ta by sa teoreticky mohla zmenit takisto ako karma pri uzivatelovi, tzn. cislo -> graficke znazornenieP3Bo napísal:čo ale s tou tabuľkou kde su zobrazení uživatelia s najväčšou karmou ? to zostane ? Aby sme sa pochopili co myslím http://www.hojko.com/reputation_top.php
Vas nazor na system karmy na tomto fore?
A bude mať tá karma po tej zmene aj nejaký zmysel? (hlavne ak tam bude tých úrovní málo) Nerozumiem, čo sa tým grafickým znázornením vyrieši. (mohol by mi to niekto vysvetliť)t0m4s3 napísal:ta by sa teoreticky mohla zmenit takisto ako karma pri uzivatelovi, tzn. cislo -> graficke znazornenie
Môj názor je: nechať to tak ako to je, alebo úplne zrušiť (ale aj keď sa to zmení, bude mi to úplne jedno).
Čo sa zmení, keď sa to bude zobrazovať graficky? Teraz, keď mám karmu vyššiu, tak sa na mňa s nejakou žiadosťou obráti viac ľudí ako keď som ju mal nižšiu. Z toho usudzujem, že sa niektorý ľudia aj pomocou karmy orientujú.P3Bo napísal:No jasne ked mas karmu cez 100 tak to ti jedno moze bytale su tu aj bezny uzivatelia napr . Ja
)
PS: pred 60 dnami som mal karmu 0
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Karma ukazuje aky si vážený na fóre. A ľudí ktorí majú tu karmu zaslúzene si vážim a myslím že su dost inteligentny na to aby pomohli ked to potrebujem preto pytam o nieco hlavne modov lebo si myslím že si ten post nejakým spôsobom zaslúžili. Byť na tomto fóre nas (asi) všetkých baví a myslím že to cloveka aj trosku poteší ked ta niekto poziada o pomoc pretoze si mysli ze o tom nieco vies
Mňa len hnevajú tie vypočty karmy za počet dní odkedy si tu .
/záleží od užívatela ci ohodnotí tvoju pomoc vela podakuje a nic ..ale k tomu sa uz nevyjadrujem
/záleží od užívatela ci ohodnotí tvoju pomoc vela podakuje a nic ..ale k tomu sa uz nevyjadrujem
-
t0m4s3
Admin
Zmeni sa to, ze (priklad) clovek s karmou 101 bude rovnako "vazeny" ako clovek s karmou 149. Proste sa tym viac zgeneralizuje karma. Aspon vidis ako to dopadne vo vacsine pripadov. Jeden clovek nieco chce. Pokial to nerealizujeme (vedenie fora), sme za debilov, pokial to reagujeme, vzdy sa najde niekto komu sa to nepaci. Ziadny kompromis neexistuje.chrono napísal:Čo sa zmení, keď sa to bude zobrazovať graficky? Teraz, keď mám karmu vyššiu, tak sa na mňa s nejakou žiadosťou obráti viac ľudí ako keď som ju mal nižšiu. Z toho usudzujem, že sa niektorý ľudia aj pomocou karmy orientujú.
K tomu pridávanie bodov za počet dní napísal pato83 veľmi peknú myšlienku (sám by som to tak dobre nevyjadril
) http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=536069#536069 To odstránenie pridávania bodov za počet dní by pomohlo ľudom, čo pridávajú veľa komentárov. Tí, čo majú menej kvalitnejších príspevkov by na tom zase stratili.
PS: Nechápem prečo sa niečo mení, keď je v jednej ankete 67% proti zrušeniu a v druhej si 46% myslí, že je to užitočná vec. Zmena z číselného na grafické zobrazenie neodstráni tie problémy, na ktoré sa niektorý sťažujú. (len neviem, ako by sa to dalo vylepšiť k spokojnosti väčšiny
)
//chrono: Toto bola moja posledná reakcia k tejto téme. Niekde v pravidlách je niečo ako "Admin/moderátor môže urobiť čo chce a z akého chce dôvodu (a nikomu to nemusí vysvetľovať). Takže čokoľvek s tou karmou urobíte, je to vaša vec (môj názor je o niekoľko príspevkov vyššie)
PS: Nechápem prečo sa niečo mení, keď je v jednej ankete 67% proti zrušeniu a v druhej si 46% myslí, že je to užitočná vec. Zmena z číselného na grafické zobrazenie neodstráni tie problémy, na ktoré sa niektorý sťažujú. (len neviem, ako by sa to dalo vylepšiť k spokojnosti väčšiny
//chrono: Toto bola moja posledná reakcia k tejto téme. Niekde v pravidlách je niečo ako "Admin/moderátor môže urobiť čo chce a z akého chce dôvodu (a nikomu to nemusí vysvetľovať). Takže čokoľvek s tou karmou urobíte, je to vaša vec (môj názor je o niekoľko príspevkov vyššie)
-
P3Bo
Guru wannabe
T0m4s3 : kompromis mozno neexistuje ale nemyslíš že tým rozpútavaš iba zbytočné hádky ohladom karmy ked založíš túto tému ???? Proste ste povedali že to tak bude a nikto s tým nič nespraví a ked sa mu nepáci tak nech hlada nove forum. A ked sa spýtaš na to aký je naš názor tak sa urcite nájde skupina ľudi ktorým sa to nepáči. 
