Kedy by ste sa chceli narodit ?
vo vojne sa hrdinsky bojovať nedá... hrdina vo vojne je ten čo pomáha, nie ten čo tasí zbrane...P3Bo napísal:Nezdá sa ti ze skôr japonci a nemci bojovali hrdinsky (nehovorim ze im fandim ale jedine hrdinstvo na strane spojencov preukazali rusi inac tam toho vela kladneho nevidim zo strany USA a Britanie)
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Aj suhlasim aj odporujem .....myslim ze hrdinsky boj za vlast existuje treba ho najst si nemozem pomoct pisem to tu uz neviem kolky raz ale podla mna je toto zopar najhrdinskejsich bojov v ludskej historii (a je mozno lepsie zomriet tam ako niekde na smrtelnej posteli s porazkou ) Thermopyly spratania -perzania ....300 spartanov drzalo pomaly milionovu armadu perzanov 7 dni v priesmyku predpoklada sa ze jeden spartsky vojak vtedy zabil 67 perskych vojakov ( vsetci spartania do jedneho padli za vlast ) , Stalingrad - myslim ze kazdy videl enemy at the gates - nepotrebuje komentar) , okinawa 2 sv vojna a mnohé ine
//vojna prebudza v cloveku tie najvacsie zverstva aj najlepsie skutky ktore by zo seba v beznych podmienkach nemoze dostat. Ak niekto povie ze je hrozne ked sa Hitler dostal k moci a nariadil rasovu politiku ohladom arijskej rasy tak podla mna je ovela hroznejsie ze si nasiel ludi ktory to este uplatnovali a zhorsovali to .
Edit/// 300x67=20100
//vojna prebudza v cloveku tie najvacsie zverstva aj najlepsie skutky ktore by zo seba v beznych podmienkach nemoze dostat. Ak niekto povie ze je hrozne ked sa Hitler dostal k moci a nariadil rasovu politiku ohladom arijskej rasy tak podla mna je ovela hroznejsie ze si nasiel ludi ktory to este uplatnovali a zhorsovali to .
Edit/// 300x67=20100
-
pinacolada
Guru wannabe
no som cital ake pomery panovali na hradochkafiatko napísal:ocitnúť sa v stredoveku... ale chcela by som byť na hrade alebo zámku...lebo nosili krásne šaty...len by som nechcela mať takú všivavú parochňu ako paničky...
-
jin
VIP
Ľudia vy máte asi dáke idealizované predstavy o vojne, podľa toho čo tu počujem, aj keď sa o tom bavíme iba čisto v imaginárnej rovine. Hrdinsky bojovať pre vás znamená asi automaticky aj prežiť, ibaže realita bola iná. Vážte si život! Na smrti nie je nič fantastické ani romantické. človek si vo svojich posledných sekundách vtedy vyčíta, čo všetko mohlo, mal a nestihol urobiť. A to nehovorím o vojakoch, ktorý chytili guľku a ani nevedeli odkiaľ, ich telá sa nikdy nenašli a ani sa nestihli zmieriť sami so sebou....think about it...
ale už som zrejme OT...
ale už som zrejme OT...
-
P3Bo
Guru wannabe
jin napísal: ...Hrdinsky bojovať pre vás znamená asi automaticky aj prežiť, ibaže realita bola iná. Vážte si život! Na smrti nie je nič fantastické ani romantické. človek si vo svojich posledných sekundách vtedy vyčíta, čo všetko mohlo, mal a nestihol urobiť. A to nehovorím o vojakoch, ktorý chytili guľku a ani nevedeli odkiaľ, ich telá sa nikdy nenašli a ani sa nestihli zmieriť sami so sebou....think about it...
ale už som zrejme OT...
1. Hrdinsky bojovat pre mna neznamená automaticky prežiť
2.Vážim si život pretože nefetujem neberiem drogy atd. ( myslím vsak ze je to ovela uznaniahodná smrt nez ta ked zomries zbytocne na otravu krvi alkoholom a iba tak zahodís nádeje ktoré boli do teba vkladané)
3. Nie je nic horsie ako ked umieras s tým ze si nesplnil svoju zivotnu ulohu v jednom starom ruskom filme ( neviem ako sa volal a meno by ti asi aj tak nic nehovorilo ) sa cvicili ruske zeny pocas 2sv. vojny na vysadok a v obrane . Ich hlavný tábor bol v jednej bazine. Nemci ich vsak necakane prepadli a oni sa zacali bránit poslali jednu zo svojich cleniek aby presla bazinu a zavolala posili . ruska vsak pri prechode bazinou zapadla a zacala sa pomaly topiť v bahne nevidel som zufalejsi pohlad na cloveka ako na nu..clovek ktory si nesplnil svoju ulohu nie preto zeby nechcel ale ze to nedokazal ze sa to nedalo a umiera s tym ze vsetci co sa to dozvedia ze tabor bol prepadnuty a ze ju poslaly pre posili si budu mysliet ze ich zradila a jej meno bude navzdy poskvrnene tym ze je zradca ... ( tie ruske filmy maju nieco do seba vrelo odporucam)
-
zuzuzu
Light Star
Kedy by som sa chcela narodit vtedy kedy som sa narodila tj. 19.3.1989
Kde? Tam kde som sa narodila tj. Bratislava stat Slovensko
A preco? Je mi dobre takto mam svojich priatelov svoju lasku
svoje radosti i moje starosti mam svojich rodicov ktorych mam napriek vsetkemu rada
a svoju segru ktoru mam tiez rada ale psst... A moju najkrajsiu najmilovanejsiu biglicu Nellynku... 
Kde? Tam kde som sa narodila tj. Bratislava stat Slovensko
A preco? Je mi dobre takto mam svojich priatelov svoju lasku
ludia ja by som sa chcel dozit casu ked sa ukazu vsetky vyje*** ako globalne oteplovanie, kolíziu s vesmírnim telesom(samozrejme nie na SR)
lety na mars, cestovanie rychlostou svetla, je toho dost, A KED BUDE PLANETA KOMPLET ZNICENA TAK BY SOM CHCEL ZAZIT ATOMOVU VOJNU USA vs. RUSKO by som si dal na dvor lehatko a pozeral ako lietaju rakety s dalekym doletom z vychodu na zapad a naopak !
CHCEM ZAZIT CASI KED BUDE CANNABIS LEGALIZOVANY
lety na mars, cestovanie rychlostou svetla, je toho dost, A KED BUDE PLANETA KOMPLET ZNICENA TAK BY SOM CHCEL ZAZIT ATOMOVU VOJNU USA vs. RUSKO by som si dal na dvor lehatko a pozeral ako lietaju rakety s dalekym doletom z vychodu na zapad a naopak !
CHCEM ZAZIT CASI KED BUDE CANNABIS LEGALIZOVANY