caute,chcem si zobrat N73 a tak sa chcem spytat ake mate skusenosti s tymto fonom a ci mi ho odporucate.beriem na ponuku od Orange ak chcete mozte poradit ,ktory by ste si vybrali vy.
je tu good,phone az na to ze sa strasne smyka joystik,ale to neni problem.....jednoducho ho daj prec a budes tam mat len taky packu..aj to krajsie wyzera a phone je o 200% lepsie ovlaadatelny...
jj,je pomaly ... zober si nokiu 6280(tu mam) ta pracuje na frekvencii 230mhz a NT73 ktora ma operacny sytem ma tiez len 230mhz...lepsie to je len u N93 & N93i & N95 tie budu pracovat na frekvencii 330 mhzz´
low-rider napísal:jj,je pomaly ... zober si nokiu 6280(tu mam) ta pracuje na frekvencii 230mhz a NT73 ktora ma operacny sytem ma tiez len 230mhz...lepsie to je len u N93 & N93i & N95 tie budu pracovat na frekvencii 330 mhzz´
no to urcite N6280 uz nechcem ani vidiet...doteraz som ju mal a tolko som s nou mal problemov,ze som telefon mal viac v servise ako doma.ale zoberem si N73 lebo to co tu niekto hovoril,ze je za zenitom si myslim,ze je sprostost...no neviem a z momentalnej ponuky Orangeu si ani nemam co ine vybrat
mam na 6280 soft 5.94 a uz nema ani 1 problem
BTW...mas pravdu ale radsej by som si pockal na n95 , bo ked ju da za 3 mesiace do ponuky by som si buchal hlawu zem.....a nemyslel som zober 6280 ako ze si ju mas zobrat na pausal , ale ze zober si na mysel..
low-rider napísal:mam na 6280 soft 5.94 a uz nema ani 1 problem
BTW...mas pravdu ale radsej by som si pockal na n95 , bo ked ju da za 3 mesiace do ponuky by som si buchal hlawu zem.....a nemyslel som zober 6280 ako ze si ju mas zobrat na pausal , ale ze zober si na mysel..
ako ja by som aj chcel N95,ale to. ze o tri mesiace vyjde na trh neznamena,ze ju bude mat Orange v ponuke...a ak nahodou tak bude strasne draha si myslim...a ta N73 mi bude stacit lebo take veci ako GPS nevyuzijem.a ten 5mpx fotak...no to by som chcel ale neni to vec bez,ktorej neprezijem,a 3,2mpx je uz tiez dost vysoke rozlisenie
no ja mam na 6280 s FW 5.92 no ale to je hroza ja som nemal este zo ziadnym telefonom take problemy...restartuje sa,kontakty si nemozem nastavit aby citalo len s telefonnu...bol uz aj v Nemecku a nic sa nezmenilo
ono ide hlavne o to naco chces telefon vyuzivat ... ja som napr tiez uvazoval na N73 lenze som sa rozhodol pockat kym budu lacnejsie inteligenty co maju aj Wifi pretoze by som ten mobil rad vyuzil obcas aj na net ked bude free hotspot ... display uz tiez zacinaju byt tel s rozlisenim 640x480 a to uz bude aj na net lepsie a GPS sa uz tiez dava do telefonov cize pockam este asi rok a potom najdem nieco dobre co bude mat aj GPS aj Wifi a nebude to prehnane drahe.
ob3l1x napísal:ono ide hlavne o to naco chces telefon vyuzivat ... ja som napr tiez uvazoval na N73 lenze som sa rozhodol pockat kym budu lacnejsie inteligenty co maju aj Wifi pretoze by som ten mobil rad vyuzil obcas aj na net ked bude free hotspot ... display uz tiez zacinaju byt tel s rozlisenim 640x480 a to uz bude aj na net lepsie a GPS sa uz tiez dava do telefonov cize pockam este asi rok a potom najdem nieco dobre co bude mat aj GPS aj Wifi a nebude to prehnane drahe.
to hej ale teraz mam tu 6280 a strasne je poruchova a kedze uz bola opravovana na tu istu vec 3 krat tak ju idem dat na reklamaciu do Orange a kedze v ponuke som nenasiel nic rozumnejsie tak som sa rozhodol pre N73...len dufam,ze s nou nebudu take problemy ako s 6280,lebo to by ma uz asi....
majlo01 napísal:to hej ale teraz mam tu 6280 a strasne je poruchova a kedze uz bola opravovana na tu istu vec 3 krat tak ju idem dat na reklamaciu do Orange a kedze v ponuke som nenasiel nic rozumnejsie tak som sa rozhodol pre N73...len dufam,ze s nou nebudu take problemy ako s 6280,lebo to by ma uz asi....
low-rider napísal:nefiem , ja tam mam 5.94 a fici super
no mojmu strasne drbe proste hrozne...normalne mi vola niekto a ak mu nezoberiem tak mi nepriaty hovor nezobrazi,restartuje sa pri zapnuti mp3 prehravaca a pod. asi to zalezi od telefonu ja neviem...aj ja poznam ludi,ktori maju tento fon a ide bez problemov a ja mam s nim stale problemy
majlo01 napísal:no mojmu strasne drbe proste hrozne...normalne mi vola niekto a ak mu nezoberiem tak mi nepriaty hovor nezobrazi,restartuje sa pri zapnuti mp3 prehravaca a pod. asi to zalezi od telefonu ja neviem...aj ja poznam ludi,ktori maju tento fon a ide bez problemov a ja mam s nim stale problemy
fiha , to mi nerobil ani zo zakladnym kazovym softom 3.60 .... sice mne aj na 3.60 fical bez problemov...musi to byt chyba jedn. kusa...
hornblower napísal:A na SE si nepozeral M alebo P rada prip W950 /mudry walkman/ ?
ani nie pretoze v Orange ich nemaju v ponuke a u nas v BB je servis len na Nokiu a neviem keby som ho kupil len tak z dakeho bazaru ako by som riesil reklamaciu....a ja som verny Nokii
low-rider napísal:jj,je pomaly ... zober si nokiu 6280(tu mam) ta pracuje na frekvencii 230mhz a NT73 ktora ma operacny sytem ma tiez len 230mhz...lepsie to je len u N93 & N93i & N95 tie budu pracovat na frekvencii 330 mhzz´
ja ho mam viac ako 3 mesiace a v pohodke... vsetko bez problemov,len asi 3 x sa mi stalo,ked som fotil tak jednoducho zamrzol... inak spokojnost najvacsia