no posledna cast bola pecka, ale ako tam Paula nechali to bola sprostost akurat si ho postavili rpoti sebe, bud ho mali zabit( veim ze to niekdy neurobia, su predsa ti dobri) alebo pokracovat s nim dalej. V dalsom diely by sa to teoretycky mohlo chapat ako indyvidulana akcia Sari ale je dost neralen aby ju dvaja chlapi v aute nepremohli...
Pouzijes napr. BSplayer, v ktorom spustis film, v tomto pripade Pirson Break, kliknes pravym na obraz, a das pridat titulky ( alebo nieco v tom zmysle ). Vyhodi ti okno,aby si tie title nasiel na disku,najdes,vlozis,potvrdis.Ale samozrejmeako prve tie titulky z toho raru rozbal
Mna velmi prekvapilo ako sa dokazal T-Bag vzdat svojej "milovanej" zenicky a jej ubohych deticiek Tak to som veru necakal ze bude niecoho tak "humanneho" a nenasilneho po tom co predviedol schopny hehe. Inak to jak vyjekabatili s Paulom tiez bolo celkom dobre ako Kimovi LINC upravil face no rofl no
R1k1nko: A preco nie??? Aj on moze na tom profitovat, moze to v klude predat mediam za tazke dolare. Dalej je mozne, ze to vymazal a nechal si to len pre seba. Je tam viacej alternativ, uvidime.
Vynikajuca cast.Scenka ked Pope zbadal Scofielda nemala chybu.Co sa tyka C-Nota, chudak, ten uz nevedel co robit,Ale ked som pocul aku dohodu uzavrel s Mahonym..heh...ze mu privedie Michela uz mi ho tak luto nebolo.Som zvedavy ake audio na kluci bude nahrate.Teda ak tam nieco bude.
Sajmon napísal:Vynikajuca cast.Scenka ked Pope zbadal Scofielda nemala chybu.Co sa tyka C-Nota, chudak, ten uz nevedel co robit,Ale ked som pocul aku dohodu uzavrel s Mahonym..heh...ze mu privedie Michela uz mi ho tak luto nebolo.Som zvedavy ake audio na kluci bude nahrate.Teda ak tam nieco bude.
To audio sme uz seci poculi len neviem v ktorej casti to bolo jak bol zaber na tu miest s odpocuvanim
R1k1nko : Ten nas dabing musis predsa len brat s rezervou, aj ked nie je najhorsi. ( vid. LOST ).
Inak mojim rodicom som povedal, nech to pozeraju ze je to skvele.Lenze ked mi povedali ze serial je celkom ok,ale nic moc (nic moc kvoli tomu, ze to nemienia pozeraz raz za tyzden,spolu cez rok, jednu seriu ), tak akoze nechapem.Normalne som nahnevany ze sa im take nieco nepaci, a to lenkvoli tomu ze to bude trvat strasne dlho. Omg.