Chyba v SE w810

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Wasi
Amateur
Amateur

Chyba v SE w810

Príspevok od používateľa Wasi »

Kto ma w810 vyskušajte please jednu vec.Je to asi chyba softu od orange. Pri ZLÝCH svetelných podmienkach po zosvetlení fotky nad 1,3 na nastaveni plnej kvality a plnych rozmerov fotky, toto všetko bez prisvietenia.Po odfotení vyhadzuje mobil do menu bez uloženia obrázku.Bol som to reklamovať u orange kus za kus ale robila to aj fungel nová.Skúste pozrieť kto mate w810 či je to len chybná seria alebo sú všetky poruchové
Chaoss
Novice
Novice

nechapem

Príspevok od používateľa Chaoss »

ja mam w810i a nejak som nepochopil co to mam vlastne vyskusat?? tak ak by si mohol tak to skus lepsie popisat :?
pecooo
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Chyba v SE w810

Príspevok od používateľa pecooo »

Wasi napísal:Kto ma w810 vyskušajte please jednu vec.Je to asi chyba softu od orange. Pri ZLÝCH svetelných podmienkach po zosvetlení fotky nad 1,3 na nastaveni plnej kvality a plnych rozmerov fotky, toto všetko bez prisvietenia.Po odfotení vyhadzuje mobil do menu bez uloženia obrázku.Bol som to reklamovať u orange kus za kus ale robila to aj fungel nová.Skúste pozrieť kto mate w810 či je to len chybná seria alebo sú všetky poruchové
moj neroby nic take ako tvoj. moj odfoti, normalne ulozi a hotovo!
qwerty-xyz

Re: Chyba v SE w810

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Wasi napísal:Kto ma w810 vyskušajte please jednu vec.Je to asi chyba softu od orange. Pri ZLÝCH svetelných podmienkach po zosvetlení fotky nad 1,3 na nastaveni plnej kvality a plnych rozmerov fotky, toto všetko bez prisvietenia.Po odfotení vyhadzuje mobil do menu bez uloženia obrázku.Bol som to reklamovať u orange kus za kus ale robila to aj fungel nová.Skúste pozrieť kto mate w810 či je to len chybná seria alebo sú všetky poruchové
ee,robi to asi iba tebe,skusal som to na kamaratovom a nerobilo mu to,jednoducho fotku ulozilo a bolo. Tak naklusaj do orange a poriadne ich zdrb. :twisted:
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MarkAurel »

ani ja to nemam blbe, prehraj si FW,pripadne decustomizuj fw,tiez som spokojnejsi bez tych blbosti co som tam mal

alebo prehraj len driver fotaku
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Je to pravdepodobne softom touto chybou trpeli strasie fw. Tie dokonca robili to, ze vypli uplne telefon /ked sa fotili velke kontrasty trava vs. nebo/. Prave pre to su uzasne customizacie.

Ja s tym nemam problem mam najnovsi fw :)
Napísať odpoveď