Dnes a to ani nahodou nie je prvy krat, nam zase rozhodcovia svojou arogantnostou, amaterizom a nepoznamim pravidiel dosrali zase raz jeden zapas... Ja osobne vazne nedokazem pochopit, ze preco to vobec robia. Mam 16 rokov, basket hravam aktivne od 2. triedy na zakladke. Clovek si priroduzene mysl, ze cim je starsi a hra kvalitnejsiu sutaz priamo umerne bude stupat aj kvalita, tych, ktori su na ihrisku najdolezitejsim clankom hry. Teraz hrame celoslovensku kadetsku ligu. Predtym sa hravali len krajske kola atd..Tam rozhodcovia nemali problem. Proste boli to obycajni ludia s par skusenostami, boli delegovani na zapas len funkcionarmi klubov, ziaden problem. teraz ako sme postupili do celoslovenskej ligy, kompetencie delegovania rozhodcov sa preniesli niekde do centra SBA. Osobne sam nechapem, ako moze do stredu slovenska, prist piskat rozhodkyna, ktora pochadza z vychodu. "Zhodou nahod" sme hrali aj my so SNV, ktora pochadza "cirou nahodou" tiez z vychodu..Umyselne pripisovali fauly nasim najlepsim hracom, ktorych videli, ze su leaderi a dari sa im. Vyzivali sa v tom ked zapiskali kktinu, rozdavali technicke chyby a citili sa ako polobohovia. Nepoznali ZAKLADNE pravidla basketbalu, pri doskakovani po trestnych hodoch, snazili sa ma postavit uplne proti pravidlam, az na naliehanie celej haly, konecne dostala rozum. Fauly pripisovali hracom, ktory v danom suboji vobec neodohrali ziadny kontakt nic, proste boli meter od neho..
Takychto veci sa uz stalo avsak v mojej kratkej kariere, uz privela. Raz nam usiel postup kvoli tomu ze rozhodca nariadil predlzenie 5 minut..Podla pravidiel to mali byt len 4 min..
Neviem, preco som sa to rozhodol cele opisat, ale asi ma to dost zarazilo, V case ked, sa mame najviac basketbalovo rozvyjat a ziskavat cenne zapasove skusenosti, musime bojovat a ucit rozhodcov zakladne pravidla hry

. Pre rozhodcov to uz davno, nie je, potesenie piskat. Robia to len a len pre peniaze
Mate aj vy nejake podobne skusenosti ?? Ci uz priamo ako hrac alebo divak..