videli te tento film? co na nho hovorite...
plus dalsia vec
nechcem zakladat viac tem tak to dam tu,kto moze nech tu hodi film kde hraju pekne zeny a je to akcne. Nieco ako charlieho anjeli(ale to bolo az trapne). Tu v dead or alive sa to celkom da.
R1k1nko napísal:cekol som to len a len kvoli hereckam
tak nejako, zda sa mi alebo sa tu zakladaju temy len beckovym filmom? kazdopadne toto je ich king, to ze nebude mat hlavn zapletku resp. ze bude uboha bolo jasne dopredu, ale dokazit aj suboje
Stopa napísal:tak nejako, zda sa mi alebo sa tu zakladaju temy len beckovym filmom? kazdopadne toto je ich king, to ze nebude mat hlavn zapletku resp. ze bude uboha bolo jasne dopredu, ale dokazit aj suboje
herecky: skarede totalne, ani trochu nepripominali dievcence zo serie DoA a ta ryzozrutka vypadala ako mongol proste dost zle dej: 0 bodov akcia: 0 bodov boje: 0 bodov zvuky: 0 bodov
Cisty odpad...fuj, velmi zly film. A to som fanusik DoA do druheho dielu [od dvojky sa to cele zvrhlo len na skakajuce poprsie s minimom oblecenia proste zle].
uplink napísal:herecky: skarede totalne, ani trochu nepripominali dievcence zo serie DoA a ta ryzozrutka vypadala ako mongol proste dost zle dej: 0 bodov akcia: 0 bodov boje: 0 bodov zvuky: 0 bodov
Cisty odpad...fuj, velmi zly film. A to som fanusik DoA do druheho dielu [od dvojky sa to cele zvrhlo len na skakajuce poprsie s minimom oblecenia proste zle].
Asi tak dajak... Len jedna herecka sa mi tam pacila - Helena(Sarah Carter) Hry nepoznam... Ale ten film je ODPAD