Pen spinning - venuje sa tu tomu niekto?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Thek_SVK
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Pen spinning - venuje sa tu tomu niekto?

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Chcel by som upozornit na pen spinning,vsimol som si ze ziadne cz,sk stranky sa mu nevenuju co je mi dost luto kedze som sa zacal nejake tie triky prednedavnom ucit :) a zaroven sa chcem opytat ci tu nejaky spinner je :) .
Taka ukazka :P
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

:shock: :shock: :shock: Normalne cool to je ale s mojou motorikou a roztrasenymi ruckami sa tomu venovat nemozem : :D
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Ty tipci su machri, celkom by som to chcell vediet, aspon by som sa na hodinach nenudil :)
Thek_SVK
Professional
Professional

Moje video

Hej, musim uznat ze na nudnych hodinach v skolach je to uplne super, robime to aj spolu s kamosom takze si mozme navzajom vymienat skusenosti a tak... :)
Ja som to zacal robit pred priblizne 2 mesiacmi dozadu....moje posledne video...je tam zopar trikov co viem :)

A nedajte sa odradit, ked som prvy raz videl podobne video japonske tak som si vravel ze to nemam sancu ale potom som si zistil ako sa volaju nejake zakladne triky a tak...tak to dopadlo... :)
P3Bo napísal::shock: :shock: :shock: Normalne cool to je ale s mojou motorikou a roztrasenymi ruckami sa tomu venovat nemozem : :D
Neveril by si ako sa mne trasu ruky... :D
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

:shock: Tak to teda hej. Toto vediet... hmmm...
Explo!D napísal: aspon by som sa na hodinach nenudil :)
:lol: jj spoluziaci a profesori by len cumeli :shock:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Moje video

Príspevok od používateľa pinacolada »

Theking napísal:Hej, musim uznat ze na nudnych hodinach v skolach je to uplne super, robime to aj spolu s kamosom takze si mozme navzajom vymienat skusenosti a tak... :)
Ja som to zacal robit pred priblizne 2 mesiacmi dozadu....moje posledne video...je tam zopar trikov co viem :)

A nedajte sa odradit, ked som prvy raz videl podobne video japonske tak som si vravel ze to nemam sancu ale potom som si zistil ako sa volaju nejake zakladne triky a tak...tak to dopadlo... :)

Neveril by si ako sa mne trasu ruky... :D
loool jaka haluzka.a ty sa mi zdas dobry.karma ti patri :) asi zacnem daco skusat nech neni nuda v skole :D
mam otazku:ake pero pouzivas?
Thek_SVK
Professional
Professional

Re: Moje video

pinacolada napísal:loool jaka haluzka.a ty sa mi zdas dobry.karma ti patri :) asi zacnem daco skusat nech neni nuda v skole :D
mam otazku:ake pero pouzivas?
No ono sa to v pen spinnigu používajú modované, upravované perá...skladajú sa z viacerých častí rôznych pier tak aby boli dostatočne dlhé ťažké a vybalancované. Čo sa týka dĺžky pera tak 16 - 18 cm a váha by mala byť určite väčšia ako u normálnych pier. COG by sa mal nachádzať v COP. cog - center of gravity - ťažisko COP - center of pen.
Čo sa môjho pera týka tak ma 16.5 cm, dosť ťažké, absolútne symetrické. ťažisko je v strede pera kde je umiestnená guma aby sa mi pero nešmýkalo medzi prstami. Vo väčšine modovaných pier v strede guma nieje. Lepšie povedané okrem môjho som také ešte nevidel :D. Základ môjho pera tvori ceruzka, na ktorej su nasunuté dva kryty pier.
http://www.anatex.sk/reklamne_predmety.html - je druhe pero od vrchu,použité sú pochopiteľne dve, jeden vrchnák na jednu stranu ceruzky,pričom v strede je grip (guma) z toho pera. Na koncové časti som zalepil ďalšiu gumu ktorá ma funkciu pero trochu zaťažit, taktiež plní funkciu pre jeden trik - infinity ale o tom možno niekedy neskôr :) . Používam ho skoro 2 mesiace a som s ním veľmi spokojný.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

