Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Vesper
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

bax napísal:hmm... neviem či vieš, ale on mal prvú manželku cigánku (rómku)...
podla mna mal prvu manzelku madarku ved to ja povedal v jednom vydani nejakej talkshow s danielom krajcerom... fakt mat manzelkui ciganku to uz by bola silna kava :wink:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Vesper napísal:podla mna mal prvu manzelku madarku ved to ja povedal v jednom vydani nejakej talkshow s danielom krajcerom... fakt mat manzelkui ciganku to uz by bola silna kava :wink:
preco? :roll:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

miki24686 napísal:preco? :roll:
mozes mi povedat odkial si?SaNaVa to je akoze spisska nova vec??
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Spisska Nova Vec-nepoznam Spisska Nova Ves-odtial som :) a ciganov tu mame dost :wink: , prichadzam s nimi do kontaktu kazdodenne. Je ti take zvlastne, ze niekto dokaze tolerovat aj inych ludi, alebo??
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

miki24686 napísal:preco? :roll:
no preto lebo podla mna je jedna vec vychadzat s nimi v dobrom a dalsia vec vziat si romku... napriklad aj ked verim ze existuju dobri romovia tak by som si v zivote nikdy romku nevzal... proste clovek ma v sebe nejaku moralnu zabranu ked je odmala zvyknuty na to ze romovia su spinavi kradnu a smrdia tak by si len tak romku nevzal aj keby samozrejme mohla byt uplne normalna...a este k tomu slotovi... on totiz tvrdi ze nema nic proti madarom ako takym len je proti madarom v slovenskej politike ale zato proti romom toho ma viac nez dost :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ak by som lubil, dokazal by som si vziat: ciganku, talianku, cernosku, chlapa... :wink:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

miki24686 napísal:Spisska Nova Vec-nepoznam Spisska Nova Ves-odtial som :) a ciganov tu mame dost :wink: , prichadzam s nimi do kontaktu kazdodenne. Je ti take zvlastne, ze niekto dokaze tolerovat aj inych ludi, alebo??
no to my neslo do hlavy ze v SNV je tam romov vela a ty ich aj tak obhajujes :?
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

miki24686 napísal:ak by som lubil, dokazal by som si vziat: ciganku, talianku, cernosku, chlapa... :wink:
:) ok respect :) ale ja si sebakriticky priznam ze jednoznacne nie pretoze uz iba samotne danie sa do reci s cigankou mi pride dost nemozne... a myslim teda ze tvoj aj ked odvazny postoj zdiela menej ludi
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

ono automaticky si vytvarame na nich obraz ked uvidime napriklad v telke co stvaraju atd... aj ja na nich mam dost zly obraz, na tych hlupych ciganov, isiel som okolo luniku 9. a sa za mnou rozbehli 3 cigani a kricali daj bicykel :x

ale ti cigani ktory uprednostili normalny, zdravy a slusny zivot tak tym blahozelam 8)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

miki24686 napísal:davas tej gramatike riadne zabrat!! dobre si zadrel s tym Durkovicom :hehe: posli tvoju fotku :P
To myslis tak ze som akoze klamal? Vies co bolo to tak uz som to cital velakrat, a myslim si ze taky inteligent ako ty si niekde o tom najde clanok, mne sa nechce ti ho hladat aj tak by to nemalo zmysel lebo tvoja reakcia by bola asi taka ze: "Kazdy huli a kazdy raz urobi chybu mylit sa je ludske, a ja som velky humanista takze ho budem tolerovat" najnetolerantnejsi ludia su taky ako ty
MGSnake
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa MGSnake »

Vidim že kopa ľudi tu ma rovnake nazory na ciganov ako ja.No kde ste boli doteraz? :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

eritrocit napísal:Áno Pinacolada, jedna vec ti unikla. Aj róm je človek, ktorý chce žiť, chce byť šťastný, Pinacolada predstav si, oni pociťujú aj niečo také ako smútok, šťastie, lásku... To ti je novinka čo? A ešte by som ťa rád upozornil na to že ich dýchajú rovnaký vzduch ako ty a ich hovno smrdí tak isto ako to tvoje. Takže preto si slušných rómov zastanem aj ja.
A tých neslušných? Tak stále platí - sú to tiež ľudia...
pozri mne nevadia slusny a pracovity cierny rovnako ako mi nevadia slusny a pracovity biely.len ake percemto bielych je slusnych a ake percemto ciernych je slusnych??myslim ze biely maju tych percent o nieco viac....
mne je jedno akej farby maju pokozku.mne len vadia tí co nepracuju,ale kradnu,fetuju,napadaju ludi a niekedy aj zavrazdia,alebo znasilnia.presne rovnako mi vadia aj biely ludia ktory robia to iste.
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

