Zakazane znaky

Diskusie na politické témy...
Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

pinacolada, pozri video z antifasistickej akcie, ktore som uviedol par prispevkov dozadu... (vratane zaverecneho loga ANTIFA).

BTW. v mnohych pripadoch tvoria skupiny antiglobalistov, anarchistov a antifasistov tie iste individua, ktore- ako som uz spomenul- jednotlive temy zneuzivaju ako zasterku pre opakovane popisovane prejavy, tak typicke pre lavicovy extremizmus.
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

tomasito: neviem o co ti ide ohladom toho odbacania od temy.. a to, ze som proti nasilu a poporujem potlacanie neonacizmu je sposobene iba tym, ze INAK SA TO VYRIESIT PROSTE NEDA.. nehovorim, ze antifa ten problem vyriesi, debilni ludia sa rodia stale... a preco tu pchas neustale tie pripady, ked antifa bojuje proti konzumu a policii nasilne (aby si na mna zasa neutocil, to odsudzujem tiez).. ale ked to robia niektori ludia, ktori sa hlasia k antife, neznamena, ze je to zmyslom celej antify..

a naposledy hovorim to co vzdy, len to nejak prehliadas som za BOJ PROTI FASIZMU, vzbury v mestach a to tvoje pi*ov*** kinderafakov (ktori asi ani nevedia co to je) podla mna s fasizmom nemaju nic spolocne, takze mi prosim neustale nepredkladaj tieto veci, o ktorych vobec nie je rec. ja sa zastavam antify v jej pravej podstate.. to o com hovoris, kedze s cielmi antify nema nic spolocne, nie je to antifa, teda to neobhajujem,

peace
Tomasito
VIP
VIP

Skoda slov... Tazko diskutovat s niekym, kto opakovane nereaguje na podstatu a opakovane "bojuje" proti nasiliu tym, ze obhajuje militantnu formu antify, pretoze podla neho ina cesta neexistuje- nech je ta tvoja "prava podstata antify" akakolvek (ja ju vnimam ako dalsiu z foriem prejavu lavicoveho extremizmu, ktory odsudzujem rovnako ako kazdu inu formu extremizmu).

PS: Tvoje principy su pokrivene presne tak isto ako tvoja filozofia dvojiteho metra v otazkach nasilia a slobodnej spolocnosti.
Frankie
Medium Star
Medium Star

Tomasito napísal:Skoda slov... Tazko diskutovat s niekym, kto nereaguje na podstatu a opakovane "bojuje" proti nasiliu tym, ze obhajuje militantnu formu antify, pretoze podla neho ina cesta neexistuje- nech je ta tvoja "prava podstata antify" akakolvek (ja ju vnimam ako dalsiu z foriem prejavu lavicoveho extremizmu, ktory odsudzujem rovnako ako kazdu inu formu extremizmu).

PS: Tvoje principy su pokrivene presne tak isto ako tvoja filozofia dvojiteho metra v otazkach nasilia a slobodnej spolocnosti.
len opakujem: co je podla teba lepsia moznost zastavenia pravicoveho nasilia na nevinnych ludoch? skutocne nechapes, ze taketo konanie odsudzujem, ale je to jedine riesenie, alebo sa robis hlupym?
Tomasito
VIP
VIP

Hlupym? Vypusti paru a laskavo sa ovladaj. Nie ja tu vypisujem ako nasilie odsudzujem, aby som hned nato nasilie obhajoval.

