Od Deep Purple väčšina... hlavne asi Machine Head a In Rock...
potom Led Zeppelin I,II,III,IV, Physical graffiti,
AC/DC - Highway To Hell
a mnoho iných... nechce sa mi nad tým moc rozmýšľať... tieto ma prvé napadli
R1k1nko napísal:schw33k uplne suhlasim pocuvam HH ale ked som mal cca 14-15 rokov tak na tom som frcal kazdy den !!! ( dostal som ho ako darcek )
aj teraz to vypocujem .
k teme : u mna je to : Indy_a__Wich_-_Hadej_kdo__CZ-2006_
Tak tento album je asi jediný česko-slovenský album od albumu NS-Reč Naša v ktorom sú všetky pesničky. Z US pridám iba tieto albumy Diplomats-Diplomatic Immunity 1 a Diplomats-Diplomatic Immunity 2 tie sú prvé čo hned prišli na rozum aj keď je dosť aj iných kde sú všetky pesničky na albume výborné, kto pozná veľa vie si vybrať.
nosooo napísal:pre mna H16-Kvalitny Material.mozem povedat ze si tam vypocujem vsetky pesnicky
nj.. moze byt... ked som brigadoval cez letne prazdniny (kua pripada mi to ako vcera ) tak som to pocuval kazdy vecer... a dali sa uplne v poho vsetky vypocut.. vsetky skladby v tom albume su super
In Flames - Retoure to remain, Come clarity
Evanescence - Fallen
Lacuna Coil - Karmacode
Bullet For My Valentine - The Poison
//edit//zabudla som na Nirvana - Nevermind
Iron Maiden-Brave New World , The Number Of The Beast , Fear Of The Dark...
Sonata Arctica-For The Sake Of Revange , Ecliptica
Gamma Ray-No World Order , Powerplant
Rhapsody Of Fire- Triumph Of Agony
Bruce Dickinson-Tattooed Millionaire
vyberovky a koncertne albumy... tam nedaju len tak vselico...
napr. Lucie - Lucie v opere, Landa - Vltava Tour, Bouře ale aj RedHotChilliPeppers - Stadium Arcadium,
este by som pridal GNR-appetite for destruction
a jednozancne ma prekvapil album Famous Monsters od Misfits.lebo take nieco som este nepocul.najlepsi album mojho zivota.co pesnicka to mam zimomriavky po chrbte