V peklo ako ho vykresluje cirkev ani nie...
Ale dufam ze po smrti bude este nieco bo sa mi nechce verit ze zijeme len raz... Niektore veci vidis prvykrat a mas pocit akoby si ich poznal odjakziva...
tak ako povedal nebohy jozko kroner v tisicrocnej vcele "ja verim vo velerybu gronsku"
dakedy som veril ale zacal som rozmyslat
verim v prirodu a v seba.. som sam sebe bohom (a moja frajerka je moja bohina samozrejme )
/edit: teras som si vsimol slusny pocet prispevkov hehe uz ani prispievat nebudem nech mi to ostane
Tak a zeraz sa zamysli precitaj i co si napisal a pouvazuj ci si tieto dve veci neodporuju , potom sa zamysli este raz nad tym ako povedat to co si povedat chcel, aby to nevyzeralo tak ze si se*ies do huby
K teme: Verim ze existuje posmrtny zivot a ze kazdy bude potrestany/odmeneny za svoje skutky , neviem v akej forme to bude ale urcite nie v takej ako to je prezentovane vo filmoch a p.
okonenipica napísal:Nic po smrti neexistuje. To je len obmedzenost/sebeckost/namyslenost cloveka ze si nechce dopustit, ze nieco tak cene ako je jeho zivot len tak skonci..
Myslim si ze ludia si nevedia predstavit co bude tak si vymyslia
ako sa to vezme urcite nieco take ako peklo existuje ved kam by sli vsetky zle dusicky co sa za svoj zivot zmohli iba na vrazdy a sposobovanie zla vo svete??..jasne Boh odpusta ale ak niekoho zabijes tvoju sancu na posmrtny zivot prebera osoba,ktoru si zabil....tot moja teoria,v ktoru verim
No ja som presvedčený o tom že po smrti určite niečo je,netuším síce čo,no niečo áno. Dôkazom môže byť už len astrálne cestovanie , raz som bol mimovoľne už von z tela, škoda že som nič nevidel,bola to len rýchlovka, cítil som len svoje astrálne telo. No a potom 2x som sa mimovoľne dostal ku sprievodným javom pred vycestovaním...nakoniec z toho bohužiaľ nič nebolo...iba absolútna paralýza tela,ale aj tá bola super,dúfam že to ešte niekedy zažijem....takže ja jednoznačne verím že niečo okrem môjho hmotného tela je,neverím že ja som len nejaká hmota/mozog ktorý premýšľa a rozhoduje. ...
ja verim v to čo vidim ale aj v boha ale či v peklo je diskutabilne myslim si že by mohlo byt ale niektory ludia na zemi sa už nemožu mat horšie tak je otazka nema niekto peklo už tu?
ja na take neverim, ale moji spoluziaci mi raz povedali, ze clovek ako ja, kt. neveri v boha nepojde ani do pekla, ani do neba, ale ze jeho dusa ostane bludit a nikdy nenajde pokoj
Osiris napísal:ja na take neverim, ale moji spoluziaci mi raz povedali, ze clovek ako ja, kt. neveri v boha nepojde ani do pekla, ani do neba, ale ze jeho dusa ostane bludit a nikdy nenajde pokoj
hlupost ... clovek ktori neveri v boha je pred bohom taky isty ako ten co veri ..kazdy sa zodpoveda za zivot na zemi.. nemaj strachy