Uz som ti napisal, ze nikto nema pravo brat zakon do vlastnych ruk, o to viac, ked vyznava hodnoty, za ktore sa tu schovavas. Na potieranie kriminality tu mame zakony, policiu, resp. organy cinne v trestnom konani, prokuraturu a sudy... nie extremistov!
MGSnake
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa MGSnake »

Frankie:počuj čo na mna nadavaš ked ja som jasne povedal že som proti nackom aj Antife.Zato ja nemožem že ty si asi Antifa a ja ju nemam rad.Nevnutiš mi svoj nazor že treba podporovat Antifu.Ja nepodporujem nikoho v takychto výtržnostiach.Bitky na ulici by mali skončit.!
Pises o Antifa že ked nejaky su nespratnici tak to neplati pre celu Antifu,to iste sa da povedat aj o nackoch,nie všetci su taky ako ti na videu.A ešte jedna poznamka "nackovia aspon nerozbíjaju bezdovodne cudzi majetok.:x
Tomasito si tu asi jeden z tych rozumnejšich na fore.Moj človek. :)
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

nema sa tu kecat o zakazanych znakoch ? :lol: nezabludil som ? :lol:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

MGSnake napísal:Frankie:počuj čo na mna nadavaš ked ja som jasne povedal že som proti nackom aj Antife.Zato ja nemožem že ty si asi Antifa a ja ju nemam rad.Nevnutiš mi svoj nazor že treba podporovat Antifu.Ja nepodporujem nikoho v takychto výtržnostiach.Bitky na ulici by mali skončit.!
Pises o Antifa že ked nejaky su nespratnici tak to neplati pre celu Antifu,to iste sa da povedat aj o nackoch,nie všetci su taky ako ti na videu.A ešte jedna poznamka "nackovia aspon nerozbíjaju bezdovodne cudzi majetok.:x
Tomasito si tu asi jeden z tych rozumnejšich na fore.Moj človek. :)
Namiesto toho rozbijajú hlavy ludom to je lepšie ne ? :?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Frankie napísal:...a potom nemilitantna (spociva v rozdavani letakov, podpore Ludi proti rasizmu, usporiadavania nenasilnych pochodov...) a mali by ste vediet, ze ludia z tej druhej skupiny su zvacsa velmi inteligentni ludia a ich praca pripomina skor pracu diplomatov a politikov...
O osude mladeho a neskuseneho "organizatora"
Prednedavnom bol na Hlavnom (byvalom Hitlerovom) namesti v Bratislave zorganizovany akysi podivny zhluk skolopovinnych deti, vacsinou dievcat, pod hlavickou Pochodu proti fasistickemu nasiliu. Iniciator tejto akcie sa dokonca ani netajil svojou identitiou a svoj hlucik zorganizoval pre ucely spolocnej skupinovej fotografie, za co mu touto cestou dakujeme. O samotnom pochode sa rozpisovat nebudeme, nestoji to za tu namahu.

Dolezitejsi odkaz vsak vsetkym bojovnikom proti fasizmu, rasizmu a nacizmu bol vyslany o par dni neskor, ked bol nebojacny organizator pochodu, mlady studentik Robert Mihaly, konfrontovany s realitou a skoncil v nemocnici.

Robert, mal by si si z tejto udalosti zobrat ponaucenie a nepliest sa do veci, o ktorych ani netusis, ako su pre teba nebezpecne. V zaujme tvojho zdravia Ti zelame, aby si sa s nimi uz viac nemusel stretnut. Nech tvoj pripad sluzi ako vystraha pre vsetkych Tebe podobnych, ktori si myslia, ze postavit sa proti nam je ako ist do kina. Zorganizovat par ludi, prist, pozriet sa a po skonceni v klude ist domov. Robert je jeden z radu mnohych, ktori poznali, ze v tomto pripade to takto nefunguje.

Nevieme kto Mihalyho napadol, ani sa k tomu utoku nehlasime. V kazdom pripade touto cestou vyslovujeme uznanie vsetkym, ktori sa na uspesnej akcii podielali.
Frankie napísal:som proti rasovym predsudkom, nasiliu a ide mi o slobodny zivot, pokial tym nikomu neublizujem..
Inak vsimli ste si ze tyto bojovnici za slobodu su takmer vyhradne proti narodne orientovanym ludom.. narusovali aj zhromazdenia komunistov ? Alebo ti neohrazouju ich slobodu ? :roll:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Digital napísal:Namiesto toho rozbijajú hlavy ludom to je lepšie ne ? :?
vytrhol si mi to z huby :wink:
MGSnake
Light Star
Light Star

pinacolada napísal:vytrhol si mi to z huby :wink:
Určite to nieje lepsie ale tuna chlapik obhajuje ANTIFU ako svoju rodinu.Ja som povedal co si o Antife myslim ale určite nepodporujem nackov.Su to neprispôsobivý ludia podla mna.
Frankie
Medium Star
Medium Star

