Ja mam roznu prestavu o tom čo znamena odvibrovanie a odhlučnenie. V nadpise maš odvibrovanie a jeden pan na holenie ti odpisol vložit tam gumene podložky. Potom ti sem postli dvaja a teraz ti ide o odhlučnenie. Tak si vyber. A aby som nebol mimo temy, tak len tolko že trochu pouvažovat nad tymi peniazmi čo zainvestuješ, však dat za tu lacnejsiu variantu cca1000 sk ??? Co mas za disk a kolko ich maš? Ono je to pekne, ale hodne drahe a podla mojho nazoru zbytočne. Ale nech sa pači to je iba moj pohlad na vec.
pato83 napísal:Ja mam roznu prestavu o tom čo znamena odvibrovanie a odhlučnenie. V nadpise maš odvibrovanie a jeden pan na holenie ti odpisol vložit tam gumene podložky. Potom ti sem postli dvaja a teraz ti ide o odhlučnenie. Tak si vyber. A aby som nebol mimo temy, tak len tolko že trochu pouvažovat nad tymi peniazmi čo zainvestuješ, však dat za tu lacnejsiu variantu cca1000 sk ??? Co mas za disk a kolko ich maš? Ono je to pekne, ale hodne drahe a podla mojho nazoru zbytočne. Ale nech sa pači to je iba moj pohlad na vec.
mas 100% pravdu,je to drahe jak p... silne som nad tym uvazoval bo mam hlucny maxtor...lenze ho coskoro vymenim za podstatne tichsi HITACHI , takze hluk snad u hitachi az taky nebude,pokial bude moc vybrovat tak tam dat max. nejake spunty za 2 kila...