Poznate tuto kapelu?
Pocuvate ich hudbu?
Co na nich hovorite?
Pred par dnami som si len tak vypocul pesnicku od nich - Lords of the Boards a Open your eyes. Strasne sa mi to zapcilo a zohnal som si par albumov. Ma to nejak chytilo. Celkom dobra hudba.
open your eyes tak to je evergreen ktory tu s nami bude uz navzdy.
myslim ze dobra hudba,dobre napady.miestami mi prilis pripominaju RATM.neviem kto bol skor tak neviem ci je to chybacka alebo nie
Tak tak dobrí sú Stiahol som jednu výberovku a nakoľko som predtým počul iba Open your eyes, tak ma výrazný ženský vokál vo väčšine ďalších skladieb prekvapil...príjemne
Tak moc dobra kapela, ked som bol mladsi 11-12 tak som ich dost pocuval, ma k nim dostal bracho. Sice uz som od nich nic nepocul par rokov ale pomohli mi v hudobnom raste .
sice ich velmi nepocuvam ale ked sa mi neco dostane tak som vacsinou prijemne prekvapeny ako napriklad ten Lord of the boards to je tak vymakana pesnicka co sa proste cloveku zapise do pamati a este je mi na nich sympaticke ze nie su kapela ktora vyda jednu dobru pesnicku a finito ale uz sa na vrchole drzia celkom dlho a stale im to slape respect
Vesper napísal:sice ich velmi nepocuvam ale ked sa mi neco dostane tak som vacsinou prijemne prekvapeny ako napriklad ten Lord of the boards to je tak vymakana pesnicka co sa proste cloveku zapise do pamati a este je mi na nich sympaticke ze nie su kapela ktora vyda jednu dobru pesnicku a finito ale uz sa na vrchole drzia celkom dlho a stale im to slape respect
uff boli roky ked som ich pocuval ale posledne albumy boli pomerne nevyrazne...podla mna ich slava uz pominula teda viac menej. Naj skladby asi Lords Of The Boards, Open Your Eyes a Rain - teda vsetko z albumu Proud Like A God - IMHO asi najlepsi vobec co vydali...
Skvela kapela... Big in Japan, Too close to leave, Rain, Livin' in a lie, Open your eyes, Stay... skvele songy, kedysi som ich velmi pocuvala. Najviac ma zaujal song s Apocalypticou - Path vol.2
super skupina skoda ze uz skoncili
este jak maly sopliak som pocuval hity ako open your eyes a lords of the boards
minule som ich nahodou objavil na nejakom prachom zavalanom cd. tak som popocuval