Kedy by ste sa chceli narodit ?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

Chcel by som byť sväté dieťa kvetov 60tych rokov niekde vo Friscu...byť dharmovým tulákom a bezstarostne plávať životom :smt033 :smt033
BzuCo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BzuCo »

MGSnake napísal:ja som zatial spokojny ale chcel by som sa narodit 13.1 1920-paradna doba :D-Mafia,2 sv.vojna-to ma fakt zaujima tak preto by som sa chcel narodit 1920 a stat sa clenom Mafie
No tak aj ja by som chcel zazit doby Mafie, je to moja najoublubenejsia doba: poulicne prestrelky, krasne auta, thompson SBR (tommy gun), rozne bary, prohibicia.

No ale ja by som sa pre zmenu radsej narodil v roku 1905 aby som v obdobi ked to vrcholi mal takych zdravych cca 30 rokov a mohol si uzivat plnost zivota. A asi by to bolo v Chicagu, alebo najradsej v imaginarnom pocitacovom meste Lost Heaven (pre milovnikov hry Mafia) :wink:
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

tak pred 30 rokmi sa narodit v portugalsku v teplucku a oberat figy.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

jin napísal:Neapeloval som konkrétne na Teba, skôr som vyjadril svoj všeobecný názor s náznakom apelu :P
A s tou ruskou kinematografiou sa zhodneme. Skúste si porovnať film Stalingrad z RUS/GER koprodukcie a Nepriateľ pred bránami, ktorý produkoval Holywood :roll:
no tak co sa tyka hereckych vykonov neni o com holywood vyhrava :P moj nazor nepiratel pred branami bol dost lepsi ako ten stalinevimco
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

skenner napísal:no tak co sa tyka hereckych vykonov neni o com holywood vyhrava :P moj nazor nepiratel pred branami bol dost lepsi ako ten stalinevimco
Hmmm cim to chces odvovodnit ? Špecialnymi efektami ? Vo filme ide o hlavnú myslienku a mám taký dojem ze nikdy nebolo dokázané ze Zajcev Koniga zabil neukazali ani jeho mrtvolu ked budes obhajovat tento film podla toho co si videl pretoze mam taky dojem ze rusi by jeho telo ukazali velmi radi ako trofej. A hollywoodske filmi su zamerane komercne a preto lakaju do kin svojimi happy endami keby som mal poratat americke filmy ktore nekoncili stastne tak ich poratam na prstoch .zatial co ruske filmy ukazuju skutocnost taku aka je (podla mna v ruskej verizii armagedonu by nas ten asteroid urcite zasiahol :D ) . A videl si vôbec film Stalingrad ? ( To jest moj nazor na ruske filmy nechcel som tym nikoho urazit je to iba moj skromny nazor laika :) )
Aldeberan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aldeberan »

Ceskoslovensko, rok 1965. Preco ? V 80 rokoch by som kseftoval s bonami. Po pade rezimu a rozdeleni by som kseftoval s peniazmi. No a za Meciara by som nieco sprivatizoval za korunu a dnes by som bol styridsatrocny podnikatel s fabrikami, vilou a mercedesom :D
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

V buducnosti, povedzme rok 2500, v casoch kedy by ti jedlo skakalo samo do ust pomocou svojich neviditelnich noh.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Chcel by som zažiť Japonsko v dobách samurajov. Byť jedným z nich a učiť sa ich krásnu životnú filozofiu.
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

eritrocit napísal:Chcel by som zažiť Japonsko v dobách samurajov. Byť jedným z nich a učiť sa ich krásnu životnú filozofiu.
tiez pekne.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no mne sa paci terajsie obdobie i ked to tu mierne vsetko upada... ale moznoze skor KDE by som sa xcel narodit.. niekde na exotickom ostrove :P
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

USA, medzivojnove obdobie, v mladosty by som zazil rozmach atomoveho veku :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ja mam tiez viac moznosti

1. Japonsko cca rok 1600 - mam strasne rad japonsko,samurajov a vsetko co s tym suvisi, rovnako aj tu filozofiu.. + odkedy trenujem aikido tak este viac
2. staroveky egypt - nie ako nevolnik ani ako faraon,ale ako normalny clovek co ma nejaky ten respekt a tak.. vzdy ma fascinovali egyptski bohovia
3. antika - ci uz grecko alebo rim a to iste ako egypt - ti bohovia a krvave hry v koloseu
4. long time ago in the galaxy far far away a behat so svetelnym mecom a ovladat silu - vid avatar :P
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

Maki napísal:ja mam tiez viac moznosti

1. Japonsko cca rok 1600 - mam strasne rad japonsko,samurajov a vsetko co s tym suvisi, rovnako aj tu filozofiu...
Tak to sme dvaja, mozno by sme sa stretli ako nejaki samuraji. Japonsko proste milujem :oops:
//eritrocit: traja :oops: prečítaj si vyššie môj príspevok :)
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Asi americano...alebo stredoveku ale to by bolo dost krute :lol:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

eritrocit napísal:Chcel by som zažiť Japonsko v dobách samurajov. Byť jedným z nich a učiť sa ich krásnu životnú filozofiu.
ved to mozes aj teraz nie ? ved sa stan samurajom, a uc sa ich krasnu zivotnu filozofiu!
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

okonenipica napísal:ved to mozes aj teraz nie ? ved sa stan samurajom, a uc sa ich krasnu zivotnu filozofiu!
to je akoby si chcel byt joginom v bratislave ... Samurajstvom musis zit aby si nim mohol byt!! Nestaci chciet.
ten odvar ktory ti tu natlacia do hlavy je na sisku .. :roll:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

skenner napísal:no tak co sa tyka hereckych vykonov neni o com holywood vyhrava :P moj nazor nepiratel pred branami bol dost lepsi ako ten stalinevimco
Pochybujem, že si vôbec videl ten film, inak by si takto nehovoril....Stalingrad je podľa mňa film, ktorý sa najviac (aj keď určite iba v minimálnej miere) priblížil k realite vtedajšieho Stalingradu...howgh
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

jo odpoviem tak že kedy ani neviem neviem či take obdobie niekedy bolo ale chcel by som sa narodit v prostredi ako bolo vo filme time maschine ten ostrou či čo to tam bolo samozrejme bez tych prišer a chcel by som sa v takom prostredi narodit preto že tí ludia nepotrebovali žiadne peniaze a v podestate skoro nič a boli štastny ak je to od temy sory
Stanquo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stanquo »

Niekedy za cias Napoleona1 a byt jeho pravou rukou ;)
conechito
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa conechito »

v dobe kamennej..alebo aj skor pozriet sa na dinosaurov a tak :wink:
Napísať odpoveď