Multi-kulti

Diskusie na politické témy...

Ako vnimate premenu Europy v muli-kulti geto ?

Negativne, je treba sa tomu postavit na odpor
184
38%
Negativne, ale neda sa nic robit..
82
17%
Pozitivne, som rad a uvitam to
72
15%
Je mi to jedno
70
14%
Nechapem o co ide
78
16%

Celkom hlasov: 486

zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

enter00 napísal:to ano, nehovorim, ze problem je len na strane vacsiny, jasne, ze niektori sa proste nechcu "prisposobit" zakladnej slusnosti a moralke. Ide to ale, su krajiny a mesta, kde to vsetko funguje.
kde?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

enter00 napísal:ja povazujem vsetkych ludi za jednu rasu... takze multikulturalne spolocnonosti mam rad, podmienka je, aby sa kazdy spraval slusne.
Podla mna ziadna ina cesta ako zit spolu a respektovat sa nie je, ludstvo musi ist casom do vesmiru, a to ze sa tam dostane a nedokaze zit spolu svedci o zaostalosti niektorych ludi.
S multikulturnou spolocnostou sa vratime tak do stredoveku a nie do vesmiru.. :) :) :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Čo sa stane, keď rozmaznávame určitú skupinu a ona si na to zvykne, sme mohli vidieť pred nedávnom na Technickej univerzite Florida. Kevin Mair, 25-ročný čierny študent tejto fakulty, sa rozhodol zabodnúť troch ľudí so skrutkovačom, pretože sa na spomenutej škole nevyučuje predmet „Black History“ (čierne dejiny). To, že sa pri tejto univerzite jedná o technickú a nie o nejakú sociálno-vedeckú, spomenutého študenta očividne neviedlo k logickému úsudku, že technické univerzity nevyučujú dejiny alebo podobné predmety. Medzičasom je už aj on súčasťou čiernych dejín, ale nie v pozitívnom slova zmysle.

(svenler.com)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Suhlasim s rozvojom multi-kulturnej spoločnosti ! Ked sa budu ludia inej rasy stale oddelovat tak to bude stale horsie ! A tak ako napisal nordkapp_pb v druhom prispevku NEROBIM ROZDIELY MEDZI CIERNYM A BIELYM, IBA MEDZI DOBRYM A ZLYM, INTELIGENTNYM A HLUPYM ! Ten kto sudi podla vzhladu je vymetený človek , ani nie clovek ale zviera ! Rasisti dufam ze to raz pochopíte ! DPč s vašou "Bielou silou" (Teda ani nie silou ale skor zbabelostou , bojite sa medzi seba vniest iny narod , hanba vam) Thats ALL :wink:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

neostava mi nic ine len podpisat sa pod to co napisal kolega Digital :) musi to byt smutne mat v sebe tolko nenavisti..(a mozno ani neviete preco) :cry:
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

preco si myslite ze sme/som plny nenavisti? vobec ma nepoznate. ked nesuhlasim s multi-kulti som rasista? preco si myslite ze nebieli niesu rasisti? urcite su tam aj taky. mam z vas taky dojem ze plny nenavisti ste vy, ved staci si precitat ten vas prispevok a hovori o vsetkom.
so long suckers :P

edit. ked sa pachaju trestne ciny tak potom je to o niecom inom. v tejto teme sa diskutuje o multi kulti, nie o rasistoch
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

zelovoc napísal:kde?
Australia - Sydney napr, Kanada - Quebec napr, JAR...
Aryan Angel napísal:S multikulturnou spolocnostou sa vratime tak do stredoveku a nie do vesmiru.. :) :) :)
vidis, to je ten rozdiel v tvojom a mojom mysleni. Ty povazujes svoju rasu, vierovyznanie alebo co uz ta jedine spravne - aj ked si sa NIJAKO nepricinil, ze si beloch. jednoducho si sa tak narodil. Ja povazujem vsetkych ludi za jednu rasu, ludstvo, a jedina cesta k rozvinutiu sa je minimalizovat pocet ludi, ktorych vychova, zly vplyv dalsich ludi atd vedu k rasizmu a podobnym primitivnym myslienkam.
Slnko svieti pre vsetkych rovnako.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

zelovoc napísal:preco si myslite ze sme/som plny nenavisti? vobec ma nepoznate. ked nesuhlasim s multi-kulti som rasista? preco si myslite ze nebieli niesu rasisti? urcite su tam aj taky. mam z vas taky dojem ze plny nenavisti ste vy, ved staci si precitat ten vas prispevok a hovori o vsetkom.

