Co by ste privitali nove na fore???
-
r4wMUnt34q
Star
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
P3Bo
Guru wannabe
Myslim ze posilovanie je sucastou sportu viac nez dost. Kazdy ktory sa chce nejako profesionalnejsie venovat sportu musi z casu na cas navstivit posilovnu. Druhy dovod je to jedna z najdlhsich tem v celom sporte ak nie najdlhsia a pravidelne sa tam objavuju nove prispevky a otazky. Sice obvykle su podobne ale kazdy jedinec je iny takze jeho problem potom treba riesit individualne. No a dovod treti je moj nazor
Staci ?
-
mastermind
VIP
-
mastermind
VIP
Nie kolega, nemylis sa a tato vec je uzavretamastermind napísal:uz nie su....
nevidim dovod dat tuto temu ako dolezitu. ak by sa jednalo o temu o nejakej dolezitej udalosti, napr. MS v hokeji, MS vo futbale, Olympiada... bolo by to ine, ale posilnovanie... nevidim na tom nic dolezite.
Kolegovia zo staffu skuste ma opravit ak sa mylim
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
no ja by som skor navrhol nie posilovanie ale ked ste niekedy videli na eurosport chodi "The strongest man" maju za ulohu napriklad preniest 300 kg hore schodami atd...mastermind napísal:uz nie su....
nevidim dovod dat tuto temu ako dolezitu. ak by sa jednalo o temu o nejakej dolezitej udalosti, napr. MS v hokeji, MS vo futbale, Olympiada... bolo by to ine, ale posilnovanie... nevidim na tom nic dolezite.
Kolegovia zo staffu skuste ma opravit ak sa mylim
tu nejde o to co zaujima viac tebafruxo napísal:no ja by som skor navrhol nie posilovanie ale ked ste niekedy videli na eurosport chodi "The strongest man" maju za ulohu napriklad preniest 300 kg hore schodami atd...a osobne si myslim ze je to viac zaujimavsie ako nejaky hokej,futbal a neviem co este ...
Si vtipny jak sam mrtvy Bandalino.fruxo napísal:no ja by som skor navrhol nie posilovanie ale ked ste niekedy videli na eurosport chodi "The strongest man" maju za ulohu napriklad preniest 300 kg hore schodami atd...a osobne si myslim ze je to viac zaujimavsie ako nejaky hokej,futbal a neviem co este ...
co je dole a hore ze:
tak nedala by sa pridat moznost skocit na urcitu stranku?
lebo ked napr. chcem skocit rovno na 20. stranu tak sa musim k tomu preklikat ako blby. viem ze sa to da rovno dopisat do linku ale komu sa to chce stale prepocitavat
Kód: Vybrať všetko
Choď na stránku Predchádzajúci 1, 2, 3 ... 34, 35, 36lebo ked napr. chcem skocit rovno na 20. stranu tak sa musim k tomu preklikat ako blby. viem ze sa to da rovno dopisat do linku ale komu sa to chce stale prepocitavat
-
audiotrack
VIP
no lebo to sú veľmi ťažké výpočtykupo napísal:co je dole a hore ze:tak nedala by sa pridat moznost skocit na urcitu stranku?Kód: Vybrať všetko
Choď na stránku Predchádzajúci 1, 2, 3 ... 34, 35, 36
lebo ked napr. chcem skocit rovno na 20. stranu tak sa musim k tomu preklikat ako blby. viem ze sa to da rovno dopisat do linku ale komu sa to chce stale prepocitavat
akoze o phpBB neviem skoro nic, ale toto by sa nedalo pouzit? http://www.phpbbhacks.com/download/1634audiotrack napísal:no lebo to sú veľmi ťažké výpočty. Ale hej, dalo by sa to dopísať, len nemá kto
-
t0m4s3
Admin
urcite dalokupo napísal:akoze o phpBB neviem skoro nic, ale toto by sa nedalo pouzit? http://www.phpbbhacks.com/download/1634