Second Hand

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

okonenipica napísal:takze si nosil alebo nenosil ? ten prispevok mas niako zamotany :roll: a aky je v tom rozdiel s secondhandom ? :D :wink:
Rozdiel je ten, že ak oblečenie nosil môj BRAT. Človek s ktorým vyrastám s rovnakou krvou, poznám ho, bijem sa s ním, jem s ním, rozprávam sa s ním a ktorého mám rád. A hlavne, poznám jeho hygienické návyky, a ak aj niečo, tak to mamka pekne vyperie. Zatiaľ čo v oblečení zo SH mohol chodiť ktokoľvek. Zosrať sa v tom, sopliť do toho, prdieť do toho, pošťať sa do toho, potiť sa do toho.
Jednoducho je to oblečenie morálne zastarané a opotrebované.
Okonenipica, už rozumieš?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

No to je uz skor do temy "Pohnutky Adriana Monka"... To iste citujem "opliť do toho, prdieť do toho, pošťať sa do toho, potiť sa do toho." mohol robit aj ten brat...
Mal som kopec veci zo sekacu, kym som mal este normalne velkosti a vobec mi to nevadilo. Pracka rulezZzZ.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kukiak napísal:No to je uz skor do temy "Pohnutky Adriana Monka"... To iste citujem "opliť do toho, prdieť do toho, pošťať sa do toho, potiť sa do toho." mohol robit aj ten brat...
Mal som kopec veci zo sekacu, kym som mal este normalne velkosti a vobec mi to nevadilo. Pracka rulezZzZ.
Ale je dosť veľký rozdiel ak do toho prdí, grgá, serie, ští, honí, potí môj brat ako keď tieto potreby do toho oblečenia vykonáva iný človek.
Ako som povedal, takéto oblečenie považujem za morálne znehodnotené.
Tak sa ťa opýtam inak. Predsav si, práve som sa posral. Mal som kvalitnú sračku. Ale takú vieš, čo zažiješ len pár krát za život.
No a ja tepláky, tie osraté, dám do práčky, zbežne vyperiem a dám ti ich...Na, nos ich. Ale posral som sa do nich, no mama vyprala. Nevadí nie?
Myslím, že by si sa v nich cítil skvele.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

eritrocit napísal:Ale je dosť veľký rozdiel ak do toho prdí, grgá, serie, ští, honí, potí môj brat ako keď tieto potreby do toho oblečenia vykonáva iný človek.
Tak sa ťa opýtam inak. Predsav si, práve som sa posral. Mal som kvalitnú sračku. Ale takú vieš, čo zažiješ len pár krát za život.
No a ja tepláky, tie osraté, dám do práčky, zbežne vyperiem a dám ti ich...Na, nos ich. Ale posral som sa do nich, no mama vyprala. Nevadí nie?
myslim ze keby si to nevedel tak by ti to bolo jedno 8) lebo keby ti povedzme mama doniesla pekne nove ciste oblecenie tak by si si mozno ani nevsimol ze je zo sh a bez problemov ho nosil... to su cisto moralne bariery :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

A tie morálne bariéry mi bránia kúpiť niečo do čoho niekto iný prd...... atď atď.
Už si rozumieme, že hej :D
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

no tak nemal som este moznost nieco odtial kupit aj ked by mi to bolo neprijemne nieco co uz niekdo mal a do vie do, kdo vie ci to nahodou este nebudem potrebovat zatial je mi fajn.
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

eritrocit napísal:Ale je dosť veľký rozdiel ak do toho prdí, grgá, serie, ští, honí, potí môj brat ako keď tieto potreby do toho oblečenia vykonáva iný človek.
no neviem mne by sa to hnusilo aj od mojho brata...ja som s tadial nekupoval ale co viem su to veci vacsinou zo zahranicia a kvalitne.
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Bol by som ochotný nosiť niečo po niekom, koho poznám, trebárs z rodiny alebo tak...ale second hand...to radšej nie... :D
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

nic pre mna, obnosene veci nie su moja parketa :?
Stanquo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stanquo »

V second hande je kazda jedna vec original ,ci uz tricko alebo nohavice , kupis si nieco zo SH a zarucene to neuvidis na niekom inom v meste alebo v skole :P , inak je mi trapne ked si kupim nieco z normalneho ochodu a na druhy den vidim ze niekto ma take iste tricko ako ja :lol:
Prílohy
Tricko zo sekaca
Tricko zo sekaca
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Heh staci si v SH ovonat to oblecenie.. vsedko voni rovnako.. lebo vsedko preslo chemickym cistenim... a dost vela veci je tam ktore nikdy neboli pouzite! Ale boli iba vyradene z predaja a velkoskladov. A ked si odtial daco kupis pochybujem ze budes rozmyslat o tom ze to nosil niekto pred Tebou...
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

No ja do "Sekáča" ani nechodím vôbec...len keď treba nejaké veci do práce alebo na chatu niečo obliesť... To len môj šibnutý kámoš tam minule dal triko a asi aj nohavice :lol:
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

Nikdy som do takeho obchodu nevkrocil a nikdy si odtial nic nooblecem ani nekupim tak ze asi tak
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

co ja viem sa mi to zda dost nechutne nosit neco po druhom ale kebyze som bezdak to to primen s radostou :D
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

osobne by som nenakupoval zo sekaca, ale ked mi niekto donesie tricko a paci sa mi (moze byt zo sekaca), tak si ho na seba dam. je to len "moralny problem" :D

ale co oko nevidi, to srdce neboli ;)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

no ked si kupis aj triko v obchode vies kto si ho predtym skusal? :wink:
kolko ludi si ho skusalo a nechalo v nom svoju dna minimalne z troch pramenov?

v sekaci je to mozno este hygienickejsie kedze tie veci pred tym ako ich daju na pulty "osetria" chemicky
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

SRneC napísal:...
ale je rozdiel ci ho nosi spoteny tyzden vkuse, alebo ho vyskusa na 60 sekund :wink: a aj ked si kupim nove tricko, tak ho pred nosenim operiem a tiez sa snazim vybrat tricko ktore je zavesene vzadu, kde je mensia pravdepodobnost, ze ho niekto skusal ;-)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

mal som raz koselu, kupil som ju, lebo bola vo vyklade a mala este originalnu visacku. a okrem toho vyzerala uplne perfektne :)
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

idem zo skoly zastavy ma jedna romka a opita sa:nevies de je tu sekn hend???...........ukazal som dole a povedal:tam je jeden
a ona:ten je moc predrazeny...... :roll:
no a kveci......ja osm v zivote nekupil nic v bazare ani v sekaci......OH NO!.........mne by to vadilo.....ale to som asi ja moc fajnovy.......ale tak ked mame peniaze na oblecenie kvalitne z obchodov tak preco nie.....RESERVED and NEW YORKER FOREVER :lol:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

neviem ale second hand s oblecenim som uz dlho nevidel...inak kupujem od ruky vacsinou pouzite technicke veci do kompu, telefony a taketo veci...oblecenie ani zo sekaca nemusim kupovat, blsaky su lacne takze tak...
Napísať odpoveď