Tomasito: Su rapperi ktori beru tvrde drogy a vedu vojny gangov... A vyhovaram ti ja tym, ze nepocuvaj rap? Tak mi prosim neustale na moju podporu boja proti fasizmu neodpovedaj vymenuvanim vsetkych negativnych veci, co kedy niekto, hlasiaci sa k antife urobil.. A to, ze ma len pre moju nenavist k nackom a vyjadrenie podpory k tym par ludom, co proti nim nieco robia, beries ako zaryteho fanusika celej antify a slepeho nasledovatela vsetkeho co i len trochu zavana afou sa mi tiez nepaci... Len proste nezatvaram pred hrozbou nackov oci a verim, ze s tym nieco treba robit.. a ak je afa jedina mozna cesta, prosim.. odsudzovat jedinych, co voci fasizmu nieco robia, pricom ty voci nemu nerobis nic je teda ubohe...
Tomasito
VIP
VIP

Frankie, citas vobec co pisem?! Nie ja tu vypisujem, ako nasilie odsudzujem, aby som hned nato nasilie obhajoval. Keby si tu neodsudzoval nasilie ako take a hned na to nasilie neobhajoval (afa), ani o tvoje prispevky nezakopnem. Pritom povazovat inu formu extremizmu za jedinu moznu cestu je zvratenost tvojich pseudoprincipov nasilie odsudzujuch. Extremista jak extremista!

A ako prosim ta podporujem tvrde drogy a vojny gangstrov tym, ze o.i. pocuvam aj rap? To nemyslis vazne?! Opakujem, hram sa tu ja na "bojovnika" proti nasiliu ako ty, aby som inu formu nasilia hned na to obhajoval, dokonca ako jedinu moznu cestu?

Naozaj si myslis, ze nejake deti z antify potieraju pravicovy extremizmus efektivnejsie ako uz spominane organy statu? OMG!!!

Znova sa ta pytam, preco nezalozis organizaciu ako napr. Antimafia a nezacnes nahanat mafianov? Uz by sice neslo o opoziciu extremnej lavice voci extremnej pravici, ide vsak o vacsi problem ako "pseudofasizmus". Mam ti tu po tvojom vzore vypisovat ake je ubohe, ze riesis kktiny miesto toho, aby si zacal riesit skutocne problemy? Radsej ostanem dufat, ze coskoro dospejes.

PS: S tym, ze opakovane neodpovedas na moje otazky som sa zmieril davno, no zacni konecne nad tym co citas aj premyslat...
MGSnake
Light Star
Light Star

Frankie napísal:Tomasito: Su rapperi ktori beru tvrde drogy a vedu vojny gangov... A vyhovaram ti ja tym, ze nepocuvaj rap? Tak mi prosim neustale na moju podporu boja proti fasizmu neodpovedaj vymenuvanim vsetkych negativnych veci, co kedy niekto, hlasiaci sa k antife urobil.. A to, ze ma len pre moju nenavist k nackom a vyjadrenie podpory k tym par ludom, co proti nim nieco robia, beries ako zaryteho fanusika celej antify a slepeho nasledovatela vsetkeho co i len trochu zavana afou sa mi tiez nepaci... Len proste nezatvaram pred hrozbou nackov oci a verim, ze s tym nieco treba robit.. a ak je afa jedina mozna cesta, prosim.. odsudzovat jedinych, co voci fasizmu nieco robia, pricom ty voci nemu nerobis nic je teda ubohe...
Tak vybehni do ulic a pobi všetkych nackov ktorych uvidíš. Netreba prilievat benzin do ohna. Ale rob čo chceš a bi sa každý den. Pozri si videa na nete z OTROKOVICE 13.1.2007 čo tam ANTIFA robila.!
ppk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ppk »

