Dan Brown

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

pacia sa vam knihy od Dana Browna?

áno
40
71%
nie
4
7%
nečítal som, ale počul som, že to je vpoho
6
11%
nečítal som, ale počul som, že to je blbosť
3
5%
nemam paru kto je Dan Brown, v zivote som o nom nepocul
3
5%

Celkom hlasov: 56

susenejablko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

pinacolada napísal:spravil si biznis na zaklade navazania sa do cirkvi.privela "faktov"si vymyslel privela faktov prekrutil a strasne vela ludi mu to zerie.sikovny clovek.to sa musi uznat
ale ako spisovatel zly nie je.dokaze vytvorit,atmosferu,napetie.jeho knihy sa daju citat
presne to som mal na mysli ja...ze ja prekrutene fakty vie podat tak, ze nevedomy clovek (napr. taky ja) tomu lahko uveri ale po precitani knihy Da Vinciho Kod-pravda alebo fikcia som niektore veci vypustil z hlavy...
k+ :D
JoDo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JoDo »

Čítal som Digitálnu pevnosť aj Da Vinciho kód a musím uznať, ako sa tu už písalo, tie knihy sú dosť podobné, písané rovnakým štýlom. Od Da vinciho kódu som očakával niečo viac... ale tie ´´blbfakty´´ podáva dosť dobre, niekedy som tomu aj začal veriť :)
Dá sa čítať, ale nezaraďujem ho medzi najlepších autorov...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

ades napísal:...
tak beriem, tazko sa bojuje proti vacsine, mlady clovek ked uz sa odhodla nieco citat bohuzial su to prave kvoli tej vacsine a mediam tieto braky typu harry potter alebo brown
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

enter00 napísal:tak beriem, tazko sa bojuje proti vacsine, mlady clovek ked uz sa odhodla nieco citat bohuzial su to prave kvoli tej vacsine a mediam tieto braky typu harry potter alebo brown
ale mozme byt radi, ze nieco cita :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

IMNSHO tu uz takato tema je...ale predsa: Anjeli a Kod sa este daju,ale zvysok je na moj vkus az velmi sci-fi, nemozem si pomoct... ale inak zaujimave a rychle citanie. paci sa mi Danov styl-ja som si vsetky knizky nosil do skoly, lebo som proste musel vediet co bude dalej... trosku mozno zamrzi rozlozenie kapitol, niekedy co strana to kapitola, ale inak celkom fajn.
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:IMNSHO tu uz takato tema je...ale predsa: Anjeli a Kod sa este daju,ale zvysok je na moj vkus az velmi sci-fi, nemozem si pomoct... ale inak zaujimave a rychle citanie. paci sa mi Danov styl-ja som si vsetky knizky nosil do skoly, lebo som proste musel vediet co bude dalej... trosku mozno zamrzi rozlozenie kapitol, niekedy co strana to kapitola, ale inak celkom fajn.
sci-fi?? ...hm...mozno Digitalna pevnost (ajked aj to je heh realne aj teraz...) ale zeby bol Bod klamu sci-fi?? nezda sa mi nejako... lebo neni tam nic (myslim technologie) neboli "z buducnosti"... (myslim...)
JoDo napísal: tie knihy sú dosť podobné, písané rovnakým štýlom.
mozno Brown sa chcel zapisat do dejin literatury (myslim ze sa o nom bude o 100 rokov ucit :) ) a chcel, aby sa o tom style hovorilo ako o brownovom style... :) (cize ze ked niekto napise knihu, kde na zaciatku niekoho zabiju a potom sa od neho vsetko vyvyja dalej tak napisal knihu typickym Brownovskym stylom...) si chcel zabezpecit aby si ho pamatali :roll:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Čítal som všetky a najviac ma zaujala - Anjei a Démoni - no ostatné sa mi zdali už slabšie. Aj čo sa týka napätia, tak aj deja. Pravda je, že ma prinútili rozmýšlať, no že by som na niečo prišiel :P sa veru nedá povedať.
No Brown píše pútavo a nevedel som sa od tých kníh odtrhnúť.
Dobré na zabitie nudy a na chvíľkové zamyslenie - sa. Určite si z tých kníh každý niečo zoberie...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

susenejablko: v Bode som nemyslel technogie, tie mozu byt, skor a tu brutalnu konspiraciu...
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ludiaa...som rozmyslal (aj ja musim raz za cas...) o tom, ze ten taky film co bol nedavno v telke co na zacatku zabili Stalina a medzi tym patrali po jeho synovi a na koneci ho zabili...taak ze ten film je robeny totaaaaalne tym istym systemom ako Brown pisal knihy (alebo on pisal knihy tym istym systemom ako bol ten film natoceny...) ale uuuuuplne toto iste...ako ste pisali, ze boli len vymenene postavy a ina zapletka ale ten isty princip...videli ste/citali nieco na taaky isty system??
Nancy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Nancy »

najlepsia od neho su Anjeli a demoni, ostatne uz boli podla mna slabsie. prekvapuje ma ta jeho sochopnost, urobit stale sokujuci zaver ktory nikto necaka...
mamen
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mamen »

su to zaujimave knihy vsetky styri, najviac sa mi pacil od klamu, ale podla mna dany nie je az taky zazrak, knizky sa mu predavaju v milionoch lebo ludom pridu kontroverzne
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

cital som da vinciho kod...cakal som super knihu a bol to iba triler plny neuveritelnych konspiracii.. da sa to citat..ale knihu by som si nekupil...
Napísať odpoveď