Najlepsi program na tvorbu,ukladanie,spracovanie videa?
Najlepsi program na tvorbu,ukladanie,spracovanie videa?
Podla mna Pinnacle Studio9-dobry pre kamery a dost efekrov(zvukovych,obrazovych)
A este je Super Sony Vegas Studio 5.0.
Podla Vás čo je NAJLEPŠIE?
A este je Super Sony Vegas Studio 5.0.
Podla Vás čo je NAJLEPŠIE?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tvorba: Sto ludi = sto chuti. Niekomu staici Win Movie Maker, niekto ma radsej nieco zlozitejsie ako soft od Ulead, pripadne Pinnacle or Sony. Ja prilis videa nerobim, ale ked sa najde nieco, tak Pinnacle Studio a VirtualDub.
Ukladanie: Ak myslis zmeny formatov, kvality... tak Adobre Premier alebo VirtualDub. Kedze VirtualDub je 100x lahsi a prehladnejsi, tak ho pouzivam.
Spracovanie videa: Ak chces nieco jednoduche, tak staci VirtualDub. Pokial chces ale strihat, davat efekty, tak jednoznacne Adobe Premier (ale je dost zlozity). Inak plati to co v bode 1.
Ukladanie: Ak myslis zmeny formatov, kvality... tak Adobre Premier alebo VirtualDub. Kedze VirtualDub je 100x lahsi a prehladnejsi, tak ho pouzivam.
Spracovanie videa: Ak chces nieco jednoduche, tak staci VirtualDub. Pokial chces ale strihat, davat efekty, tak jednoznacne Adobe Premier (ale je dost zlozity). Inak plati to co v bode 1.
Jasne lebo vies robim s kamosmi pana prstenov cele dabujeme vsetko zvuky atd...A osvecil sa mi Sony Vegas Studio a Pinnacle preto chcem vediet kdo ma ake skusenosti s roznymi porgramami a pripadne ktory by mi mohol doporucit.A este by am zaujmalo v com sa najlepsie tvoria Obrazky ked chcem robit fake napr telo Pamely Anderson ahlavu Antonia Banderasahojko napísal:Tvorba: Sto ludi = sto chuti. Niekomu staici Win Movie Maker, niekto ma radsej nieco zlozitejsie ako soft od Ulead, pripadne Pinnacle or Sony. Ja prilis videa nerobim, ale ked sa najde nieco, tak Pinnacle Studio a VirtualDub.
-
luCky
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
hojko z tohto co si tu napisal tak hned idem stiahnut virtualdub a púokukam co to jehojko napísal:Tvorba: Sto ludi = sto chuti. Niekomu staici Win Movie Maker, niekto ma radsej nieco zlozitejsie ako soft od Ulead, pripadne Pinnacle or Sony. Ja prilis videa nerobim, ale ked sa najde nieco, tak Pinnacle Studio a VirtualDub.
Aký program používate na tvorbu videí?
Ja používam Sony Vegas 5