no nic proti ale myslim ze take veci sa tazko daju natrenovatbubo12342 napísal:alebo si to natrenuj s kamaratkou!:)
Strach a trema
-
midnight_man
Guru
Re: Strach a trema
-
midnight_man
Guru
all
Alebo napriklad,,,,ale ak ratame ze si s babou,,ktoru nepoznas,,tak by som tie borovicky vymenil za vinko dake,,cervene naprikladuprimnaDUSA napísal:Jasny recept, dve borovicky a prostredie kde ta nepoznaju...
Re: all
tak dve borovicky a zuvacku, ide o to ze to do seba prasknes a ides za nou, pokial si tam uz s nou tak... plaskacmidnight_man napísal:Alebo napriklad,,,,ale ak ratame ze si s babou,,ktoru nepoznas,,tak by som tie borovicky vymenil za vinko dake,,cervene napriklad
ako aj ja som si kedysi neveril ale to nebolo zas tak kriticke a ako sa ja osobne poznam mne s alkoholom geometricky pribuda odvaha.
-
Knjaz Varggoth
Medium Expert
-
Robinho1290
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
hej, ale treba si uvedomit, ze vacsina ludi je nieco medzi - prevlada u nich intro- alebo extrovertizmus, ale napr. ja - introvert - sa nehanbim povedat svoj nazor a aj si za nim stojim, takisto sa viem bavit s dievcatomRobinho1290 napísal:introvert je ten co je zahladeny do seba . a nezapaja sa do skupinovych zalezitosti. je to proste samotar co nekomunikuje z ludmi v skupine. hanbi sa povedat svij nazor. a tak sa newedia prihovorit ani dievcatu
-
Excallibur
Amateur
no co uz
Podla mna su vsetky tie rady na h***o. Jednoducho to treba skusit a bud dopadnes dobre (ako skoro vsetci
) alebo ako ja (ako vyorana mys) ale to skusenie ti nic nezobere tak to jednoducho treba spravit
tak hybaj na to 
-
Robinho1290
Medium Expert
hej, ale treba si uvedomit, ze vacsina ludi je nieco medzi - prevlada u nich intro- alebo extrovertizmus, ale napr. ja - introvert - sa nehanbim povedat svoj nazor a aj si za nim stojim, takisto sa viem bavit s dievcatom a chodim aj na "zabavy" - metalove koncerty, s partiou do podniku atd... ale mam samozrejme aj plno vlastnosti introverta...
nebojis sa prejavit navonok ked si v anonyme ale keby sme boli dade na diskusii ta newem ci by si neco povedal.
//eritrocit: nemáš to nejako popletené?
nebojis sa prejavit navonok ked si v anonyme ale keby sme boli dade na diskusii ta newem ci by si neco povedal.
//eritrocit: nemáš to nejako popletené?
-
Robinho1290
Medium Expert
co???????Robinho1290 napísal:hej, ale treba si uvedomit, ze vacsina ludi je nieco medzi - prevlada u nich intro- alebo extrovertizmus, ale napr. ja - introvert - sa nehanbim povedat svoj nazor a aj si za nim stojim, takisto sa viem bavit s dievcatom a chodim aj na "zabavy" - metalove koncerty, s partiou do podniku atd... ale mam samozrejme aj plno vlastnosti introverta...
//eritrocit: nemáš to nejako popletené?![]()
-
bolek
Guru
Áno sú.Puma17 napísal:Bavil som sa s kamosom a on mi poradil aby som chodil na zabavy, ze tam je vela holiek. Problem je v tom, ze diskoteky a zabavy ma vobec nelakaju. Su este holky co nechodia na diskoteky a zabavy ?
-
Fabo
Hardcore addict
noo, v cechach sa jedna obcas objavi, ale tu uz si vzal do parady pseudoMates, byvaly CZ-AOCpershing napísal:[ot]no jo Fabo my mozme hladat zeny na IVAO[/ot]
podla mna staci ist s partiou do mesta, stale natrafime na nejake zeny, a snad sa ti jedna uz zapaci