Strach a trema
Strach a trema
Uz sa mi to stalo velakrat, ze som videl peknu babenku a ked som sa chcel prihovorit, tak mi srdce bilo ako salene, normalne ma az oblial pot a potom som to uz ani neskusal lebo by som zinfarktoval. Niekde som cital, ze taketo veci sa vacsinou stavaju introvertom. Lenze ja neviem co je to introvert. Ak viete co je to, alebo mate podobne skusenosti, reagujte.
-
zuzuzu
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
INTROVERT
pôvod a význam slov:Z latinských: intro - vnútri, versio - obracať. Ináč aj intravert.psychológia: Podľa typológie C. G. Junga ide o človeka, ktorý je svojím správaním, činnosťou a myslením zameraný na svoje JA - na svoj subjekt.Introvert je zameraný na svoj vnútorný svet umocnený bohatou fantáziou ...
Snad ti to pomohlo... Okrem toho ja si myslim ze je to uplne normalne...
pôvod a význam slov:Z latinských: intro - vnútri, versio - obracať. Ináč aj intravert.psychológia: Podľa typológie C. G. Junga ide o človeka, ktorý je svojím správaním, činnosťou a myslením zameraný na svoje JA - na svoj subjekt.Introvert je zameraný na svoj vnútorný svet umocnený bohatou fantáziou ...
Snad ti to pomohlo... Okrem toho ja si myslim ze je to uplne normalne...
-
jin
VIP
Tak is iba hanblivy a podvedome sa bojíš, že niečo pokazíš, ak sa jej prihovoríš. Neboj ono to príde. Povedz si: Môžem tým iba získať" a choď na vec...ak budeš pôsobiť uvolnene a prirodzene, tak zapôsobíš
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=62 ... prihovorit
pozri si aj tuto temu
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=62 ... prihovorit
pozri si aj tuto temu
-
P3Bo
Guru wannabe
Potom co riešiš vidim to tak ze si este nemal vzťah s dievčatom a bojíš sa ze nebudes vediet s dievcatom o nicom rozprávať a take podobne veci. Co keby si zalovil pod svoju uroven niekde medzi mladsimi dievatami 14-15 a obidvaja budete spokojny myslim ze 15 rocne dievca bude daleko skusenejsie ako ty a ty budes rad ze mas dievca ktrore ta lubi (divca je stastne ze ma starsieho inteligentneho frajera ) a priuci ta niecomu . To neni strach to je nizke sebavedomie a to sa ti rychlo opravi ked si najdes caju 
Raz sa najde nejaké dievča, ktorej sa budeš páčiť, bude na teba žmurkať a ani nebudeš vedieť ako, dáte sa do reči. Hlavne nad tým nepremýšlaj, pretože čím viac sa ubezpečuješ, tak tým viac je neskoro. Začni tým, že ju pozdravíš a tam uvidíš, že či to má ďalej šancu (usmeje sa alebo sa otočí preč). Kukni aj tému, čo sem dal jin..
Z hlboka sa nadýchni a choď k nej skôr, ako ťa zaleje pot 
-
hornblower
Light Professional
-
nejakymarko
Addict
Nemas co stratit! Chod za nou prihovor sa a ked sa jej budes pacit urcite ti pomoze s rozhovorom ked uz nebudes vediet co dalej kecat.... Len nesmies za nou prist s cervenymi lickami
a prepoteny do nitky, lebo sa urcite nezdrzi smiechu
a tvoje sebavedomie sa este viac podkope!
Chlape ver si! To je zaklad seckeho
Chlape ver si! To je zaklad seckeho
Re: Strach a trema
Mno, ja som tiez introvert a mal som dost podobny problem - uz na zakladke sa mi stavalo, ze dve baby z jednej triedy ked sli okolo mna tak ma pozdravili "ahoj chlapec" alebo podobne a ja som nebol schopny ani normalne zareagovatPuma17 napísal:Uz sa mi to stalo velakrat, ze som videl peknu babenku a ked som sa chcel prihovorit, tak mi srdce bilo ako salene, normalne ma az oblial pot a potom som to uz ani neskusal lebo by som zinfarktoval. Niekde som cital, ze taketo veci sa vacsinou stavaju introvertom. Lenze ja neviem co je to introvert. Ak viete co je to, alebo mate podobne skusenosti, reagujte.
kedy sa to zlepsilo? ked som si nasiel dievca... ver mi, ak to raz prekonas tak potom to uz budes pokladat za normalnu vec a nebudes mat problem chytit dievca poriadne za zadok
nieco o introvertoch:
INTROVERT – uzavretý, nespoločenský, málo kominukatívny, ale s bohatým vnútorným svetom
(EXTROVERT – spoločenský, otvorený, ľahko nadväzuje známosti, je povrchnejší)
Kód: Vybrať všetko
http://baranek.blog.sme.sk/c/67671/Nie-je-medved-ako-medved.html-
Danny_Vin
Expert
Re: Strach a trema
Tiez som mal taky problem a myslel som si, ze uz mi nikto nepomoze a ze uz nikdy si nenajdem dievca- ako tu uz vickrat odznelo - nizke sebavedomie. Ja som ho mal az podpriemerne, skoro az minusove, vobec som si neveril. Ako som prisiel na strednu sa to velmi zmenilo. Skus stretavat viac neznamych bab ja ked napriklad nechcem s nou mat nejaky lubostny vztah - zdvihne sa ti sebavedomie a zlepsis sa v komuniakcii s dievcatamiPuma17 napísal:Uz sa mi to stalo velakrat, ze som videl peknu babenku a ked som sa chcel prihovorit, tak mi srdce bilo ako salene, normalne ma az oblial pot a potom som to uz ani neskusal lebo by som zinfarktoval. Niekde som cital, ze taketo veci sa vacsinou stavaju introvertom. Lenze ja neviem co je to introvert. Ak viete co je to, alebo mate podobne skusenosti, reagujte.
Ver mi - tiez mam 17 - viem o com hovorim
-
last_knight
Light Professional
tak o poznam
ja si stla eked sa mam zoznamit s nejakou babou hovorim v duchu - co tu vlastne robim, ako sa poznam nieco pokazim. ale potom pride cas stretnutia a zrazu si poviem, bud sam sebou, tym nic nepokazis a ak sa jej nebudem pacit, kaslat na to.
proste bud sam sebou, a po chvilke si uvedomis ze strach a trema ustupili
proste bud sam sebou, a po chvilke si uvedomis ze strach a trema ustupili