edit. ked sa pachaju trestne ciny tak potom je to o niecom inom. v tejto teme sa diskutuje o multi kulti, nie o rasistoch
Takisto to myslim aj na čiernych rasistov , žlťých a ešte neviem akých o farbu nejde ! Ten kto posudzuje niekoho podla farby to nema v hlave v poriadku o to ide !
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

zelovoc napísal:preco si myslite ze sme/som plny nenavisti? vobec ma nepoznate. ked nesuhlasim s multi-kulti som rasista? preco si myslite ze nebieli niesu rasisti? urcite su tam aj taky. mam z vas taky dojem ze plny nenavisti ste vy, ved staci si precitat ten vas prispevok a hovori o vsetkom.

preto...
zelovoc napísal:mozno keby si ludia uvedomili ze su rasisti bolo by to tu omnoho kludnejsie.

to kali: takych cernochov nemozem nazvat cernochmi ale len negrami lebo su to obycajne spiny, ktore si zasluzia plynovu komoru.

edit: pre tych dobrakov co mi za toto davaju k-, precitajte si ete raz naco reagujem. jaj boze.
staci?
"v tejto teme sa diskutuje o multi kulti a nie o rasistoch" nabuduce si skontroluj co si napisal predtym, pretoze si riadne protirecis a cely tvoj prejav potom vyznie smiesne..
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ten kto sudi podla vzhladu je vymetený človek , ani nie clovek ale zviera !
Ja uz som to vela krat hovoril mne je jedno ze ci cernosi alebo cigani su cierny (pre mna za mna nech je aj zeleny) ale on ma ciernu aj svoje vnutro svoju dusu, svoje spravanie a svoje cinny a to mi vadi.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Ja uz som to vela krat hovoril mne je jedno ze ci cernosi alebo cigani su cierny (pre mna za mna nech je aj zeleny) ale on ma ciernu aj svoje vnutro svoju dusu, svoje spravanie a svoje cinny a to mi vadi.
No tak sa podla toho aj riad ! Vidim ze zatial hadzete vsetkych do jedneho vreca !
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

enter00 napísal:vidis, to je ten rozdiel v tvojom a mojom mysleni. Ty povazujes svoju rasu, vierovyznanie alebo co uz ta jedine spravne - aj ked si sa NIJAKO nepricinil, ze si beloch. jednoducho si sa tak narodil. Ja povazujem vsetkych ludi za jednu rasu, ludstvo, a jedina cesta k rozvinutiu sa je minimalizovat pocet ludi, ktorych vychova, zly vplyv dalsich ludi atd vedu k rasizmu a podobnym primitivnym myslienkam.
Slnko svieti pre vsetkych rovnako.
Ja ti poviem nieco, ludia s takym myslenim ako ty zminimalizuju mozno tak biele narody do takej miery ze sa ludia budu bat vo vlastnej krajine vyjst z domu, ale urcite sa nezmenia tie hordy z afriky a uz vobec nie islamisti. Prepac ale to ze ty povazujes vsetkych ludi za jednu rasu je irelevatne a ci sa ti to paci alebo nie rozdiely medzi rasami tu su a este vacsie su rozdiely medzi kulturami.

To co tu prezentujes je vlastne len obycajny nicim nepodlozeny naivny idealizmus.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

znova sa niektori z vas zastavili iba na pol ceste k "uplnemu poznaniu" :wink: pouzijem prirovnanie. spominali ste japonsko. tak to porovnajme napriklad s eu. japonci pravdepodobne nie su po WWII o nic vacsi nacionalisti ako my. ale su ochotni pracovat, a k tomu vela, dlho a vo vysokom nasadení. kdezto v eu sa belosi snazia robit pomali co najmenej. skracuju pracovny cas, odmietaju podradne prace a to aj v takom pripade, ze ich vzdelanie na lepsiu pracu nepostacuje. belosi proste zleniveli. preto nie je japonsko Multi-kulti a pravdepodobne ani nikdy nebude. ti lenivi belosi z GBR, FRA, GER... nemaju na to, aby zvladli tak vysoke prac. tempo. potom sa cuduju, ze do ich krajin prichadzaju ludia s inou farbou pleti, s inym vierovyznanim. oni prichadzaju za lepsim zivotom, su ochotni robit to, co beloch uz davno nie. belosi by nemali nariekat nad tym co si sami sposobuju, lebo za toto nikto ini nemoze.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

