Total video Converter

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
solid
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Total video Converter

Príspevok od používateľa solid »

Kto mi vie poradit ako mam nastavit Kto mi vie poradit ako mam nastavit Total video Converter .

Potrebujem s convertovat video MPEG- 4 do Avi alebo VCD.
Skusal som to do avi ale z videa ktore malo 700 Mb mi urobilo 146 Mb cim samozrejme kvalita videa bola v prdeli.
Potom som to skusal do VCD ale tam zase to video rozdelilo na dva subory ktory 1. mal 650 Mb a 2. 160 Mb.
Neviete mi niekto poradit ako to nastavit aby video AVI alebo VCD malo okolo 700 Mb a aby to bol jeden subor.
Vopred vsetkym dakujem za radu.

PS:Neviete o neakej cestine alebo slovencine popripade neaky navod na Total video Converter ??

Potrebujem s convertovat video MPEG- 4 do Avi alebo VCD.
Skusal som to do avi ale z videa ktore malo 700 Mb mi urobilo 146 Mb cim samozrejme kvalita videa bola v prdeli.
Potom som to skusal do VCD ale tam zase to video rozdelilo na dva subory ktory 1. mal 650 Mb a 2. 160 Mb.
Neviete mi niekto poradit ako to nastavit aby video AVI alebo VCD malo okolo 700 Mb a aby to bol jeden subor.
Vopred vsetkym dakujem za radu.

PS:Neviete o neakej cestine alebo slovencine popripade neaky navod na Total video Converter ??
pavuk96
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pavuk96 »

Tiez by som chcel poradit co sa tyka toho programu.Chcem z avi vytvorit dvd..nevie niekto ako sa s tym zaobchadza :?:
Napísať odpoveď