preco winamp?

Informácie o software, ankety...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

SAmo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SAmo »

ja mam nieco taketo simple, aj ked je vacsinou v tray
Obrázok
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

SAmo napísal:mne sa este paci na foobare , ze "prehrava" rar subory. a ked ide o vzhlad, mne staci 5 tlacitok (>,>>,<<,||,■) + seek bar, nastavenie shuffle a media library. bliakcky a majaciky nepotrebujem. album art + lyrics + mass tagger, plugin na dialkove a pohodlne kreslo :D .

staci komplet pasivne chladene stare PC + tichsi disk, "spomalena cd/dvd-mechanika" , kvalitne audio a neni o com :)
To mas pravdu, ja mam winamp vacsinu casu iba v tray, ovladam ho bud cez firefox alebo iba ked je uplne zuzeny, vtedy vidno iba nazov pesnicky, zakladne tlacitka a seek bar :) Bohuzial aparaturu nemam velmi kvalitnu a navyse mi vobec nevyhovuje kniznica. Mam vsetko pekne potriedene po adresaroch a z toho vyberam cele mixy umelcov bez potreby robit playlisty. Na druhej strane radsej priamo nekritizujem, lebo kniznicu som okusil iba vo winampe, amarok-u a KMplayeri, u nich mi to vobec nesedelo :)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Jednoznačne WinAMP.
A pre tých, čo ohrňujú nos nad WinAMP 5, zapamätajte si jednu veľmi prostú rovnicu:
WinAMP 2 + WinAMP 3 = WinAMP 5 :)
5-ťka má kvantum nových možností, a navyše nie je tak deravá.
O WMP nemá zmysel hovoriť, ani ho nemám nainštalovaný. Stačí mi Windows Media Lite a je postarané.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

nemysliš tym minimalizovanie však? tak potom ako sa to dá skryt to by ma fakt zaujímalo som to už hladal a nikde som to nenašiel
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

to triple
pravym mysitkom na dolnu listu a potom pozri obrazok. dufam, ze myslis wmp :wink:
Prílohy
Schránka01.gif
(7.25 KiB) 385 stiahnutí
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

Mr.Henky napísal:5-ťka má kvantum nových možností, a navyše nie je tak deravá..
hm, zvlastne, hodne casto citam na weboch - nova chyba v WinAmp 5, stahujte opravenu verziu... Okrem toho, toto riesi sandbox a firewall, winamp ma jasne nastavene pravidla co moze robit...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

enter00 napísal:hm, zvlastne, hodne casto citam na weboch - nova chyba v WinAmp 5, stahujte opravenu verziu... Okrem toho, toto riesi sandbox a firewall, winamp ma jasne nastavene pravidla co moze robit...
hmm.. ale to su take uplne slabe chyby... chyby ktore si ani nevsimnes..
inak ja som hrozne dlhu dobu pouzival Winamp 2.95 :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

krija ale to nieje skrývanie podla mna.. skrývanie podla mna je že ked minimalizuješ program tak nieje minimalizovaný a lšte ale je skrtytý v oblasti oznámení ako napr "emule, icq" tak na to som sa pýtal lebo podla mna sa to s wmp nedá
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

Maki napísal:asi si nikdy neskusil nic ine a teda nezistil ze to je lepsie - tvoja skoda,ale nechame ta v tom...
mozno ked si precitas znova moj post pochopis ze netvrdim ze nieje nic lepsie ako wmp a ie7 ale nakolko som nenarocny uzivatel a moje poziadavky uplne splnaju tieto 2 aplikacie tak nemam potrebu instalovat nic dalsie... ja velmi dobre poznam winamp pouzival som ho este kedysi davno na starej 200vke.. ale odvtedy isiel windows s jeho prehravacom hore a spravili z neho dostatocne pouzitelny program pre mna. mna len zarazaju postoje niekoho ze ak pouziva nieco od windowsu tak je to hned lama.... ale tak to je teraz v mode pouzivat cokolvek ine a robit silaka lebo "microsoft sucks uz z principu" :twisted: nemam pravdu? no offence
ppk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ppk »

Tiež mam taký nazor ako mathev,momentalne idem odinštalovať aj
WinDVD7,aj na prehravanie DVD mi postačuje WMP11.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ked som si to tu všetko čítal .. tak som si stiahol winamp že okey ked je podla niekoho taký super.. ale po 10 minútach som ho hned a odinštaloval.
úplne mi stačí wmp a som sním nad mieru spokojný
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

mathev: ano, je to v mode, ale ja k nim nepatrim... dane programy som pouzival a teda viem ze co a ako a ked som vyskusal a zistil,ze existuju aj lepsie s menej bugmi,s krajsim uzivatelskym rozhranim a tak tak preco pouzivat tie od mrkvosoftu?
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Maki napísal:mathev: ano, je to v mode, ale ja k nim nepatrim... dane programy som pouzival a teda viem ze co a ako a ked som vyskusal a zistil,ze existuju aj lepsie s menej bugmi,s krajsim uzivatelskym rozhranim a tak tak preco pouzivat tie od mrkvosoftu?
Tvoj pohlad a nazor beriem urcite pokial je pre teba vhodne pouzivat winamp je to ok. v podstate moj koment asi zle patril pod tvoju citaciu nakolko som riesil skorej uzivatela viliama ktory spominal nieco o lamerstve a microsoftackych produktoch rozhodne takyto nazor ma vie pobavit. neham uz temu winampu tak ajtak som sa do nej zrejme zapojil zbytocne nakolko nove verzie moc nepoznam. mozno ho vyskusam ked budem mat chut :D
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa low-rider »

IE all verziu are f*ck ... opera rulezzz .... co sa tyka wmp 11 , pouziwal som winamp este ked ste kakali do plienok,ano existuje wela pluginov a poskytuje mnozstvo natstaveni,ale naco to...ja pouzivam wmp 11 .. a nawyse mam windows vista a v rozhranii aero je dokonca aj pekne spraveny
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

mathev napísal:pouzivam ie7 na prehliadanie stranok a wmp11 na prehravanie videi a hudby ... vobec mi nepride ze by som mal instalovat nejaku dalsiu aplikaciu ked wmp mi funguje super rychlo a spolahlivo. tvoja veta ohladom toho sadnutia si za pc prvy raz je docela komicka...
Stacilo ked som precital prve dve slova a uz mi bolo jasne vo co go.
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

dudinko napísal:Stacilo ked som precital prve dve slova a uz mi bolo jasne vo co go.
no ved napis co ti bolo jasne nejak mi nedochadza zmysel tvojho postu aj ked som sa uz do tejto temy nechcel zapajat. ale taketo ofenzivne posty v podstate o nicom su zbytocne a ked nemas co napisat tak nepis radsej nic a ak mas co napisat tak si to napis na to sluzi diskusne forum. a ja sa s tebou velmi rad o tom pobavim
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

dudinko napísal:Stacilo ked som precital prve dve slova a uz mi bolo jasne vo co go.
ie 7 a wmp 11 su docela dobre softy, kvalitne integrovane s dalsim MS softom, takze nevidim nic zle, ked ich niekto pouziva...hlavne, ked mu vyhovuju a je s nimi spokojny, pocitace su tu pre ludi, nie ludia pre pocitace.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nj to je pravda...
ja na filmy pouzivam WMP... a ted co uz je 11 tak akoze pekny dizajn a pohodicka.. a keby neboli pluginy do FF tak pouzivam IE7... je podobny FF a ovela rychlejsi ako FF
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

triple napísal:krija ale to nieje skrývanie podla mna.. skrývanie podla mna je že ked minimalizuješ program tak nieje minimalizovaný a lšte ale je skrtytý v oblasti oznámení ako napr "emule, icq" tak na to som sa pýtal lebo podla mna sa to s wmp nedá
jj, zle som ta pochopil :oops:
Napísať odpoveď