Karta sa obrátila.......

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Josh19
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Josh19 »

Vincko napísal:Myslim ze posledne prispevky su tak trochu OT.
K veci, josha19 poznam osobne aj ja, sme dobri kamarati, a on dobre vie ze ja niesom z tych co tu niekto napisal ze kamarat mu nepovie pravdu ze o neho neoprie ani bicykel atd atd. Povedal som mu co si o tom myslim na rovinu. Myslim ze taki kamarati su cennejsi ako taki co ho budu vodit za nos. Mozno ma prestal mat trocha rad ale casom si uvedomil ze som mal asi pravdu, ako to tu pisal. Este pocas jeho výletov do okolitych miest za babami som mu vravel ze sa mu to vsetko vrati. Ale nebojte sa, ubezpecujem vas ze uz je z toho opet vonka a pokracuje v tom co prestal robit pred asi piatimi mesiacmi. Pisal to v prvom poste (záletník).
Vincko poklona pred tebou....
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

ak mozem nieco povedat...hmm to ze josh sa stal opat zaletnikom nieje dobre ...zas sa ono zalubis do nejakej a potom co??ako to zas budes prekonavat...mozno by zmena k lepisemu bola fajn..nie?ale to je na tebe..
Vincko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vincko »

5-ula napísal:ak mozem nieco povedat...hmm to ze josh sa stal opat zaletnikom nieje dobre ...zas sa ono zalubis do nejakej a potom co??ako to zas budes prekonavat...mozno by zmena k lepisemu bola fajn..nie?ale to je na tebe..
On sa nezmeni. Najprv by musel chciet...
5-ula
Light Star
Light Star

Vincko napísal:On sa nezmeni. Najprv by musel chciet...
tak nech potom nepise ze sa trapi a blbosti.. ked on sam nechce zmenu :?
Vincko
Light Expert
Light Expert

5-ula napísal:tak nech potom nepise ze sa trapi a blbosti.. ked on sam nechce zmenu :?
Jednoducho je raz taky. Pride dalsie dievca, ktore bude lubit a bude sa trapit, a pisat na hojko aby mu poradili, pokial nestretne dalsie. My sme si uz zvykli. :-)
5-ula
Light Star
Light Star

Vincko napísal:Jednoducho je raz taky. Pride dalsie dievca, ktore bude lubit a bude sa trapit, a pisat na hojko aby mu poradili, pokial nestretne dalsie. My sme si uz zvykli. :-)
aha takze vsetko je len o zvyku je to velmi zaujimave..pretoze kazd dievca co ho len trosku spozna zisti ze je zaletnik a posle ho k vode a prave preto by zmena pomohla..ale tak je to na nom
Vincko
Light Expert
Light Expert

5-ula napísal:aha takze vsetko je len o zvyku je to velmi zaujimave..pretoze kazd dievca co ho len trosku spozna zisti ze je zaletnik a posle ho k vode a prave preto by zmena pomohla..ale tak je to na nom
Neraz sme mu dohovarali. A v podstate je to tak ako si napisala.
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Aj nanho to raz pride,,a musite si vsetci pockat,,nikdo to nemoze urychlit.Ked to pride budte si isty ze to budete vediet :wink:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Presne tak, ako dúfam, všetko sa mu to raz vráti... ak raz on namotal dáku ženskú nech si vychutná aké to je keď sa mu to stane. Kým nevyplače pár sĺz, neuvedomí si to.... Ale veeeeľmi dlho potrvá, kým si o ňom ľudia prestanú povrávať že je to kur.evník...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Karta sa obrátila.......

Príspevok od používateľa Jungle »

Josh19 napísal:Máte nejké skúsenosti s niečim podobným ako hore uvedený názov ? tzv Karta sa obrátila,to znamená,že ak ste boli záletnikmi podvádzali ste priatelky atd...a potom ste narazili na dievča ktoré ste vážne ľúbili a ona sa s vami rozišla,vy ste plakali,cítili ste na nič atd.... a všetci vám hovorili,že sa vám to vráti a vy ste tomu neverili,a nakoniec sa to stalo. zažili ste to niekto ? Vdaka za dpovede
nikdy by som priatelku nepodviedol, takze skusenosti s tymto nemam... otazne je nakolko je tato "karma" skutocnou a nakolko vysledkom sugescie...

ale uplne suhlasim s tym, ze ako sa chovas ty k druhym, tak nech sa chovaju oni k tebe...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tak tak ... Ked si bol zalenik tak niekto zariadil aby si zistil ako sa clovek citi ked ti to niekto spravi ... aspon vies ake to je
Ja To neznasam ked sa niekto hra z citmi druheho ... uz 2ja odomna za to tazko dostali ... "uplne sa zalubili" "milovali" Tu babu a akonahle im baba "dala" hned na druhy den ju nechali a leteli na druhy ciel ... Pri takychto ludoch mi pukaju hanky a leti para z usi ...
ziadnu Priatelku som nepodviedol ... cize neviem ... ale jak krupica hovori Ludia si nadalej budu o tebe povravat ze si kur.vnik
Jak v jednom texte
Ľudia zabudnú,čo si povedal, ľudia
zabudnú, čo si urobil, ale nikdy
nezabudnú, ako sa pri tebe cítili...
Josh19
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Josh19 »

Chcel sa zmenit len to nie je take jednoduche ako si vsetci myslite,Vincko ty vies aky som bol k Zuzane,ako mi chybala ked sme neboli spolu aj na Sylvestra a povedz,ze nie a aco mi spravila ona ? ale to je nepodstatné,viem ze aj ty aj Tomas ste mi dohovarali a hovorili ze sa mi to vsetko vrati a najviac ma štve to,že zase raz ste mali pravdu....
5-ula
Light Star
Light Star

tak sa zmen stale sa mozes..zacni brat zivot trosku vaznejsie zacni si zeny viac vazit..zacni sa spravat dospelo ,.,,vsetko sa da..ver tomu...treba chciet
Napísať odpoveď