Americký futbal

O športe...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Americký futbal

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Zaujimali by ma Vase nazory nan . Co si o myslite o tomto sporte :?: Paci sa vam :?: Hravate ho niekto :?: Ake su vase oblubene timy :?:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Videl som zopár krát je to zaujímavé ale nepoznám pravidlá :( Takže ak sa ich niekedy naučím tak si ASI na to nájdem čas . A na Slovensku dosť veľký problém zapojiť sa do nejakého klubu. Mám dojem že asi som nejaký slovenský klub videl ale niesom si istý .
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

P3Bo napísal:Videl som zopár krát je to zaujímavé ale nepoznám pravidlá :( Takže ak sa ich niekedy naučím tak si ASI na to nájdem čas . A na Slovensku dosť veľký problém zapojiť sa do nejakého klubu. Mám dojem že asi som nejaký slovenský klub videl ale niesom si istý .
Tak tie pravidla su az tak zlozite neni , a k tym klubom na Slovensku mas : Bratislava Monarchs , Zvolen Patriots a Kedysi boli aj Nitra Knights .
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

Americky futbal? radsej normalny klasicky, ale nepohrdnem ani americkym, niekedy si pozriem aj ten, ale tiez tie pravidla bohvieako neovladam. Ani tymy velmi nepoznam.
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

ja radšej klasický futbal... ten americký sa mi moc nepáči... nejak ma nechytá tá atmosféra hry...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tak ako hra vcelku zaujimave, pravidla su neni az tak tazke, len tych povelov pri rozohravani... hra dobra, ked sa chce niekto vynervovat, v klude si udriet alebo drcnut do druheho. bavi ma to pozeravat, ci uz vo filmoch alebo zapasy (ale to nie moc casto)
OT: ale ked extrem, tak australsky futbal. to je ako americky pre dospelych.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

toto by som chcel nekedy vyskusat velmi ma to fascinuje taky drasticky sport ale lubi sa mi.
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

celkom je to dobry sport.aj som ho hraval na PC (madden 06) tak ako tak tie pravidla ovladam a tiez poznam aj niake tymi ale neviem cele nazvy tych timov.A hrat by som si zahral (vsak treba skusit) ale zatial ostavam pri clasickom fut..... :)
Napísať odpoveď