tak toto je super, páči sa mi to asi s tým začnem aj ja, najprv zbúcham nejaké origoš pero a potom natočím svoje umenie a Theking si naozaj dobrý, za dva mesiace, celkom slušné. Inak nebolia ťa z toho prsty, ruky atď???
Thek_SVK
Professional
Professional

pinco napísal:tak toto je super, páči sa mi to asi s tým začnem aj ja, najprv zbúcham nejaké origoš pero a potom natočím svoje umenie a Theking si naozaj dobrý, za dva mesiace, celkom slušné. Inak nebolia ťa z toho prsty, ruky atď???
Ani nie, zo začiatku ma boleli,keď som sa učil svoj prvý trik - sonic normal :) potom som zistil že čím uvoľnenejšie to robím, tým lepšie mi to ide...a zároveň prestali bolieť aj prsty :).
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Heh, tak ty si prvý človek ktorému som na tomto fóre dala K+ ... Je to fakt sranda, nech sa ti darí 8)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

a kde si sa to zacal ucit?od niekoho,ci len tak na nete?ale inak je to huste,toto vediet a mam postarane o zabavu v skole :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

sirmisoturbo napísal:a kde si sa to zacal ucit?od niekoho,ci len tak na nete?ale inak je to huste,toto vediet a mam postarane o zabavu v skole :)
Na www.pentrix.com máš nejaké triky vysvetlené tak aby to zvládol každý ! No ja idem vyvažovať pero a hned sa do toho pustím :)

TheKing: K+ :wink:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Digital napísal:Na www.pentrix.com máš nejaké triky vysvetlené tak aby to zvládol každý ! No ja idem vyvažovať pero a hned sa do toho pustím :)

TheKing: K+ :wink:
dik a kde konkretne su?myslis to videos?odomna ma theking takisto k+ :wink:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

sirmisoturbo napísal:dik a kde konkretne su?myslis to videos?odomna ma theking takisto k+ :wink:
Konkretne Tricks :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Fuh :shock:
To co ja robim na hoidinach s perom vyzerá v porovnaní s hentým ako úbohé pokusy. Ale pravda je, že sa s tým dá dobre odreagovať. Treba mať hlavne dobre vyvážené pero :wink:
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

No vidim to tak, ze idem na to. Ved majstra robi cvik :wink:
Thek_SVK
Professional
Professional

Heh, som rád že sú tu záujemcovia :) Ako prvý trik odporúčam Sonic normal 23 - 12 a ako ďalší thumbaround normal. Väčšina pen spinnerov tvrdí, že ako prvý by sa mal učiť thumbaround,no ja som iného názoru. Voĺba je na vás. Triky som sa učil (ešte stále aj učím) za pomoci youtube, sú tam rôzne tutoriali videa na jednotlivé triky. Ak som niečo nenašiel tam tak potom prichadza na rad google...pri vyhľadávaní nejakých ukážok ako sa naučit nejake triky odporučam ako kľučové slovo "tutorial" ...nazov triku.... alebo "tut" :) .
Mimochodom plánujem urobiť prvú slovenskú/českú sajtu ktorá sa pen spinngu bude venovať. Bude to síce len formou phpBB fóra no budem rád ak sa tam nejaký tý členovia nazbierajú. :)

Malý bonus:
http://www.psconclave.com/wiki/Main_Page
http://pentrix.com
http://www.pentrix.com/upsb2/

Sonic normal 23-12 tutorial:

Thumbaround normal T1 -T2 tutorial:

bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

jee to je sranda :P ale tak kebyze nieco take viem tak to by som sa mohol chlvalit pred spoluziakmyi... a zahanal by som tym nudu :)
Thek_SVK
Professional
Professional

bocian napísal:jee to je sranda :P ale tak kebyze nieco take viem tak to by som sa mohol chlvalit pred spoluziakmyi... a zahanal by som tym nudu :)
Nehovor "keby" a začni trénovať :D. Thumbaround ti bude trvať tak 2 dni. Sonic budeš vedieť spraviť veľmi rýchlo, no aby to ako tak nejak pekne vyzeralo tak 3 - 4 dni tréningu.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Theking: Díky za tut-y, práve som začal trénovať Thumbaround...Ide to celkom v pohodičke, iba treba byť trpezlivý :wink: k+
Napísať odpoveď