(program orange world)
Nastavenia APN a chovanie aplikacii
Nastavenia APN a chovanie aplikacii
Stala sa mi zaujimava vecicka. Ide o sony ericsson W810i. Hodil som si tam jimm na icq minioperu a jmIrc (irc client). Ked mam v APN v datovej komunikacii napisane "orangewap" pripojim sa bez problemov na icq a mozem si prezerat stranky cez minioperu. jmIrc sa mi bohuzial nepripoji pretoze nenajde server. Avsak ked si APN prepisem z "orangewap" na "internet" jmIrc mi uz slape bez problemov ale ostatne veci mi ziadne neslapu (jimm, miniopera) Neviete mi poradit ako to mam nastavit aby mi slapalo vsetko? Lebo to stale prepisovat pred kazdou aplikaciou je trochu unavne. Budem vdacny kazdemu kto mi poradi pretoze s tym mam problem uz 4. den a som v koncoch. 
(program orange world)
(program orange world)
W810 java
nastaveniach(Nastav. Internetu) si zvol profil pre Javu
ak chces ist na wap. orange.sk, tak urob nasledovne. vytvor si dva separatne datove profily - jeden si nazvy ako internet a druhy si ponechaj standardne od orange. v tom internet si zmen apn na internet a ides. prepinanie profilov nie je zlozite.robbu napísal:Strasne moc ti dakujem. Uz mi to slape. dakujem aj ostatnym.
Jedine co mi teraz nejde je wap.orange.sk pre kontrolu spotreby ale to sa asi s tym uz musim zmierit
Ahojte, mam podobny problem. Mam SE W710i, nastaveny profil s APN "Internet" a dostanem sa v pohode na net cez operu, alebo jimm, ale jmirc s a nechce pripojit ani za svet. Stale pise rovnaku chybu:"Error trying to connect to IRC server, aborting... Exception:"
Mohol by niekto komu to ide sem blizsie popisat nastavenia profilu (napr. ci pouziva nejake proxy) a pripadne nastavenia Jmircu? Tiez sa s tym babrem uz asi tyzden a na nic som neprisiel
Vopred vdaka!
Mohol by niekto komu to ide sem blizsie popisat nastavenia profilu (napr. ci pouziva nejake proxy) a pripadne nastavenia Jmircu? Tiez sa s tym babrem uz asi tyzden a na nic som neprisiel
Vopred vdaka!
kokoz... diki moc
s irc.i.cz mi to funguje
Taka blbost a ze som na to neprisiel. Servery som skusal menit aj ja, akurat irc.i.cz som vynechal. Zda sa ze to nejde na viacerych. Nefungovala mi irc.nextra.sk, irc.felk.cvut.cz ani irc.fei.tuke.sk, irc.osanet.cz
takze pre vsetkych co maju podobny problem
-> irc.i.cz <-
s irc.i.cz mi to funguje
Taka blbost a ze som na to neprisiel. Servery som skusal menit aj ja, akurat irc.i.cz som vynechal. Zda sa ze to nejde na viacerych. Nefungovala mi irc.nextra.sk, irc.felk.cvut.cz ani irc.fei.tuke.sk, irc.osanet.cz
takze pre vsetkych co maju podobny problem
-> irc.i.cz <-