Piskanie
chytíš 2 slané prsty, ideálne palec a ukazovák, spravíš gesto ako na talianského kuchára, keď ti chutia spagetti, vopcháš to do ust tak, že prstami tlačís na spodok špičky jazyka a jazykom na prsty. POtom iba šteluj pery tak, aby to pískalo a aby si nepľul okolo seba..sirmisoturbo napísal:ja by som zas chcel vediete,ako sa piska za pomoci ruk?
-
susenejablko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
tam ti treba skusat to, ze piskaj najprv s prstami a ako tak piskas tak vyber prsty von, pricom nechaj jazyk, aby sa ti dotykal hornej pery, nejak ho poskrucaj, popluj si a za par minut (podla sikovnosti...moze byt aj hodin) to musis mat...rebrik5 napísal:S prstami viem pyskat len tachsieto je bez prstov
-
Reli.C
Medium Star
uf.rebrik5 napísal:S prstami viem pyskat len tachsieto je bez prstov
- otvoríš pery asi tak 0,5 cm a špičkou jazyka sa dotýkaš (ľahko) tej hornej, ale súčasne sa dotýkaš aj tej dolnej.
///uf no mám pocit že ti to aj tak nepomohlo, ale tak snažil som sa to napísať asi tak, ako to robím ja
veľa štastia
-
rebrik5
Medium Star
Uz sa mi stoho fukania toci hlava

a to nejako stocis jazyk?Reli.c napísal:uf.. no ja viem pískať bez pomoci prstov. len neviem či to tu nejak vysvetlím, lebo sám neviem ako na to. ale pokúsim sa to nejak "napísať" (môj spôsob):
- otvoríš pery asi tak 0,5 cm a špičkou jazyka sa dotýkaš (ľahko) tej hornej, ale súčasne sa dotýkaš aj tej dolnej.potom sa už iba snaž fúkať tak, aby si "počul" nejaký ten zvuk a spodnou perou a jazykom súčasne sa snažíš nejak ten zvuk regulovať na najvyššie decibely
.
///uf no mám pocit že ti to aj tak nepomohlo, ale tak snažil som sa to napísať asi tak, ako to robím ja.
veľa štastia
-
susenejablko
Light Star
-
jamess
Light Professional
pinco ja ta asi ukamenujem. nikdy mi to neslo, spravil som hento a hned na prvu supu pisk jak hovado, a teraz ked sa to snazim zopakovat tak hned jak dam prsty do ust tak sa v kuse smejem a nejde mi prestat sa smiatpinco napísal:Prsty strč do úst a asi tak 1 cm zo špičky jazyka prehni dozadu a už len silne fúkaj. Spočiatku to veľmi nejde, kým nenájdeš správnu polohu prstov.
//Frikso tvoja technika je dobrá, ale moja je lepšia
k+