A predstavte si že v roku 2100 žijete aby ste sa nemuseli pozastavovať nad tým že sa toho roku asi nedožijete.
Rok 2100 (future)
-
lekoklatik
VIP
Rok 2100 (future)
Len tak by ma zaujimalo a kcem sa trochu pobavit. Skuste si predstavit že žijeme v tomto roku. Od roku 2008 technika vo svete veľmy napredovala a teraz máme napr. hajzel ktory nas sam posadi, alebo postel ktora nas sama prijemne zobudi ale ze budu postele v busoch. Skuste zapojit fantáziu a popíšte čo by ste kceli v tomto roku. Ja by som napr. bral sporák ktorý by my sám navaril. 
A predstavte si že v roku 2100 žijete aby ste sa nemuseli pozastavovať nad tým že sa toho roku asi nedožijete.
-
lekoklatik
VIP
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no kazdopadne pekny napad na temu neviem co maju podaktory voci nemu mne sa paci
, a k teme no v roku 2100 mozno budu ludia vyuzivat viac percent mozgu nejako sa to naucia , mozno uz bude plne liecitelna rakovina , na medicinske uceli sa bude velmi vela pouzivat klonovanie organov , a vseobecne liekov bude ovela viac , ale aj elektronika ale na to si ani predstavu vytvorit neviem pretoze ta sa vyvija tak rychlo ze to co bude uz roku 2010 sa teraz zda byt neuveritelne a este mozno v roku 2100 bude moja buduca rodina cestovat za svojou rodinou na mars na navstevu 
-
Danny_Vin
Expert
Re: Rok 2100 (future)
Hmm...lekoklatik napísal:Skuste zapojit fantáziu a popíšte čo by ste kceli v tomto roku.
V roku 2012 na Zemi pristali mimozemstania, ktori tvrdili, ze prisli v mieri. 5 rokov na to sa vsak zacala intergalakticka vojna. Zem utrpela velke prirodne skody a samozrejme vela ludi zahynula. Par z nich sa utiahlo do lesov a hor, kde si zakladali kmene. Do roku 2050 vzniklo priblizne 10 000 kmenov. Kazdy mal priblizne 1000 clenov. Z tychto ludi pozostavalo obyvatelstov celeho sveta. Natlak z o strany mimozemstanov upadol, no zacali sa prejavovat nasledky globalneho oteplovania, ktore sme si sposobili sami a mysleli, ze uz je to za nami a ze uz sa nic vazneho nemoze stat. Po roku 2100 sa uz velmi vyrazne prejavuju nasledky znecistenia a poskodenia Zeme a do 20 rokov zivot na Zemi zanikne, aj kvoli narzau asteroidu do Zeme....
Re: Rok 2100 (future)
Ja už asi nič... možno kyticu na hrob...lekoklatik napísal:Skuste zapojit fantáziu a popíšte čo by ste kceli v tomto roku.
-
pinacolada
Guru wannabe
no vyhubime tieto choroby vzniknu nove.pozri sa ani sars,AIDS,vtacia chripka pred sto rokmi neboliMaki napísal:ech, pesimista... a vacsi ako ja..ako si predstavujem rok 2100? no ak nevypukne nejaka jadrova vojna,co sa dufam nestane tak by sme mohli vpohode napredovat dalej vo vyvoji, skvalitnit nas vesmirny program, zacat preskumavat ine planety, vyhubit choroby ako AIDS,rakoviny atp...
rok 2100 z mojho pohladu:Zem sa spametava po vyse 30000 rocnom dracovani ludmi.ludsky druh uplne zanikol.pomalicky sa vyvyjaju nove biologicke druhy ktore o niekolko tisic rokov ovladnu Zem ako kedysi davno ludia....
no ked sa tak nato pozeram teraz mam 18 a rok 2100 je tu iba za 93 rokov...takze budem pravidelne cvicit, zdravo sa stravovat,nebudem sa zbytocne rozculovat a ked zobrem do uvahy ze priemerna dlzka zivota je stale vysia tak mozno sa aj dozijem...a budem na podobnom fore v topicu "ako to bolo pred sto rokmi" pisat spomienky
.....a teraz vazne podla mna nejaka extra zmena nebude zem bude znecistena hrozne vykyvy pocasia bude nas asi 30miliard ....co sa tyka techniky intel uvedie 1000 jadrovy procak velky ako spendlikova hlavicka atd...auta mozno budu lietat atd atd....
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
ako vies ze aids pred sto rokmi nebola? aids prvykrat zistili tusim ze v 80rokoch 20.stor ,lenze pred tym do nedokazali zistit to neznamena ze aids nebolpinacolada napísal:no vyhubime tieto choroby vzniknu nove.pozri sa ani sars,AIDS,vtacia chripka pred sto rokmi neboli![]()
rok 2100 z mojho pohladu:Zem sa spametava po vyse 30000 rocnom dracovani ludmi.ludsky druh uplne zanikol.pomalicky sa vyvyjaju nove biologicke druhy ktore o niekolko tisic rokov ovladnu Zem ako kedysi davno ludia....