s pomocou tejto knihy som mal 2ku, mohla byt aj 1ka keby som sa poriadne ucil :D
presne, genialna kniha, + som sa ucil deje diel ktore neboli v 2 spomenute (zo zosita/referatov)
Napísať odpoveď