Veríte v PEKLO?
-
lekoklatik
VIP
Veríte v PEKLO?
Veríte v peklo alebo nie? Ja osobne neverím. Verím len v nebo a očistec. V peklo nie. Veď ak som hriešny(akože) tak sa musím najskôr očistiť v očistci a keď budem povedzme "pripravený" tak až vtedy sa dostanem do neba. Peklo je pre malé deti. Môj názor.
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
Niečo na tom bude. Myslíš si že sme taký všetci? Nad týmto som sa tiež zamýšľal. A tak potom neveríš ani v reinkarnáciu, však? Máš pocit že žiješ len raz? Podľa mňa ano ale niečo po smrti môže, ale nemusí byť. Nikto si nič nenamýšľa. a just peklo ako také neni. Si myslimokonenipica napísal:Nic po smrti neexistuje. To je len obmedzenost/sebeckost/namyslenost cloveka ze si nechce dopustit, ze nieco tak cene ako je jeho zivot len tak skonci..
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Hm tak dosť na pochybách, že niečo také hádam môže byť, ale skôr sa mi pozdáva niečo ako reinkarnácia ako peklo a nebo, už len z takého debilného dôvodu, že kde by sa toľko ľudí zmestilo a akoby si našiel tam dákeho známeho
, nechce sa mi veriť, že po smrti je koniec prosto nič, to sa nedá ani predstaviť, zrazu bum - nehoda a už nič, podľa mňa každý skončí tam v čo verili cez svoj život, napr. kresťan v pekle, nebi, očistci a taký budhista alebo kto, sa reikarnuje...
(IMHO of course
)
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tak si pozri toto možno ta to presvedčí ze niečo po smrti predsa existujefruxo napísal:nie, neverim
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=27293