Frankie napísal: a ak je afa jedina mozna cesta, prosim.. odsudzovat jedinych, co voci fasizmu nieco robia, pricom ty voci nemu nerobis nic je teda ubohe...
Osobne ma napadli členové antifi s baseball.. palicami,nadávali my do fašistov a pod..
prečo neviem,ja odsudzujem fašizmus ani osobne nepoznam žiadneho skinhe..len pre kratke
vlasy? Že po 14 hodinach v práci skončím v nemocnici s rozbitou hlavou,otrasom mozgu a
zlomeninami,3 mesiace PN.
Takto bojuje antifa proti fašizmu?
chronix
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chronix »

hojko napísal:88 = 8 & 8 = vypocitajte si osme pismenko v abecede a potom si odvodte od coho je to skratka ;)
no shak H & H a znamené to ako Hip-Hop :D:D:D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

chronix napísal:no shak H & H a znamené to ako Hip-Hop :D:D:D
Dufam ze zartujes, lebo ak nie tak :? :roll:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Neviem o tom ze by to bol "Nazi copyright" moze to znamenat co len chces.. :P
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

aaaale tristvrte znakov by som povolil .... pouzivali ich ujovia (:)) z tretej rise a pouzivaju ich rovnako aj zastancovia "neonacizmu" ale kua ved to su znaky uz z davnej historie....patrili k nasim predkom a neznamenaju nic zle... tak isto co bol jeden clanok ze v cechach policia zatkla chlapca 21 rocneho lebo mal ne temene hlavy vytetovanu /na lesovom obrazku znak c.4/ starogermansku runu ... Hrozilo mu vzatie do vazby na priblizne 3 roky za propagaciu a podporu hnuti alebo subkulturnych skupin ktore maju v zamere utlacat ine etnika popripadne socialne skupiny.... Ale vsak vtedy sa ukazala jeho inteligencia a poukazal na jeho zaujem o stare nielen pohanske vikingske,keltske a starogermanske kmene a kulturu ktora rozhodne ciastocne patrila aj k nasim predkom.... Celkovo co sa tyka tej runy... OTHILA Obrázok
runa z FUTHARKU(staroveka runova abeceda ktora sa nepouzivala len ako suhrn pismen a symbolov ale mala aj symbolicky,magicky popripadne vyznamovy obsah ktory popukazoval vzdy na neaku konkretnu vec vlastnost,boha a pod) ktora znamenala : domov,zem predkov,cistota rodnej zeme resp vlasti(co neznamenalo nic rasovo motivovane ale skor abstraktne myslene ako poriadok alebo spravodlivost na kazdom mieste),dedictvo,skupinu ludi popripadne osobitu rasu a casto sa vyuzivala na oznacovanie majetku. Takze podla mna nieje podstatne aby tieto znaky boli povazovane za zakazane.......
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

hmm neviem preco je zakazane nosit vecsinu znakov,ajked sa sice spajaju s ciernou minulostou ..... vecsina jedincov ich nosiaca sa snazi nosit aspon ich ked uz v hlave nic nemaju,,, nechapem setkych od nemecka na vychod preco to na seba davaju :? asi chcu byt "in" hoci Adolf by ich ako prislusnikov slovanskych narodov poslal pravdepodobne niekto do treblinky resp osviencimu,,,, tieto rasisticke utoky treba brat ale obcas z rezervou,byvam na vychode a kamarata zbila ista nemenovana cierna mensina len preto lebo mal vyholenu hlavu :? hoci nieje ani Fas. ani podbny extremista, na policii by to bol asi nejaky vecsi pristupok kedze neutrpel vznejsie zranenia,,,no a ked sme my na oplatku zbili ich tak nas chceli zazalovat z RASISTICKY MOTIVOVANEHO UTOKU ,kde je spravodlivost ?
imho tak ako Fas. treba aj ANTI bit hlava nehlava jedna-radost vsetko su to podvrataci ktori upozornuju na svoju ubohost ....
Napísať odpoveď