Ked to myslis vazne tak je to rovnako myslim. A laska sa da vyjadrit viac krat ako tymito dvoma slovami si myslim ze je to dajak dost otrepane stale hovorit dievcatu : " Ľubim Ta " da sa to vyjadrit aj milionkrat inac .
ono slovicka milovat a lubit pouzivam aj v ramci mojich blizkych priatelov, ale ako je tu nadomnou napisane, treba to vyjadrit aj inak ako slovami, ak niekoho uz fakt nehorazne milujem, tak slovami to vyjadrit proste nestaci
som asi jediny kto si mysli ze tato tema je bez pointy... ale aby som nebol OT tak si myslim ze je to to iste a osobne uprednostnujem "lubit" lebo milovat si spajam so slovom sex (kt. nepouzivam) a znie moc "filmovo"...
milovat je viac, aspon podla mna...teda aspon ja to tak nazyvam...ked som s dievcatom nejaky ten (kratky) cas, dajmetomu ze spolu chodime tak ftedy jej poviem, ze ju lubim (prip. ukazem) a ked uz spolu nejaky ten cas chodime, vztah sa nejako upevni, citim k nej viac...tak vtedy jej poviem ze ju milujem (prip. ukazem...)tak by som povedal ze ukazat je lahsie ako povedat...
Milovať je asi to čo ľúbiť, ale silnejšie.... Skôr je rozdiel medzi zamilovanosťou a láskou, zamilovanosť cítim keď mi je s niekým dovre a mám ho rád, ale láska... k tomu som sa zatiaľ nedostal tak neviem povedať
Moja baba mi to lahko objasnila..... Lubit mozes: blizneho,kamarata,kamaratku,jedlo... atd ale Milovat mozes len jednu osobu Podla mna by to tak aj mohlo byt ale stale je to len dohad
jj devo ja to berem tak isto ako tvoja holka ako v principe ze lubim poviem hoci koho ale milujem ta som nevedel povedat holke s ktorou som chodil necitil som to tak proste neslo to povedat
no tak ako som napisal... hra so slovickami no myslel som ze to tu dopadne tak ako to dopadlo... pretoze som frajerke povedal ze ju milujem a este ju "len" lubim... no ale co uz
Inak som si uplne isty, ze takato ista temu tu uz bola len ju neivme najst...
No ale, ako som pisla tam, pre mna je to uplne to iste a je to len hra so slovickami. Ale ja pouzivam lubit, leob to podla mna krajsie znie, a milovat je take...moc filmovo to na mna posobi .
Vigor napísal:Inak som si uplne isty, ze takato ista temu tu uz bola len ju neivme najst...
Asi ti to pripomina tuto temu: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=55628 ale ked si este raz pozries nazov temy tak je to o niecom inom. Teoreticky to ma spolu nieco spolocne...
Ale podla vasich odpovedie bude postupnost nasledovna:
Mat rad Lubit Milovat