Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Potreboval by som nejake finty, ako posilnit prsty...su totiz pre mna brzdou pri MT, citim, ze telo by slo dalej, ale prsty neudrzia vahu v rukach. Nerad by som pristupoval k trhackam, lebo MT je pre mna primarnym a vlastne jedinym cvikom na predlaktie...Ale nenapada ma, ako napredovat. MT idem 2x do tyzdna, raz 4-6 serii po 1-3 op. a raz 6 serii po 8 op s mensou vahou
skus toto- http://www.zeas.sk/katalog_produktu/fit ... tm?lang=enTen gumeny kruh je super,clovek moze sediet za compom a makat
.Co je to za cvik/MT
?-mrtvy tah asi nie 
No ja si myslim ze prsty sa bohuzial nedaju nejak posilnit, ono je to asi ten isty problem ako tenke zapestie, je to proste geneticky dane. A preco nepouzivas na predlaktie ohybanie zapestia s cinkou http://www.muscle-fitness.sk/index.phtm ... nink&id=31.Holubar napísal:Potreboval by som nejake finty, ako posilnit prsty...su totiz pre mna brzdou pri MT, citim, ze telo by slo dalej, ale prsty neudrzia vahu v rukach. Nerad by som pristupoval k trhackam, lebo MT je pre mna primarnym a vlastne jedinym cvikom na predlaktie...Ale nenapada ma, ako napredovat. MT idem 2x do tyzdna, raz 4-6 serii po 1-3 op. a raz 6 serii po 8 op s mensou vahou
-
Holubar
Darca
Sila uchopu ma byt geneticky dana???Tak to sa mi asi v priebehu posledneho roka vyrazne zmenila genetika
Pred vianocami som spravil s danou vahou 4 serie po 3 op, teraz dam s tou istou vahou jedno, max dve a pada mi z ruk. Stve ma to, lebo trhacky nechcem.
A bojim sa, ze gumeny kruzok mi k tomu asi nepomoze
Pred vianocami som spravil s danou vahou 4 serie po 3 op, teraz dam s tou istou vahou jedno, max dve a pada mi z ruk. Stve ma to, lebo trhacky nechcem.
A bojim sa, ze gumeny kruzok mi k tomu asi nepomoze
-
Cenayus
Medium Professional
hmm raz som videl na jednej zachranarskej chate na jej stene horolezecku stenu urobneu a potom vadla nej je garaz do zeme a nad tou garazou bola taka doska pribita a v nej vyvrtane siroke diery na prsty amali rozne rozostavenie a potom mi az kamos povedal ze tam sa chytia prstami a dvihaju a visia tam aby mali v nich silu....napr ako bolo mozne ze kamos sa udrzal na zarubny zhora kusok vycievalo a ja nie? no preto ze on sa tak vesal stale a este k tomu liezol ..takze skus nieco poriesit:-)))
urcite sa da zvysit sila uchopu....aj v prstoch...
mne napr vzdy dole hlavou s jednoruckami ked robim ma bolia prsty a pocit taky ako keby mi strpli ale pustit nepustili zatial:-)
urcite sa da zvysit sila uchopu....aj v prstoch...
mne napr vzdy dole hlavou s jednoruckami ked robim ma bolia prsty a pocit taky ako keby mi strpli ale pustit nepustili zatial:-)
No tu sme si asi moc nerozumeli, lebo ja som myslel ze nejde zvacsit prsty ako take ale sila uchopu sa da zvacsit. Na to je asi naozaj najlepsia da guma ci kruzok gumeny. Ale by ma zaujimalo ci cvicis to ohybanie zapestia, lebo sila uchopu je vlastne sila predlaktia tak tam by som hladal problem, mal by si viac zatazovat predlaktie.Sila uchopu ma byt geneticky dana???
odporuc mi nejake cviky na prstydudo02 napísal:MT ako primarny cvik predllaktia...
.Kludne pouzivaj pri MT trhacky ak ta obmedzuje sila stisku.A zacni cvicit prsty a aj predlaktie.Moj nazor sa stotoznuje s tym co odporucal Kali 520,ohybanie zapästia-podhmat,alebo nadhmat ci uz velkou,alebo jednoruckami.Este je dobry aj kladivovy zdvih...
viem ze si to pisal uz davno...ale nenasiel si nahodou ten clanok?Mrost napísal:Pamatam sa v jednom starsom M&F vysiel clanok - Ohromna legrace sa to tusim volalo a bol to tiez treningovy plan nejakeho bulharskeho trenera na markantne zvysenie sily a vybusnosti...malo to trvat 3 mesiace - zvladol som jeden(ak to najdem mozem to sem hodit - je to fakt sila)
-
Holubar
Darca
Jeden citat z forum.ronnie.cz:dudo02 napísal:MT ako primarny cvik predllaktia...
.Kludne pouzivaj pri MT trhacky ak ta obmedzuje sila stisku.A zacni cvicit prsty a aj predlaktie.Moj nazor sa stotoznuje s tym co odporucal Kali 520,ohybanie zapästia-podhmat,alebo nadhmat ci uz velkou,alebo jednoruckami.Este je dobry aj kladivovy zdvih...
Skusenost mi potvrdila, ze predlaktia, rovnako ako lytka su znacne ovplyvnene genetikou a ze (u mna) na nich platia hlavne tazke vahy. Preto nestracam cas so zbytocnymi cvikmi a venujem sa zakladuFreimen napísal:vysvětlíte jednou těm nováčkům, že z klopení jednoruček a činek a provazu si akorát tak uženeš zánět šlachových pouzder v předloktí a že předloktí roste po držení těžkých vah - třeba když cvičíš trapézy s velkými jednoručkami nebo MT s těžkou váhou či těžké bicepsové zdvihy...
Nikdy jsem předloktí neklopil a mám ho větší než borec, co závodí v aremwrestlingu a klopí 50tku...
Je to v kazdom pripade na tebe...Sam vies co ti"robi najlepsie".Holubar napísal:Skusenost mi potvrdila, ze predlaktia, rovnako ako lytka su znacne ovplyvnene genetikou a ze (u mna) na nich platia hlavne tazke vahy. Preto nestracam cas so zbytocnymi cvikmi a venujem sa zakladu
Ak cvicim cvik,tak sa plne sustredim na konkretny sval.Takze typek co pise,ze naj.na predlaktie je napr. Biceps a tazka vaha ..vysvětlíte jednou těm nováčkům, že z klopení jednoruček a činek a provazu si akorát tak uženeš zánět šlachových pouzder v předloktí a že předloktí roste po držení těžkých vah - třeba když cvičíš trapézy s velkými jednoručkami nebo MT s těžkou váhou či těžké bicepsové zdvihy...
Nikdy jsem předloktí neklopil a mám ho větší než borec, co závodí v aremwrestlingu a klopí 50tku...