Ako sa zbavit frajerky??

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
1C3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Ako sa zbavit frajerky??

Príspevok od používateľa 1C3 »

Mam problem pekne poporiadku zalubil som sa a chodili sme spolu jeden a pol roka lenze prisla situacia ze sa mi zacala velmi pacit ina baba medzi anmi to neklapalo no ona si mysli daco ine dal som jej zbohom no ona cche robit blbosti ze si podreze zili a tak a to moc nechcem ale to asi nespravy neviem sa jej zbavit!pls poradte
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Myslim ze dievca si samo vsimne ked vztah prestane byt tym cim bol :wink: a ak nie tak jej to jednoducho povedz do oci myslim ze cim dlhsie to natahujes si to len zhorsujes. :!:

//mam taky dojem ze nie "zbavyť " ale " zbaviť "
1C3
Medium Professional
Medium Professional

P3Bo napísal:Myslim ze dievca si samo vsimne ked vztah prestane byt tym cim bol :wink: a ak nie tak jej to jednoducho povedz do oci myslim ze cim dlhsie to natahujes si to len zhorsujes. :!:
som poevdal ale ona je taka ze ani za svet mi neda pokoj!ja nevem co dalej som zufalyyy :( :( :( :(
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ono to boli ked sa s tebou rozide clovek ktoreho mas rad ale myslim ze asi nie je nieco v poriadku ak osoba tak vystraja . Len prosim Ta povedz kolko mas ty rokov a tvoja ex :?:
1C3
Medium Professional
Medium Professional

P3Bo napísal:Ono to boli ked sa s tebou rozide clovek ktoreho mas rad ale myslim ze asi nie je nieco v poriadku ak osoba tak vystraja . Len prosim Ta povedz kolko mas ty rokov a tvoja ex :?:
ja 15 ona 15
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Hmm asi pochybujem ze spravi nejaku somarinu ( tvoja ex ) ale netreba riskovat mozno sa len boji ze si v buducnosti nikoho nenajde :? najlepsi liek na to by bolo ak by si nasla noveho frajera ... Co keby si ju s niekym zoznamil ty ? najlepsie tiez s takym zufalym. taki ludia tuzia po laske a dost ich chapem ale nebude dobre ak jej nejak vynadas alebo inym extremnym sposobom sa jej budes pokusat zbaviť
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

hmm mno skus ju hodit pod auto... ale ne mne sa teraz tiez zapacila jedna holka a kvoli nej som sa rozizisel s holkou povedal som jej ze chcem skoncit a ze ju uz nemam tak velmi rad... ale zacal som chodit s tou holkou a na druhy den som pochopil co som spravil moze ti byt snou dobre ale ked som rozmyslal nad tym ze s byvalou sme boli ako manzelia a ze sme vsetko robili spolu tak sa chcem po 3ch tyzdnoch vratit a aj sa dame do kopi ;]
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Jj vela krat tym nic neziskas ked sa vykasles na frajerku ta druha ta pritahuje tym ze je mozno sexy ale po case pride dalsia ktora bude este viac atd atd mas 15 takze si mozes dovolit striedat avsak ked ti dokazuje ze ta tak lubi tak by si mohol nejak nad tym porozmyslat ci pri nej ostanes ( avsak aj tak sa mi zda ze ma trosku cudnu povahu ked sa zacne vyhrazat samorazdou pri rozchode )
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

P3Bo napísal:Hmm asi pochybujem ze spravi nejaku somarinu ( tvoja ex ) ale netreba riskovat mozno sa len boji ze si v buducnosti nikoho nenajde :? najlepsi liek na to by bolo ak by si nasla noveho frajera ... Co keby si ju s niekym zoznamil ty ? najlepsie tiez s takym zufalym. taki ludia tuzia po laske a dost ich chapem ale nebude dobre ak jej nejak vynadas alebo inym extremnym sposobom sa jej budes pokusat zbaviť
taki ludia...dost ich chapem.. .:D:D:D preco tam je to ich? :lol:

a k veci...ked mate obi2ja po 15, ona je (prepac ak sa mylim) az prilis hystericka na svoj vek...take typy nemam rad (laske nerozkazes...) ale ak ti mam poradit, tak to s nou skus vyrozpravat, povecc ze budete kamosi (ak chces) a nejake take veci na upokojenie...proste je treba si to vyrozpravat...asi najlepsie riesenie...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

vela z nas tu ma problemy ako zbalit holku a ty sa chces zbavit.
nuz moja rada:
zacni ju ignorovat ale nie tak ze ani mu ani bu len tak ze sa jej neprihovaraj a ak chce ona tak nech sa ozve. nechod s nou vonku ale s kamosmi a podobne. po case bude na teba taka nasrata ze si najde ineho na jeden den a to otocis proti nej! vynadas jej do k***y a ze s takou nemozes byt. ak sa bude snazit povedat ze uz to neurobi tak si to nevsimaj. a das jej zbohom ;)
samozrejme som vsetko nemyslel vazne ale skusit to mozes. ja by som bol predsa za nieco menej nasilnejsie. ale dievcata nemaju rady ked sa s nimi rozide chlapec to je potom potupa. ine je ked sa s nimi rozidu ony. ak jej nechces velmi ublizit tak nech si najde dovod aby ta nechala ona...
1C3
Medium Professional
Medium Professional

