samozrejme ale aspon by sa ti "ludia" co sa stazuju ze alk je povoledy a gras nie nemali cim ohanatP3Bo napísal:![]()
Pozeras simpsonovcov ? vies jak tam dopadla prohibicia ???
:D:D
Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Nehovor,Hop dokym nepreskocis...To si teda necakal,co?seth82 napísal:Mno ked ja raz budem mat deti, tak sa budem starat o ne tak, ako sa o mna starali moji rodicia (pokial sa nestane nieco neocakavane - ale tymto zasa nikto nemoze naznacit, ze vsetci ktori na niecom slapu mali rodinne problemy) aby neskoncili s ihlou v ruke alebo s jointom v hube kazdu hodinu. Takze asi tak...a este raz zopakujem - kazdy ma nieco v hlave, aj ked ma 15. A to som myslel, ze ked sem napisem, ze to chcem vsetko zlegalizovat, tak to bude v pohode
To jo...No v kazdom pripade by to bolo do toho nezdraveho zivota nieco naviac...ale proste si myslim, ze ked uz mozeme fajcit, pit alkohol, zrat tak nezdrave veci az to dobre nieje, tak by malo byt mozne si v klude aj zahulit.
-
okonenipica
Zablokovaný
-
pinacolada
Guru wannabe
minule som sa o tom bavil s kamosom a dosli sme k tomu...
uvedomujete si vy hulici ze keby ju zlegalizovali tak by trava stratila chut toho zakazaneho ovocia?ze proste by ste si nemuseli hladat opustene fetacke fleky na odpalenie kotla?prave to ma na nej bavi.ze sa zasijeme s kamosmi niekde do vyklednu.cupime a podavame si flasku dokola,kazdy kasle postupne prichadza smiech a dobry pocit.a keby si si ju mohol zapalit kdekolvek uz by to nebolo zaujmave.a prave preto som ja osobne proti.
uvedomujete si vy hulici ze keby ju zlegalizovali tak by trava stratila chut toho zakazaneho ovocia?ze proste by ste si nemuseli hladat opustene fetacke fleky na odpalenie kotla?prave to ma na nej bavi.ze sa zasijeme s kamosmi niekde do vyklednu.cupime a podavame si flasku dokola,kazdy kasle postupne prichadza smiech a dobry pocit.a keby si si ju mohol zapalit kdekolvek uz by to nebolo zaujmave.a prave preto som ja osobne proti.
-
okonenipica
Zablokovaný
toto je taka kravina.. chlapce toto si napisal len aby si vedel zaujat ?dbco napísal:ja som proti legalizaci marise lebo je to podla mna droga aj ked iba lahka ale vacsina fetakov co to hulia postupne prejde aj na ine veci. A ta legalizacia aj tak neni az taka potrebna pretoze kto chce travu hulit tak ju bude hulit ci uz je to legalne alebo nie
1. ze niekto postupuje vdaka trave je pi-co-vi-na !
2. kto chce travu ten ju ma to mas pravdu, ale az ti chytia syna s trapnou siskou, a pojde kvoli tomu do vezenia, tak budes rozmyslat inak.
Ide o to, ze policajti teraz terorizuju ludi s travou, namiesto toho aby chytali pikarov!
