Alkoholicka poradna
Alkoholicka poradna
neviete niekto nejaku stranku kde sa da poradit s niekym o ludoch - alkoholikoch ??? ako ich donutit k tomu aby prestali pit a pod ??? prosim surne
-
uNreal_saTch^
Professional
Re: alkoholicka poradna
moja mama ma poradnu...nedonutis ich nijako, musia sami tam ist a porozpravat sa...ty s tym nenarobis nic...neppo napísal:neviete niekto nejaku stranku kde sa da poradit s niekym o ludoch - alkoholikoch ??? ako ich donutit k tomu aby prestali pit a pod ??? prosim surne
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Veru tak. Nie je v tvojich silách prikázať alkoholikovi aby nepil. Takže jedine poradňa, psychológ, psychiater alebo liečebňa + jeho pevná vôľa.SatchBoogie napísal:moja mama ma poradnu...nedonutis ich nijako, musia sami tam ist a porozpravat sa...ty s tym nenarobis nic...
Skus nejaku linku dovery,tam ti nejake rady daju.Ale,ako tu uz pisali chlapi predomnou-tazko presvedcit cloveka aby prestal pit,urcite zalezi aj od toho v akom je stadiu,ale pokial je uz nejako zavisly-najlepsie je vyhladat odbornu pomoc...Drogy jsou spatny...Vsak kludne chod osobne za nejakym psychologom a on ti urcite poradi.neppo napísal:neviete niekto nejaku stranku kde sa da poradit s niekym o ludoch - alkoholikoch ??? ako ich donutit k tomu aby prestali pit a pod ??? prosim surne
-
susenejablko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
neviem ci to je poradna, ale po pozreti fotiek som si povedal ze nikdy...tu stranku tu na forum niekde dal okonenipica... (dufam ze nebude treba autorske prava...)
Kód: Vybrať všetko
http://alkoholik.cz/varovne_fotografie.htm