ZHNiLa_KaCHNa napísal:vela z nas tu ma problemy ako zbalit holku a ty sa chces zbavit.
nuz moja rada:
zacni ju ignorovat ale nie tak ze ani mu ani bu len tak ze sa jej neprihovaraj a ak chce ona tak nech sa ozve. nechod s nou vonku ale s kamosmi a podobne. po case bude na teba taka nasrata ze si najde ineho na jeden den a to otocis proti nej! vynadas jej do k***y a ze s takou nemozes byt. ak sa bude snazit povedat ze uz to neurobi tak si to nevsimaj. a das jej zbohom ;)
samozrejme som vsetko nemyslel vazne ale skusit to mozes. ja by som bol predsa za nieco menej nasilnejsie. ale dievcata nemaju rady ked sa s nimi rozide chlapec to je potom potupa. ine je ked sa s nimi rozidu ony. ak jej nechces velmi ublizit tak nech si najde dovod aby ta nechala ona...
no ale je to trsoka blbe hentak ju odj3bat veees???aj saam ju nenasere nic ja ju mozem ignorovat a tak on stale zamnou dolieza a jej spoluziacky furt ripu domna jaky som j3bnuty ze jej dam kopacky kvoli nej podlmna to patri k zivotu nie?
kachna
King
King

bubo12342 napísal:no ale je to trsoka blbe hentak ju odj3bat veees???aj saam ju nenasere nic ja ju mozem ignorovat a tak on stale zamnou dolieza a jej spoluziacky furt ripu domna jaky som j3bnuty ze jej dam kopacky kvoli nej podlmna to patri k zivotu nie?
preco ju kusok neposunies tym spravnym smerom a neukazes jej svoju druhu stranku. zleho teba? nech uvidi ze ty nie si ten kt mala rada niekedy. ze si sa zmenil. zahraj to. jedno velke divadlo...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Neuvazoval si nad tym ze mozno s nou chce mat priatelsky vztah aj po rozchode ? :) Preco by som sa mal s dievcatom ktore ma lubi rozist v zlom :?:
kachna
King
King

P3Bo napísal:Neuvazoval si nad tym ze mozno s nou chce mat priatelsky vztah aj po rozchode ? Preoc by som sa mal s dievcatom ktore ma lubi rozist v zlom :?:
ked ju lubi tak preco sa s nou chce rozist? 2 veci kt nejdu k sebe. a este: KEDY SU 2JA LUDIA PO ROZCHODE PRIATELMI? nikdy. mozes si nahovarat ze to tak je ale nie je to tak. je tam stale nieco z minulosti a ked aj u nho by bolo len to priatelstvo tak ona by to tak necitila...
1C3
Medium Professional
Medium Professional

ZHNiLa_KaCHNa napísal:preco ju kusok neposunies tym spravnym smerom a neukazes jej svoju druhu stranku. zleho teba? nech uvidi ze ty nie si ten kt mala rada niekedy. ze si sa zmenil. zahraj to. jedno velke divadlo...
ako ot myslis zleho mna??akoze jej mam vynadat
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

co tak jej normalne povedat, ze uz ju nelubis a najlepsie by bolo sa rozist?
1C3
Medium Professional
Medium Professional

ZHNiLa_KaCHNa napísal:ked ju lubi tak preco sa s nou chce rozist? 2 veci kt nejdu k sebe. a este: KEDY SU 2JA LUDIA PO ROZCHODE PRIATELMI? nikdy. mozes si nahovarat ze to tak je ale nie je to tak. je tam stale nieco z minulosti a ked aj u nho by bolo len to priatelstvo tak ona by to tak necitila...
presne tak nikdy sa nemozu 2stat priatelmi po rozchode to nieje mozne pretoze vzdy jeden druhemu ublizi!v tomto mas pravdu
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ZHNiLa_KaCHNa napísal:ked ju lubi tak preco sa s nou chce rozist? 2 veci kt nejdu k sebe. a este: KEDY SU 2JA LUDIA PO ROZCHODE PRIATELMI? nikdy. mozes si nahovarat ze to tak je ale nie je to tak. je tam stale nieco z minulosti a ked aj u nho by bolo len to priatelstvo tak ona by to tak necitila...
Pokial som dobre cital tak ona lubi jeho a ja som nenapisal ze ju lubi ... Dobre dajme tomu ze nemozu uz byt dany dvaja ludia priatelmi ale myslim ze ak by jej vynadal alebo spravil nieco podobne tak by ho asi nemala prilis v laske skor si myslim zeby ho pomaly nenavidela. :? A ak sa rozidu dvaja ludia pretoze im to neklape tak myslim ze vedia o sebe dost veci takze ak by som sa mal niekomu zdvoverit tak u byvalej frajerky... dvaja ludia sa mozu mat radi niekedy sa rozidu preto lebo chcu vyskusat len nieco nove.... asi tolko :)
Bubo12342 ak uprednosnujes brutalne rozchody tak potom jednoznacne jeden druhemu ublizi ale da sa rozist aj v dobrom poznam vela pripadov
.
MGSnake
Light Star
Light Star

Re: Ako sa zbavit frajerky??

Príspevok od používateľa MGSnake »

bubo12342 napísal:Mam problem pekne poporiadku zalubil som sa a chodili sme spolu jeden a pol roka lenze prisla situacia ze sa mi zacala velmi pacit ina baba medzi anmi to neklapalo no ona si mysli daco ine dal som jej zbohom no ona cche robit blbosti ze si podreze zili a tak a to moc nechcem ale to asi nespravy neviem sa jej zbavit!pls poradte
Neboj sa nič si neurobí iba ta vydiera aby si pri nej zostal :D (dúfam)
kachna
King
King

bubo12342 napísal:ako ot myslis zleho mna??akoze jej mam vynadat
bud arogantny namysleny povysenecky

.......
P3Bo
sory precital som si to zle co si napisal. s tym ze sa lubia.
ale tu sa uz neriesi ci by ho mala rada alebo nie. ide o to ze jej nechce ublizit. cize ak ho necha ona tak je to v pohode...
Napísať odpoveď