Kde je dpč probléém??
balanie na diskoteke
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
k téme, vždy začínam: No čo ako, bavíš sa? Príp. ako sa ti páči(l) **** (meno DJa), Teba som tu nevidel ešte, ako dlho chodíš na **** (názov párty), alebo: Ty si tu prišla s tým a tým že? no jasné! To je môj (spolužiak, kamarát z Vietnamu, syn, toe jedno
). Potom: No jasné, veď vlastne ani neviem ako sa voláš..... A čo si dáš na pitie? (názov dákeho drinku). keď nie, tak Ani kofču ani minerálku si nedáš? No a potom už klasika, kam chodíš do školy, kde bývaš (dôležité nech viete kam hu odprevadiť treba
). Axa chcete viac porozpráveť, tak: Poďme von, tu nič nepočuť, poďme sa prejsť, tí odvážnejší (ak vidia že dievča je veľmi komunikatívna) tak môžme ísť ku mne, tam je ticho....
Kde je dpč probléém??

Kde je dpč probléém??
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
jin
VIP
Záleží aj od toho aké má tá baba potom kritériá. Pokiaľ je pre ňu negatívnym kritériom to, že sa niekto nedokáže jednoducho k dačomu odhodlať a súdi ho iba na základe toho, tak potom to je dosť povrchné. Aj keby potom za ňou rovno došiel nape. k tomu baru, tak ten prvý dojem v nej zostanedbco napísal:Podla mna bud hlavne sebavedomi ziadna baba nechce takeho je*ka ktory sedi ticho za stolom. A ked budes videt ze je za barom tak pridi za nou a opytaj sa co pije a zaplat jej to.
-
---Aaron---
Light Star
dofrasa šraci...toto je akoze dost blbe...ja vam len radim sa prv spytat ci ma chlapca...lebo zle mozte skoncit...
..ale teraz bez srandy...pisete tu ze si chcete uzit...holka s vami nemusi davat rec a za nou poleziete...lebo si myslite ze cela diska su volne čaje....ale napriklad ja just s čajou.... 
ked som videl ze dajaky pako siel s mobilom ku frajerke aby napisala svoje cislo...hoc mu povedala ze nema zaujem atd.... kusok to cloveku aj tak vadi
ked som videl ze dajaky pako siel s mobilom ku frajerke aby napisala svoje cislo...hoc mu povedala ze nema zaujem atd.... kusok to cloveku aj tak vadi
Re: balanie na diskoteke
Viem viem kamo, s tym som mal problem aj ja. Jednoducho som sa bal toho, ze ked sa prihovorim, tak si bude mysliet ze niesom jej typ, proste ze som pre nu skaredy a budem vyzerat ako debil. Ale nikdy niesi tak skaredy, aby si nezaujal babu na diskoteke. Kamarat kasle na to ci ho odfajci alebo nie. Proste ide za jednou, zacne s nou tancovat takym sposobom ze ju chyti odzadu a tancuje s nou. Povie mu ze je tam s chalanom, nevaha a ide skusit dalsiu. Proste za pokus nic nedas a mozno aj motika vystreli a poriadne si zatrtkas v tu noc. Sorry za vyraz, ale jednoducho na diskoateky si baby nechodia hladat chalanov, ale chcu si uzit. POZOR, kazda baba si predstavuje nieco ine pod pojmom uzit si. Vacsinou to zalezi od veku. Cim mladsia, tym mensia pravdepodobnost ze by si mohol omocit pipik.Peter9510 napísal:Poradte mi ako mám zbaliť baby na diskotékach ? , chodím na diskotéky rád ale neviem sa prihovoriť, pozrel som aj iné témy ale nič konkrétne som nezistil
Re: balanie na diskoteke
Pekne si ma opisalVincko napísal:Viem viem kamo, s tym som mal problem aj ja. Jednoducho som sa bal toho, ze ked sa prihovorim, tak si bude mysliet ze niesom jej typ, proste ze som pre nu skaredy a budem vyzerat ako debil. Ale nikdy niesi tak skaredy, aby si nezaujal babu na diskoteke. Kamarat kasle na to ci ho odfajci alebo nie. Proste ide za jednou, zacne s nou tancovat takym sposobom ze ju chyti odzadu a tancuje s nou. Povie mu ze je tam s chalanom, nevaha a ide skusit dalsiu. Proste za pokus nic nedas a mozno aj motika vystreli a poriadne si zatrtkas v tu noc. Sorry za vyraz, ale jednoducho na diskoateky si baby nechodia hladat chalanov, ale chcu si uzit. POZOR, kazda baba si predstavuje nieco ine pod pojmom uzit si. Vacsinou to zalezi od veku. Cim mladsia, tym mensia pravdepodobnost ze by si mohol omocit pipik.Ak hladas babu na chodenie, tak nehladaj na diskotekach. Samozrejme moze niekto napisat ze chodi s babou uz neviem ako dlho a zoznamil sa s nou na diskoteke, tu plati stare zname:"vynimka potvrdzuje pravidlo".