Aryan Angel napísal:To co tu prezentujes je vlastne len obycajny nic nepodlozeny naivny idealizmus.
lepsi "naivny idealizmus" ako pohlad cloveka z 10.teho storocia, ktory sa povazuje za nadradeneho.

krija - ano, to je pravda.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Zbytocne to tu vytahujes, tu nejde o ziadnu nadradenost.. (aj ked islamistom je moralne nadradeny asi kazdy)

krija, nepovedal by som ze nie su o nic viac nacionalisti..
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

enter00 napísal:lepsi "naivny idealizmus" ako pohlad cloveka z 10.teho storocia
10. storocie sa momentalne vracia do Zimbabwe kde vyvrazdili alebo vyhnali belochov.. sranda co:)
Zimbabwe: Včera ešte na okraji priepasti, dnes už o krok ďalej

zdroj: svenler.com | 8. 3. 2007

Už v minulosti sme písali o genocíde páchanej na bielych farmároch v Zimbabwe pod čiernym prezidentom Robertom Mugabem. Kedysi bolo Zimbabwe známe ako košík na chlieb celej Afriky, ale Mugabemu sa podarilo len za pár rokov vládnutia priviesť krajinu na okraj priepasti.

K tomu nechal pomocou svojich oddielov beštiálnym spôsobom pozabíjať väčšinu bielych farmárov a ich rodiny a zem odovzdal čiernym farmárom. Na rozdiel od bielych farmárov, čiernych ani nenapadlo seriozne hospodáriť s nadobudnutou zemou.

A tak prišlo, čo príjsť muselo. Zimbabwe hospodársky išlo postupne dole vodou. Teraz je ale koniec s postupným úpadkom, niežeby bolo Zimbabwe na vzostupe, ale plynulý pád sa zmenil na voľný pád.

Medzičasom táto krajina nie je schopná čistiť svoju pitnú vodu, čo viedlo v hlavnom meste Harare k vypuknutiu cholery. Elektrická sieť ako aj verejné zásobovanie sa vo veľkých častiach krajiny zrútilo. Zdravotnícka starostlivosť je skoro nulová a policajný šéf Harare oznámil, že polícia ja na pokraji rebélie.

O čiernych farmároch sa krajina ale ešte stará, a to tak, že im poskytuje benzín pre ich priemyselné stroje za cenu 330 zimbabwe dollárov (1 euro) za jeden liter benzínu. Čierni farmári ale nevyužívajú benzín na farmarskú prácu, ale na základe nedostatku benzínu ho predávajú desaťnásobne vyššie na čiernom trhu.

Inflácia v Zimbabwe je ďaleko nad 1200 percentami, a tak je celosvetovo na prvom mieste. Z tohto dôvodu centrálna banka od 1. marca do 30. júna striktne zakázala v tomto období akékoľvek zvyšovanie cien. To platí ale len pre súkromné hospodárstvo. A tak to aj naďalej nebude problémom pre štátne podniky presadiť zvýšenie cien aj o 7500 násobok. Tak sa to stalo napríklad na začiatku roka s koncesionárskymi poplatkami. Namiesto 20 Zimbabwe-dollárov (0,06 eur) treba dnes zaplatiť, napríklad pre jeden televízor 150 000 Zimbabwe-dollárov (459 eur) za rok. Príklad: učiteľ v Zimbabwe podľa najnovších zvyšovaní platov zarába dnes asi 15 000 Zimbabwe-dollárov (46 eur) za mesiac.

Samozrejme, sa teší čierna krajina o to viac, že z bývalých 4 500 bielych farmárskych rodín dodnes prežilo len 400, prípadne v krajine zostalo. Inak sa to nedá vysvetliť, keď začiatkom roka bolo 150 týchto zostalých bielych rodín vyzvaných, aby opustili krajinu do 45 dní, pokým nechcú byť zavraždení.

