sem davajte vsetko od heftov ktore padli na prestavkach az po ucitelovske hlody...
ucitelka: Ja vas nezabijem, za to nie som platena...
ucitelka: ja uschnem...
triedna: Nechcem charakterizovat vase chovanie, lebo by som musela byt sprosta...
ucitel: ked nevidis, tak smatraj...
ucitelka: co je lýza??? (na chemii)
ziak: Bartova sestra...
ziak: ja nerád sedím s dievčatami (má 21rokov...to som nezazil u nas, to mam precitane...)
pokracujte...
drby spoza lavice ci katedry...
-
susenejablko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ucitelka - Ziaci, vy ste co den to akcia.
Raz sa unas prechadzal daky typek z krajskeho uradu a kamos nevedel kto to je tak sa spytal ucky: "Pani ucitelka to kto je ten typek?" a ucitelka mu na to: "On je z krajskeho uradu prisiel pozriet skolu." ziak: "Ta nech ma vyfajci". Teraz to mozno neni vtipne, ale to by trebalo byt pri tom.
Raz sa unas prechadzal daky typek z krajskeho uradu a kamos nevedel kto to je tak sa spytal ucky: "Pani ucitelka to kto je ten typek?" a ucitelka mu na to: "On je z krajskeho uradu prisiel pozriet skolu." ziak: "Ta nech ma vyfajci". Teraz to mozno neni vtipne, ale to by trebalo byt pri tom.
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
SPŠD Košice, 2 ročník, predmet: elektrotechnika
Učiteľ: Učil si sa niečo?
žiak: No nie pán profesor
Učiteľ: Tak....Koľko vývodov má žiarovka?
žiak: Hm....3.
Učiteľ: ???
žiak: No plus, mínus a regulácia otáčok
My :
//on sa ho toho pýtal viac, na vývody tyristora, tranzistora, diody, ale keď už naozaj nič nevedel, tak to skúsil zo žiarovkou
Učiteľ: Učil si sa niečo?
žiak: No nie pán profesor
Učiteľ: Tak....Koľko vývodov má žiarovka?
žiak: Hm....3.
Učiteľ: ???
žiak: No plus, mínus a regulácia otáčok
My :
//on sa ho toho pýtal viac, na vývody tyristora, tranzistora, diody, ale keď už naozaj nič nevedel, tak to skúsil zo žiarovkou