-
P3Bo
Guru wannabe
Je tu už téma karma a tam sa to rozoberalo a myslím ze vies ze tam tiež padli názory ze je to somarina takze tym ze zalozis tuto temu to len opakujes moj nazor ( nic v zlom ) . Suhlasim s Chronom ..je to vasa vec co robite s tymto forom a ake davate pravidla myslim ze to robite za ucelom zlepsenia fora takze vam do toho bezny uzivatel asi nema co rypat. 
co trepes??? ved toto forum je tu pre userov a nie pre adminov .. to si mame nabrat vodu do huby, drzat <> a krok s adminmi ... tak to nie!!! Admini tu robia skvelu pracu ba co viac nedvihaju si ego tym ze sa od nas distancuju ale nechavaju slovo aj nam userom ..P3Bo napísal:Je tu už téma karma a tam sa to rozoberalo a myslím ze vies ze tam tiež padli názory ze je to somarina takze tym ze zalozis tuto temu to len opakujes moj nazor ( nic v zlom ) . Suhlasim s Chronom ..je to vasa vec co robite s tymto forom a ake davate pravidla myslim ze to robite za ucelom zlepsenia fora takze vam do toho bezny uzivatel asi nema co rypat.
-
Lord PROXI
King
-
krija
VIP
uz sa budem opakovat, ale viaceri sa stazuju, ze tu zacina byt nuda. poniektori sa tu bojite napisat svoj vlastny nazor na vec, lebo sa bojite o svoju karmu. s mojho pohladu som rad ak admini alebo modi prichadzaju s temami ohladom fora a su zvedavi na nas nazor. asi si neuvedomujete, ze ziadne forum nie je len pre tych cca 15 ludi, co to tu vedie. asi aj samotny modi maju ten pocit, ze to tu momentalne stagnuje, a chcu to posunut spravnym smerom. to, ze tu je asi nuda, (zabudol som, ja sa nenudím
), dokazuje aj fakt, ze toto je momentalne jediny thread, kde sa vedie plamenna diskusia. pred tym som napisal, ze sa o nej diskutuje az moc. keby som toto tusil, tak sem svoj nazor ani nedam, lebo sa o nej diskutuje este viac.
teraz napisem ako vnimam samotnu karmu ja.
ked sa zaviedla tiez mi nebolo dvakrat po srsti, preco by ste mali dostavat karmu za pocet dni stravenych na fore, alebo aj za pocet prispevkov. opytal by som sa vas, kolki z vas sa touto myslienkou hlbsie zapodievalo? samozrejme mam na mysli aktivnych userov.
obcas som na hojku on-line aj v praci. kolegovia o tom vedia. prave vcera mi jeden z nich vravi:
samozrejme, peniaze nechcem, a nikto z nas!!! ale su useri, ktorým pomozete a "zabudnu" vam dat to jedno male zelene +. to aky je system pridavania karmy v tomto pripade je ista forma odmeny zato, kolko casu stravite browsovanim po hojku. ale ak uz sme pri tom mne bohate postacuje takato forma:
aj ked do tejto temy prispievali aj borci s vyssou karmou
. alebo
). dotycny user sa moze zacat orientovat mnozstvom karmy, ktora je v nasom pripade vyssia na tvojej strane a nechtiac si ho ovplyvnil. kdezto pri grafickom znazorneni moze nastat stav, ze obaja budeme mat rovnaky pocet "vyfarbenych stvorcekov" a budeme moct dalej diskutovat a hadat sa kto z nas ma pravdu. a user so ziadostou o pomoc uz len pocka ako ten fight dopadne, s tym, ze nic n*p*sr*l vdaka tvojej vyssej karme
ps: sorry t0m4s3, ze tak neskoro
teraz napisem ako vnimam samotnu karmu ja.
ked sa zaviedla tiez mi nebolo dvakrat po srsti, preco by ste mali dostavat karmu za pocet dni stravenych na fore, alebo aj za pocet prispevkov. opytal by som sa vas, kolki z vas sa touto myslienkou hlbsie zapodievalo? samozrejme mam na mysli aktivnych userov.
