Strach a trema
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Je to vsetko iba o tom ze polovica ludi ktory prispievaju do tejto sekcie sa boja rozpravat s dievcatami a ani poriadne neviedia preco
Dievcata nekusaju su take ako hovori kamos " male a pritulne "
Netreba sa bat pretoze potom sa to prehlbuje. A hlavne nehladajte pravu lasku este sme mladý
hladajte iba novú skúsenosť ktorá vas posunie dalej 
-
midnight_man
Guru
all
Asi tu nieje nikdo kdo "strach a tremu" pri stretnuti s babou nema(myslim take prve stretnutie) nie stretnutie s frajerkou
Len ide o to ze kazdy je "inac hanblivy" Moja rada: Budte sami sebou,lebo ak nebudete casom pride na to aky ste
..netreba sa bat vezmite si ze ta baba ma take iste pocity ako vy,,,vsak je to tiez len clovek,,netreba sa bat.Tak sup sup ...GOOD LUCK
-
P3Bo
Guru wannabe
Radu "bud sam sebou" nemam rad lebo mne samemu trvalo strasne dlho dokial som pochopil co to znamena pri prvom stretnuti s dievcatom podla mna nikto nie je uplne sam sebou. Dost sa iba tak otukavate a kazdy sa este hanbi poveda nieco osobnejsie takze si myslim ze byt sam sebou sa da az potom ked sa uz chvilocku poznate ale to jest iba moj skromny nazor 
-
midnight_man
Guru
all
preco? neviem,je jasne kazdy mame svoj nazor na vecP3Bo napísal:Radu "bud sam sebou" nemam rad lebo mne samemu trvalo strasne dlho dokial som pochopil co to znamena pri prvom stretnuti s dievcatom podla mna nikto nie je uplne sam sebou. Dost sa iba tak otukavate a kazdy sa este hanbi poveda nieco osobnejsie takze si myslim ze byt sam sebou sa da az potom ked sa uz chvilocku poznate ale to jest iba moj skromny nazor
-
P3Bo
Guru wannabe
Netreba sa pretvarovat ale vacsinou poviem nieco nad cim sa zarucene zabavi nejaku prihodu alebo nieco take spoločné hobby su dobrá vec ale tam uz si musite sadnut ( ja osobne by som nechodil s dievcatom s ktorým si nerozumiem a nemame ziadne spolocne zaujmi! ) myslim ze byt sam sebou môžes az vtedy ked sa pri dievcati uvolnis a volne diskutujes o niecom co je pre vacsinu chlapcov aj dievcat pri prvom kontakte strasne tazke 
-
last_knight
Light Professional
P3Bo to je tiez pravda, akurat dnes som sa stretol osobne s jednou babou po prvykrat a podarilo sa mi ju rozosmiat, tak to bolo omnoho jednoduchsie. priklad - absolutne som dnes zabudol, ze je popolcova streda a tak som sa jej spytal, ci je v meste nejaky klub kde davaju na celo peciatky, kedze som videl plno bab s niecim na cele (tym klubom bola cirkev a peciatkami bol popol na cele). takze sa mi ju podarilo rozosmiat a hned sa nam lahsie dychalo obom) 
Re: re
problem je v tom ze nepijem a nefajcimpidrik napísal:no predtym ako za nou pojdes si objednaj 2 piva a zapal si cigaretku, potom si daj zvýkačku , no a za pol hodiny bez za nou
-
ezechiel88
Star
Tvoj problem ma vela chalanov ako som mal aj ja a nekedy stale aj mam ale z toho sa da dostat nelam si s tym hlavu! skus sa zo zaciatku len trosku uprenejsie pozret babe do ociek a pousmiat sa ak uvidis podobnu reakciu , napr ja som posledne len dosel ku babenke postavil sa ku nej uprene na nu cumel a usmieval sa ked jej to uz bolo divne sa zacala smiat tak som jej povedal jednu vetu .... meno ?? a zabrala proste to neni problem len to musis prekonat to co ti zviaze jazyk preto skus len ako pozdrav abo sa rovno spytaaj na meno a ak ti ho pove tak zacni rozhovor a uz je ruka v rukave 
-
Te-wei
Medium Professional
no bol by si prekvapený ako mnohým babám lichotí ak vidia na chalanoch že sú z nich nervózny a nepovažujú ich zatrapkov, ale napr aj za zlatých, rozkošných...dawo napísal:Tak tak cely ... ja.. mam strach z toho ze to bude ako sa povie TRAPAS! Ze si babena pomysli ..eh trapko .. a tak isto strach ze co povedat .. s kamaratkami viem o com ale s cudzou babou neviem ze ci by nebolo nieco vhodnejsie ako to co poviem ..
-
P3Bo
Guru wannabe
Toto je užasná komunikácia
Myslím ze najlepsie co môže chlapec spraviť je spravat sa v zakonoch slusnosti pozdravit a predstavit sa
ale v jednom suhlasim po prvych par vetách ( v prípade a knadhodís dobrú temu alebo ju rozosmejes ako som uz spomial ) sa uvolnís a vsetko pojde lachsie 
//Te-wei : vsetkeho vela skodi
//Te-wei : vsetkeho vela skodi
-
susenejablko
Light Star
ja poznam jedneho chlapca, kt. sa jedno dievca fakt veeeeelmi pacilo, dokonca hovoril ze ju lubi.. (asi ju lubil...) poznali sa, boli kamarati, ale nieco mu branilo sa s nou porozpravat...ten chlapec vie poradit, ak by niekto mal rovnaky problem, tak hned vie ako ho vyriesit, ale on sam ten problem vyriesit nevie...to je priklad na slabu sebadoveru...to je asi jedine co chyba aj tebe...ja mozem mat tiez velke reci, ale ked by som sa chcel do niecoho pustit, tak sa nejak scvrknem a v mozgu nastane taky chaos, ze zabudnem povedat aj ahoj... to nemam rad... 
ale ako uz bolo povedane...trebalo by babenku pozvat niekde na drink alebo pizzu, pokecat a potom to 100% pojde samo...ani nebudes vediet kedy a budete dobri kamarati, neskor mozno viac...najhorsie je zacat...
ale ako uz bolo povedane...trebalo by babenku pozvat niekde na drink alebo pizzu, pokecat a potom to 100% pojde samo...ani nebudes vediet kedy a budete dobri kamarati, neskor mozno viac...najhorsie je zacat...
Re: Strach a trema
skus sa prekonat nejako alebo si to natrenuj s kamaratkou!:)Puma17 napísal:Uz sa mi to stalo velakrat, ze som videl peknu babenku a ked som sa chcel prihovorit, tak mi srdce bilo ako salene, normalne ma az oblial pot a potom som to uz ani neskusal lebo by som zinfarktoval. Niekde som cital, ze taketo veci sa vacsinou stavaju introvertom. Lenze ja neviem co je to introvert. Ak viete co je to, alebo mate podobne skusenosti, reagujte.