Vyzerá to tak, že Afričan nie je ani zďaleka schopný sa sám o seba postarať, o to menej vybudovať fungujúcu spoločnosť. Každé zdanlivé „oslobodenie“ afrických krajín od bielych obyvateľov skončilo všade s rovnakým výsledkom. Občianské vojny, hladomor, epidémie a tak ďalej.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel, mas pocit, ze rasizmus z opacnej strany neexistuje?

je mnohymi studiami potvrdeny jeden fakt. a to ze ludia s ciernou farbou pleti maju nizsie IQ ako ostatné rasy. ale co potrebovali cernosi v afrike k zivotu. jednou vetou sa to da zhrnut asi takto: takmer nic! cely ich zivot sa zacal menit pocas 15. storocia a to prichodom Princa Henry-ho "the Navigator". ich sposob zivota by sa pravdepodobne nezmenil. od tej chvile belosi ovplyvnovali ich zivot, myslenie, kulturu a v neposlednej miere ich zvyky. hned po prichode henryho (bol v sluzbach portugalcov) zacali cernochov zotrocovat. dovod bol jednoduchy-objavenie ameriky, kde mali portugalci nemale zaujmi. to belosi spravili z cernochov materialistov. na co by bol cernochovi v Zimbabwe dnes lacny benzin, ked pred 100 rokmi nemal ani kona?
a nemylte si to. v tomto pripade sa urcite nejedna o pokrok. aj ked mnohi belosi sa skryvaju za to, ako chcu pomoct afrike. su to z ich strany iba vycitky svedomia. proste sa snazia napravit, alebo vratit, to co cernochom vzali a v mnohych pripadoch stale beru ich bieli rasovi "kolegovia". na africkom kontinente je tolko nerastneho bohatstva, ale s akym podielom pre povodnych obyvatelov?
dalej je africky kontinent len jedno velke testovacie laboratorium, takmer na vsetko. a to uz od polovice 50.-tych rokov minuleho storocia. testovali a stale sa tu testuju rozne lieky a vakciny. dokonca padlo aj podozrenie na to, ze virus HIV tam bol zavleceni na konci 70.-tych rokov a to dokonca samotnou svetovou zdravotnickou organizaciou (o5 vo velkej vacsine, sami belosi). pricom u nas prevlada nazor, ze nejaky uchylny cernoch si to rozdaval s opicou. :(
s belochom neprichadza iba " pokrok ", ale ruka v ruke s nim kraca bieda, utrpenie, nenavist, zufalstvo....
to co sa dialo v spominanom zimbabwe je polutovania hodne, ale co je to v porovnani s milionmi cernochov v afrike, ktori zomreli, zomieraju, a zomru a to len z dovodu rozpinavosti, chamtivosti, nenazranosti a vypocitavosti niektorych!!! belochov. prakticky zneuzivaju to, ze cernoch ma nizsie IQ.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

krija napísal:hned po prichode henryho (bol v sluzbach portugalcov) zacali cernochov zotrocovat. dovod bol jednoduchy-objavenie ameriky, kde mali portugalci nemale zaujmi.
Pravda, lacna pracovna sila, len by som chcel podotknut ze to nebola vyhradne "nasa" zalezitost (clanok v teme Sionizmus) a ze otroctvo a otrokarstvo v Afrike existovalo uz pred prichodom bielych otrokarov.
krija napísal:to belosi spravili z cernochov materialistov. na co by bol cernochovi v Zimbabwe dnes lacny benzin, ked pred 100 rokmi nemal ani kona?
S tymto nesuhlasim, jednoznacne sa jedna o pokrok. A to ze napriklad nejaky africky diktator ma 10 aut, lietadlo, tonu zlata,... zatial co obyvatelia jeho krajiny zomieraju od hladu je uz ina vec.
krija napísal:a v mnohych pripadoch stale beru ich bieli rasovi "kolegovia". na africkom kontinente je tolko nerastneho bohatstva, ale s akym podielom pre povodnych obyvatelov?
To je mozne a aj dost pravdepodobne, nakoniec to tak vacsinou funguje skoro vsade, ze ti inteligentnejsi ovladaju tych menej inteligentnych. Treba sa na to ale pozriet aj z toho pohladu ze cernosi nedokazu potencial svojej krajiny vyuzit. Na tazbu diamantov asi treba vybudovat najprv nejake zariadenia, na to aby sa zo Zimbabwe zase stala "obylnica" sa treba aj o farmy starat,...
krija napísal:dalej je africky kontinent len jedno velke testovacie laboratorium, takmer na vsetko. a to uz od polovice 50.-tych rokov minuleho storocia. testovali a stale sa tu testuju rozne lieky a vakciny. dokonca padlo aj podozrenie na to, ze virus HIV tam bol zavleceni na konci 70.-tych rokov a to dokonca samotnou svetovou zdravotnickou organizaciou (o5 vo velkej vacsine, sami belosi).
Tak toto nie je nicim podlozene. Skus si skor odpovedat na otazku, zomrie tam viac ludi bez alebo s "bielymi" vakcinami, liekmy.. ? Samozrejme za predpokladu, ze si nemyslis, ze vsetky choroby tam importovali belosi :)
krija napísal:to co sa dialo v spominanom zimbabwe je polutovania hodne, ale co je to v porovnani s milionmi cernochov v afrike, ktori zomreli, zomieraju, a zomru a to len z dovodu rozpinavosti, chamtivosti, nenazranosti a vypocitavosti niektorych!!! belochov.
To nemyslis vazne, africke krajiny maju uz dost dlhu dobu nezavyslost a rozhodne ich dnes zomiera viac vlastnou rukou a ich vlastnou nezodpovednostou ako nejakymi zasahmi belochov. (http://www.nationalvanguard.org/story.php?id=11781)

