Chyba v SE w810
Chyba v SE w810
Kto ma w810 vyskušajte please jednu vec.Je to asi chyba softu od orange. Pri ZLÝCH svetelných podmienkach po zosvetlení fotky nad 1,3 na nastaveni plnej kvality a plnych rozmerov fotky, toto všetko bez prisvietenia.Po odfotení vyhadzuje mobil do menu bez uloženia obrázku.Bol som to reklamovať u orange kus za kus ale robila to aj fungel nová.Skúste pozrieť kto mate w810 či je to len chybná seria alebo sú všetky poruchové
Re: Chyba v SE w810
moj neroby nic take ako tvoj. moj odfoti, normalne ulozi a hotovo!Wasi napísal:Kto ma w810 vyskušajte please jednu vec.Je to asi chyba softu od orange. Pri ZLÝCH svetelných podmienkach po zosvetlení fotky nad 1,3 na nastaveni plnej kvality a plnych rozmerov fotky, toto všetko bez prisvietenia.Po odfotení vyhadzuje mobil do menu bez uloženia obrázku.Bol som to reklamovať u orange kus za kus ale robila to aj fungel nová.Skúste pozrieť kto mate w810 či je to len chybná seria alebo sú všetky poruchové
-
qwerty-xyz
Re: Chyba v SE w810
ee,robi to asi iba tebe,skusal som to na kamaratovom a nerobilo mu to,jednoducho fotku ulozilo a bolo. Tak naklusaj do orange a poriadne ich zdrb.Wasi napísal:Kto ma w810 vyskušajte please jednu vec.Je to asi chyba softu od orange. Pri ZLÝCH svetelných podmienkach po zosvetlení fotky nad 1,3 na nastaveni plnej kvality a plnych rozmerov fotky, toto všetko bez prisvietenia.Po odfotení vyhadzuje mobil do menu bez uloženia obrázku.Bol som to reklamovať u orange kus za kus ale robila to aj fungel nová.Skúste pozrieť kto mate w810 či je to len chybná seria alebo sú všetky poruchové
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa: