chlapci sa zobudte INTEL je INTEL ja pouzivam P4 3Ghz PRESKOTT HT (ide v pohode na 3,8Ghz) a to je uz aj dost stary a co ma kamarat AMD 64 X2 4400+ tak je len o 40% vykonejsi a to stoji nehorazne poniaze za pomer cena vykon ale dvojjadrak od intelu
spider-wifi: Zase trepes, Intel je Intel, AMD je AMD, Sun je Sun, celkovo si nam nic nove nepovedal. To, ze ma tvoj kamarat AMD je pekne, aj to, ze ty mas Intel. Neviem na co pises o dualcore od Intelu, to iste mozem napisat aj ja o AMD a dat k tomu smajlika
spider-wifi: Zase trepes, Intel je Intel, AMD je AMD, Sun je Sun, celkovo si nam nic nove nepovedal. To, ze ma tvoj kamarat AMD je pekne, aj to, ze ty mas Intel. Neviem na co pises o dualcore od Intelu, to iste mozem napisat aj ja o AMD a dat k tomu smajlika
Ja zase trepem? kedy som este trepal? o to by sa dalo polemizovat , A ked ty si zastanca AMD tak dobre ale mne nikto moj nazor nebude brat ze je lepsy intel!
spider-wifi napísal:
Ja zase trepem? kedy som este trepal? o to by sa dalo polemizovat , A ked ty si zastanca AMD tak dobre ale mne nikto moj nazor nebude brat ze je lepsy/lol/ intel!
Ano trepes, si ochotny vypotit hocijaku hovadinu bez plodneho obsahu len aby si mal prispevok... Vid. Karma
Ano trepes, si ochotny vypotit hocijaku hovadinu bez plodneho obsahu len aby si mal prispevok... Vid. Karma
nemozem si povedat ani svoj nazor!!!!!!!!!!!!! a na tu karmu sa neodvolavaj to mam v P... Mam ju malu len kvoli "uzasnemu" Adminovi! Vytvoril som novu temu kde som pisal veci ktore mam odskusane v PRAXI a ADMINKO mi ju zablokoval ze nemam pravdu! ako keby on o tom nieco vedel!!! no a preto mi karma tak dopadla
Hadam neberies clanky od Hulana vazne?! Ved to je rozpravkar ako ty!!! Je pravda, ze C2D je v tomto pripade lepsie, ale ked sa pozriem na server, tak tam to jednoznacne valcuje Opteron!!! No povedat, ze Intel je lepsi len preto, ze je to Intel je primitivne.
ako vidim dal si si tu namahu a zistil co mam ja. to sa ceni ale neviem ci si zistil aj ake mam pouzite chladenie.
btw. mas pravdu, nekurim celu zimu
priloha: ak by bol problem s prevodom teploty, tak na max otackach (5500rpm) to je okolo 41°C
Ach chlapci ...
Porovnavat C2D s AMD X2 nieje predsa normalne ... to je akoby ste porovnavali GF 8800GTX z Radeonom x1950... je to uplne ina trieda a iny vyrobny proces ... chapete ?
H@wk napísal:Ach chlapci ...
Porovnavat C2D s AMD X2 nieje predsa normalne ... to je akoby ste porovnavali GF 8800GTX z Radeonom x1950... je to uplne ina trieda a iny vyrobny proces ... chapete ?
este ze ta mame
btw mam
Intel Pentium 4 ... 2.00 Ghz jadro Northwood
Stabilne bez zvysenia napatia ide na 3.0 Ghz
po zvyseni napatia o 7.5 % mi isiel na 3.8 Ghz, ale cely bol v mraznicke