Toto je oblubena taktika vacsiny "ortodoxnych" antirasistov a multikulturalistov (netvrdim ze prave teba). Vzdy hladat chybu len v bielych.. Imigranti v Europe pachaju kriminalitu lebo su diskriminovani, africania sa navzajom zabijaju lebo biely tam "doniesli" zbrane, ich uzasne socialne citenie k svojim druhom je asi znovu len dosledkom "bieleho" materializmu, atd atd..

O tej rozdielnosti z genetickeho hladiska http://cz.altermedia.info/historie/rasa ... _2286.html

Bieli toho vynasli mnoho, to ze pre africanov technicky pokror znamena hlavne to, ze namiesto macetami sa vrazdia s AK-47 je ich problem!
Obrázok
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Tak toto nie je nicim podlozene. Skus si skor odpovedat na otazku, zomrie tam viac ludi bez alebo s "bielymi" vakcinami, liekmy.. ? Samozrejme za predpokladu, ze si nemyslis, ze vsetky choroby tam importovali belosi
v tom case tam prisli s nepreverenými vakcinami proti osýpkam a ovčím kiahnam. vyliecili, ale zaroven nakazali niecim este horsim. dalej sa vacsina mylne domnieva, ze virus HIV postihuje v najvacsej miere cernochov, ale preco tomu tak nie je aj v severnej a juznej amerike?
Aryan Angel napísal:To nemyslis vazne, africke krajiny maju uz dost dlhu dobu nezavyslost a rozhodne ich dnes zomiera viac vlastnou rukou a ich vlastnou nezodpovednostou ako nejakymi zasahmi belochov.

Toto je oblubena taktika vacsiny "ortodoxnych" antirasistov a multikulturalistov (netvrdim ze prave teba). Vzdy hladat chybu len v bielych.. Imigranti v Europe pachaju kriminalitu lebo su diskriminovani, africania sa navzajom zabijaju lebo biely tam "doniesli" zbrane, ich uzasne socialne citenie k svojim druhom je asi znovu len dosledkom "bieleho" materializmu, atd atd..
ano, mas pravdu. zabijaju sa medzi sebou a maju rovnaku farbu pleti. v takom pripade sa vrazdia z dovodu vierovyznania. "cierni arabi" zabijaju "ciernych krestanov" a naopak. krestanstvo do afriky priniesol kto? :roll:
uz v inej teme som tvrdil, ze nehodnotim rasu, narod, ale vzdy iba jednotlivca bez ohladu na farbu pleti, a ine rozdieli.
btw. clanok rasa a mytus som mal prestudovany uz skor, ako som vstupil do tejto diskusie :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

miki24686 napísal:staci?
"v tejto teme sa diskutuje o multi kulti a nie o rasistoch" nabuduce si skontroluj co si napisal predtym, pretoze si riadne protirecis a cely tvoj prejav potom vyznie smiesne..
vies o jakych cernochoch som to pisal? o tych co poznasilnovali a povrazdili hentie dievcence. voci nim mam pocit uplnej nadradenosti nech to znie akokolvek rasisticky, mam na haku. su to vrahovia smejdi a zato si nezasluzia nic ine len tu komoru. ked to tu este daky uvedomelec nedokaze pochopit tak bohuzial.

enter00: ked si pisal o tej australii a fungujucemu multi-kulti. tak to snad nemyslis vazne? ved pred rokom-dva tam boli ake nepokoje medzi bielymi a pristahovalcami ? na tej plazi ktorej meno si nespomeniem. :roll:
http://www.eurabia.cz/PrintArticle.aspx?ArtId=146
Napísať odpoveď