Vesper napísal:podla mna mal prvu manzelku madarku ved to ja povedal v jednom vydani nejakej talkshow s danielom krajcerom... fakt mat manzelkui ciganku to uz by bola silna kava :wink:
hmm... je to možné... potom som si to asi poplietol... sorry... :oops:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:To myslis tak ze som akoze klamal? Vies co bolo to tak uz som to cital velakrat, a myslim si ze taky inteligent ako ti si niekde o tom najde clanok, mne sa nechce ti ho hladat aj tak by to nemalo zmysel lebo tvoja reakcia by bola asi taka ze: "Kazdy huli a kazdy raz urobi chybu mylit sa je ludske, a ja som velky humanista takze ho budem tolerovat" najnetolerantnejsi ludia su taky ako ty
nie, myslel som to s tym vzhladom-precitaj si tvoj prispevok... sudis ludi podla toho, ze maju iny uces ako ty, ze maju tetovanie, inu farbu vlasov :)

btw. ako prognostik(reakcii) by si sa urcite neuzivil :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

schw33k napísal:Ja si pod pojmom národniar predstavujem človeka , ktorý miluje svoju krajinu , miluje lúky , hory , históriu , prírodu ... a fakty, ako cigani a pod. sa majú dostať iba na zanedbatelnú mieru, teda žiadnu !
Ale prečo to tak nieje ? a zanedbatelný dôvod je hlavný v súčastnosti ?
Ako moze "fakt" ktory nema k danej krajine ziadny vztah (okrem parazitovania) a ktory ju moze casom rychlo prevalcovat svojim premnozenim mat zanedbatelnu mieru ?

To ze ma niekto rad slovensku prirodu neznamena ze je narodniar a pokial ide o tu historiu, o najlepsich rokoch slovenskeho naroda sa dnes smie hovorit vylucne negativne, takze takto je to dnes na Slovensku.. Miluj si nasu prirodu, ale ak je to jedine co ta zaujima, tak sa potom necuduj ked ti v zime napriklad cigani vyrubu nejaky narodny park, pretoze im je to jedno..
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal: pokial ide o tu historiu, o najlepsich rokoch slovenskeho naroda sa dnes smie hovorit vylucne negativne, takze takto je to dnes na Slovensku..
hlavne, ze ty si v tych najlepsich rokoch zil :lol:
Osiris
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Osiris »

neviem, ale myslim, ze sa nemaju az tak zle, ked si do chatrce, kde neni elektrika, voda atd..., cigan kupi domace kino, televizor, hi-fi vezu a neviem co vsetko este, tak potom sa mi zda dost od veci, ked chodi a krici, ze nema co jest.....a myslim, ze ich problem je v tom, ze dokazu robit len pre seba...priklad-dokazu vykopat 40km drotu zo zeme a odniest ho do zberu, ale ist robit na stavbu to uz nemozu, vlacit drevo z lesa to hej, ale ist robit na pilu sa im nechce....cest vynimkam....poznal som chlapca, ktoreho oco si hladal pracu, nedostal, tak isiel do Anglicka...ale tych je fakt malo
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Osiris napísal:neviem, ale myslim, ze sa nemaju az tak zle, ked si do chatrce, kde neni elektrika, voda atd..., cigan kupi domace kino, televizor, hi-fi vezu a neviem co vsetko este, tak potom sa mi zda dost od veci, ked chodi a krici, ze nema co jest.....a myslim, ze ich problem je v tom, ze dokazu robit len pre seba...priklad-dokazu vykopat 40km drotu zo zeme a odniest ho do zberu, ale ist robit na stavbu to uz nemozu, vlacit drevo z lesa to hej, ale ist robit na pilu sa im nechce....cest vynimkam....poznal som chlapca, ktoreho oco si hladal pracu, nedostal, tak isiel do Anglicka...ale tych je fakt malo
mno to ano .. ked idem ku starkemu tak miname take 3 chajdy ciganske no na tych domoch je viac satelitov ako deti... a osiris ma pravdu ..cigani robit vedia no nechcu
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

a preco by mali robit ved stat sa o nich posrata postavia im nove byty ktore totalne zdemoluju odnesu do zberu a potom povedia ta dik take nam dali ....
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Hovniak napísal:a preco by mali robit ved stat sa o nich posrata postavia im nove byty ktore totalne zdemoluju odnesu do zberu a potom povedia ta dik take nam dali ....
to je tá ich natura...
Napísať odpoveď