obcas som na hojku on-line aj v praci. kolegovia o tom vedia. prave vcera mi jeden z nich vravi:
a samozrejme, ze nielen ja, vacsina z vas, aj ty chronoza to, ze si tam pomohol tolkym ludom, by ti mali platit.
tym grafickym znazornenim stavu vasej karmy som sledoval hlavne to, aby sa predislo niecomu takemuto, citujem:ertre napísal:ide to dikeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssss ten obrázok je cooooooooooooooooooooooooooooollll
napise mi niekto kto sa tomu rozumie?
a kolki z tych co ziadaju radu, nieco podobne nenapisu a cakaju kym si neprecita thread, niekto cerveny, oranzovy, zeleny, alebo aspon niekto s rankom king a karmou tucnou ako penazenka billa gatesa?este si pockam na vyjadrenie ostatnych userov.
chrono, viem, ze sem uz nechces prispievat, ale usudzujes spravne. proste poniektori nerespektuju nazor toho kto ma cervene cisla. z toho dovodu som navrhoval tu nulovu hranicu. a graficke znazornenie karmy som navrhol z tohto dovodu: uvediem priklad: ja mam teraz nieco okolo 93, ty okolo 108. niekto ma problem, my dvaja ho riesime. ty sa ale v tomto momente mylis. (ale ako citam tvoje prispevky, tak sa ti to tusim este nestalochrono napísal:Čo sa zmení, keď sa to bude zobrazovať graficky? Teraz, keď mám karmu vyššiu, tak sa na mňa s nejakou žiadosťou obráti viac ľudí ako keď som ju mal nižšiu. Z toho usudzujem, že sa niektorí ľudia aj pomocou karmy orientujú.
ps: sorry t0m4s3, ze tak neskoro
Súhlasím s krijom s tou nulovou hranicou. Kedysi som tu aj spominal, že karma by podľa mňa nemala byť odvíjaná od počtu príspevkov. Tomase mi odpovedal, že nejako sa počiatok stanoviť musí (tým sa zdegradoval samotný význam karmy ako rating oblubenosti). S tou pomocou je to tak - dostal som minusko aj tam, kde som sa snažil pomôcť. Ja sa osobne nad tým pousmejem, lebo viem, že user, čo mi tú karmu dal si potreboval narovnať nejakú štrbinu svojho ega.
-Grafické znázornenie karmy má svoje výhody aj nevýhody. Najviac proti si myslím budu hlavne useri, čo si na tom zakladajú, majú z karmy dobrý pocit.. Pre zmenu - diskusie sa rozprúdia a myslím, že aj odpadnú trápne poznámky autorov témy, že K+ ťa neminie (ako keby sme tu boli kôli karme).
-Možno by bolo na úžitok, keby sa dal pozrieť aktuálny stav karmy v číslach. Nie však pre cudzích verejne, ale iba každý svoje konto. Dúfam, že sa niečo také dá uskutočniť. Myslím si aj, že by to bol aj malý kompromis pre tých, čo chcú mať prehľad o svojej karme.
-Grafické znázornenie karmy má svoje výhody aj nevýhody. Najviac proti si myslím budu hlavne useri, čo si na tom zakladajú, majú z karmy dobrý pocit.. Pre zmenu - diskusie sa rozprúdia a myslím, že aj odpadnú trápne poznámky autorov témy, že K+ ťa neminie (ako keby sme tu boli kôli karme).
-Možno by bolo na úžitok, keby sa dal pozrieť aktuálny stav karmy v číslach. Nie však pre cudzích verejne, ale iba každý svoje konto. Dúfam, že sa niečo také dá uskutočniť. Myslím si aj, že by to bol aj malý kompromis pre tých, čo chcú mať prehľad o svojej karme.
lol chlapci čo sa stalo s karmou ? 
nebol som tu pár dní a nechce sa mi prečítať celý topic , tak mi prosím Vás pošlite link , kde je to všetko vysvetlené ( ak taký existuje )
čo sa zmenilo v pridávaní a odoberaní , čo je to tá karma " hodnota " nová
// edit : aha ok dík, myslel som po prečítaní pár príspevkov , že sa zmenila aj forma pridávania/odoberania
tak fajn ...
nebol som tu pár dní a nechce sa mi prečítať celý topic , tak mi prosím Vás pošlite link , kde je to všetko vysvetlené ( ak taký existuje )
// edit : aha ok dík, myslel som po prečítaní pár príspevkov , že sa zmenila aj forma pridávania/odoberania
tak fajn ...
-
okonenipica
Zablokovaný
jedine co sa zmenilo je to ze sa namiesto cisla teraz ukazuje obrazok. inak vse po staromschw33k napísal:lol chlapci čo sa stalo s karmou ?