nainstaloval som si service pack 2 a teraz mi po minute nechce ist prehladavac, napisem nejaku stranku a dole mi napise hotovo ale nic sa mi nezobrazilo
a predtym predpokladam , ze to slo v poriadku .. skus preinstalovat drivery zariadenia , z ktorym sa pripajas na net a ak to nepomoze , tak chyba asi nebude v kompe
ja som si preinstaloval win asi uz 20x a stale nic najprv som mal sp2 cez microsoft update a tiez tak teraz som si stiahol a a nic to iste uz neviem co mam robit
a po naslednom odpojeni , ked das pripojit znovu ti zasa vydrzi len 1 minutu ? a je to presne 1 minuta ,a lebo to aj kolise ?
napis popis zariadenia , ktorym sa pripajas ...
tak mam microcom adsl a vydrzi mi cca 1min a to vsetko az ked nainstalujem sp2 je jedno skade pretoze som skusal aj z netu aj z update
raz ked mi urobilo asi druhy update co stahovalo asi 60 suborov tak po restarte sa mi neukazala prihlasovacia obrz. ale opat restartovalo
no update mam vypnute a antivirak mam avast...............
aj messenger mam vypnuty co je v spravovat....................
to mi robilo aj ked som avast nemal
by som si zohnal na tvojom mieste uplne z ineho zdroja instalacku WIN-u a potom by som si este raz nainstaloval SP2
ak ti to vsak nepojde , moze byt chyba niekde v inom HW alebo nebodaj niekde v telefonnom kabli , je to vsetko teoreticke vzhladom k tomu, ze z tejto situejsn sa to neda poriadne vychytat , kde by mohla byt chyba