no vybavou neni zly ale uz len znacka acer je sama o sebe taka divna, o tom preco je to tak najdes v mnohych temach pocitace od takychto predajcov by som moc nekupoval, povacsine su nie moc vykonne, maju blbo vyriesenu zaruku(vseobecne) atd
masterdead napísal:no vybavou neni zly ale uz len znacka acer je sama o sebe taka divna, o tom preco je to tak najdes v mnohych temach pocitace od takychto predajcov by som moc nekupoval, povacsine su nie moc vykonne, maju blbo vyriesenu zaruku(vseobecne) atd
oco ma notebook acer a je super este ja som na nom ziaden problem nenasiel a mal dalsi hp a mu blbol
IMI napísal:oco ma notebook acer a je super este ja som na nom ziaden problem nenasiel a mal dalsi hp a mu blbol
ale jeden z mnohych ked vidim kolko notasov chodi na reklamaciu a povacsine az 80% zo znacky ACER tak si hadam vies utvorit obraz ked si do firmy kde som praxoval kupili acera za vyse 50 000, do pol roka sa pokazil a mali tam hp za priblizne 35 000 a to zvladalo ine podmienky a nebolo na nom zdanie chyby