-
pinacolada
Guru wannabe
hej a trava by sa v tych podnikoch nasla sama od sebadbco napísal:Podla mna vacsina fetakov zacinala na trave. Ked uz legalizacia tak by som to spravil tak ze trava by bola legalna iba v urcitych podnikoch ktore by mali licenciu na ich predaj. Aspon by z toho potom nemali zisk royny dileri a iny hajzli
-
okonenipica
Zablokovaný
Nie. Vetsina fetakov zacinala na cigaretach. Alebo na alkohole ? hmmdbco napísal:Podla mna vacsina fetakov zacinala na trave. Ked uz legalizacia tak by som to spravil tak ze trava by bola legalna iba v urcitych podnikoch ktore by mali licenciu na ich predaj. Aspon by z toho potom nemali zisk royny dileri a iny hajzli
A ti tvoji dileri a iny hajzli su obycajni ludia (teda ak to nie su niaky pikari, ale to je tak zo 40%) ktori su chodbni, musia platit najomne, musia sa o niekoho postarat, ale ich vzdelanie a sucasna praca im neda dostatok penazi, ktore potrebuju na prezitie, a tak aj predavaju namiesto toho aby plakali nad svojim osudom niekde na nete na diskusnom fore
-
Kosh
King
no, ja by som to urcite nepovolil, a to z jedneho krasneho dovodu, pretoze blbych robi este blbsimi, a mudrych este mudrejsimi, ale kedze je tu malo mudrych a vela blbych (vychadzam z udajov, ze napriklad iq nad 130 ma velmi malo ludi - gaussova krivka), tak ak by to bolo verejne pristupne, boli by tu sami blbci, a krizenim by vznikla populacia samich blbcov - takze radsej nie
-
okonenipica
Zablokovaný
jediny blbec si tu tyKosh napísal:no, ja by som to urcite nepovolil, a to z jedneho krasneho dovodu, pretoze blbych robi este blbsimi, a mudrych este mudrejsimi, ale kedze je tu malo mudrych a vela blbych (vychadzam z udajov, ze napriklad iq nad 130 ma velmi malo ludi - gaussova krivka), tak ak by to bolo verejne pristupne, boli by tu sami blbci, a krizenim by vznikla populacia samich blbcov - takze radsej nie
// 2 dni basa za urazanie uzivatela Kosh. Tomasito
-
Kosh
King
okonenipica - som písal že robí z blbých ešte blbších az múdrych ešte múdrejších - tak ty sa považuješ za blbca? a ak sa ty považuješ za blbca, tak prečo nadávaš mne? 
//pripadá mi totiž že to berieš akosi osobne - vzťahovačne na tvoju osobu - a trúfnem si povedať že nemáš také vedomosti/skúsenosti aby si povedal že keď si blbec dá bongo, tak že nebude ešte blbší, a že keď si inteligent dá bongo, že nebude ešte inteligentnejší
//pripadá mi totiž že to berieš akosi osobne - vzťahovačne na tvoju osobu - a trúfnem si povedať že nemáš také vedomosti/skúsenosti aby si povedal že keď si blbec dá bongo, tak že nebude ešte blbší, a že keď si inteligent dá bongo, že nebude ešte inteligentnejší
-
okonenipica
Zablokovaný
radsej by som videl ludi, ktory si to kupuju v shopoch, ako od hocijakeho cloveka, ktory ich zastavi na ulici s tym, ze predava travu.......a podla mna kym to bude zakazane tak to bude lakat viacej ludi
a k policajtom...mali sme v skole psa, kamaratovi strcili do tasky sak s travou a ten pes isiel k taske jednej spoluziacky a si z nej vybral sacok s desiatou.....ale potom ho donutili najst aj ten spravny:P
a k policajtom...mali sme v skole psa, kamaratovi strcili do tasky sak s travou a ten pes isiel k taske jednej spoluziacky a si z nej vybral sacok s desiatou.....ale potom ho donutili najst aj ten spravny:P
-
nErD. ' z
Medium Star
Osiris napísal:pes isiel k taske jednej spoluziacky a si z nej vybral sacok s desiatou.....ale potom ho donutili najst aj ten spravny:P
ako je napísané na grower.cz:
Niektoré drogy sú nebezpečné preto, lebo sú zakázané, niektoré sú zakázané preto, lebo sú nebezpečné.
Nemyslím, že marihuana je tvrdá droga z ktorej sa umiera samozrejme ekd ju možno nefajčíš 10x za deň. Je to dobré antidepresívum a niektoré druhy majú aj príjemnú chuť. Myslím si, že alkohol aj cigarety dokopy sú nebezpečnejšie ako marihuana.
Btw: ktosi čo tu spomínal názor, že by všetky drogy zlegalizoval a ktosi mu nato odpísal, že každí by fetoval, myslím, že by záležalo na človeku, či je hlúpy a zobere si tú drogu (nejakú tvrdšiu) alebo nie. Pretože každí teraz vlastne k tým drogám si myslím, že má prístup (zvlášť tá naša bratislava